tun de bus Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 SALUTARE POSESORILOR DE COMUNISTE. AM O INTREBARE: MERITA SA PUN TAMPOANE PE FATA LA MOTOR? DE CARE TAMPOANE? SUNT BUNE CELE DE DACIE DE LA TOBA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 ????????????????????? ???????????????? ?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 motorul tau are ciclu lunar? cum crezi tu ca poti monta tampoanele de dacia ??? ai studiat tehnic problema? nu ai cum fara modificari importante (suduri) la cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 :) looooooooolll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tun de bus Postat Aprilie 14, 2005 Autor Share Postat Aprilie 14, 2005 m- am gandit foarte bine si am sa pun la un moment dat. cu suduri cu tot ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Apare aici o problema, la accelerari (in special) va apare un moment (o fortza) care va incerca sa-ti "rasuceasca" motorul in jurul unei axe verticale ce trece prin centrul motorului(cu aproximatzie). In cazul in care legarura elastica ii permite aceasta deplasare exista posibilitatea sa "iti cada lantz-ul" datorita schimbarii directiei pinionului. Trebuie studiata problema , si trebuie facute teste , cu elemente de elasticitate diferita, pentru a nu apare problema asta. Cred ca este destul de complicat si inutil, mai ales ca e super sa simtzi cum vibreaza motorul cand ii dai gaz ... Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 TAMPOANE PT MINSK Vezi ca pentru scurgeri de ulei cele mai bune sunt cele cu aripioare :D P.S. Studiaza prinderea la un motor de MZ ETZ, ala e prins in fata suspendat de un tampon de cauciuc.Totusi parerea mea e ca nu merita sa faci astfel de modificari la minsk. Daca chiar vibreaza asa rau, verifica si repara ambielajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate