TaChe Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Bravo domnilor! Site-ul MotoLife s-a updatat sa speram ca nu au fost alieni si se va repeta numar de numar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Bravos domnilor! Imi place....dar nu prea multe laude ca stiti si voi, vi se urca la cap NUMA BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 Bravos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!D!!!!!!!!!!!!A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!R!!!!!!!!!!!!!A! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Ideea e nu numai ca l-am actualizat, dar am schimbat si formatul. Asteptam criticile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 @skorpion: Stai linistit ca o sa vina si criticile... Dar totusi cu mare parere de rau spun ca: revista "fizica" este mai buna decat cea virtuala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 nici nam stiut ca aveti web site pina acum citva timp cind am intrat interesant siteul....felicitari......ati putea face un guest book unde lumea sasi spuna parerea despre el si un link cu contact ,redactie,mailul----eu nu am vazut..nimic de genul contact...poate nam vazut bine la pagini personale ati putea adauga si pagina mea ...bineinteles daca vreti http://www.robychopper.4t.com va salut...si sper sa apara mai multe choppere in revista voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 E frumos facut siteul si cu stil! Succes in continuare, si cum zicea si Robi: mai multe choppere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 nici nam stiut ca aveti web site pina acum citva timp cind am intrat interesant siteul....felicitari......ati putea face un guest book unde lumea sasi spuna parerea despre el si un link cu contact ,redactie,mailul----eu nu am vazut..nimic de genul contact...poate nam vazut bine la pagini personale ati putea adauga si pagina mea ...bineinteles daca vreti http://www.robychopper.4t.com va salut...si sper sa apara mai multe choppere in revista voastra Multam. Se rezolva pana maine si contact, si postere si link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 O mica sugestie: nu mai puneti coperta noului numar pe site inainte (cu mult) de a apare pe tarabe. E enervant sa tot dai ture pe la chioscuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 suntem de acord, s-a notat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 O mica sugestie: nu mai puneti coperta noului numar pe site inainte (cu mult) de a apare pe tarabe. E enervant sa tot dai ture pe la chioscuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate