ares666 Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 si eu sper sa nu fi ofensat tu pe nimeni, da' io ma simt cu musca pe caciula, ca am 1.89m, si 80 kg si am Yamaha Virago XV 400 (cmc).. cand ne mai vedem pe la arc nenea Renegade? sau la un cico? sa mai vad Suzuka si sa oftez in pumn, pana ma fac eu mare .... numa bine la toti chopperistii, mai ales fanilor HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 mai sincer ati inebunit omul de cap.....fiecare are un motor cei place chiar sunt curios la ce va ajunge omul sasi cumpere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 Cu siguranta ca atunci cand il iau sper saptamana viitoare sa dau banu', va invit la o bere (bucuresti), cred ca pana la final va fi Dragstar, cel putin dupa ziua de astazi, am fost la HD si e belea cu preturile, sunt sarite rau de tot, Suzuki Intruder o voi vedea la SMAEB, iar alte pretendente nu am deocamdata.Oricum sunt la categoria grea 1.90, 100 kg. Numa'bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Daca te intereseaza suna la 0722631397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 si eu sper sa nu fi ofensat tu pe nimeni, da' io ma simt cu musca pe caciula, ca am 1.89m, si 80 kg si am Yamaha Virago XV 400 (cmc).. cand ne mai vedem pe la arc nenea Renegade? sau la un cico? sa mai vad Suzuka si sa oftez in pumn, pana ma fac eu mare .... numa bine la toti chopperistii, mai ales fanilor HD. Esti inca usurel. Mai vorbim peste vreo... 20-25kg Miq-ule esti de calibru mare. Vezi unde-ti pui picioarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 (editat) Mig, dacă tot ai bani ia-ţi Dragstarul de 1100..dacă îl iei pe cel de 650 peste 3 luni o să vrei mai mare ..aşa îl cumperi de la început un pic mai mare şi te obişnuieşti cu el! Baftă! Editat Martie 25, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 MIG 69 ia uitate pe linkul asta este de 1100 /index.php?...ST&f=22&t=15885 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 MIG-ule..Da-i un mesaj lui Araya sa vezi 1100-ul lui...super-echipat,parca vroia s-o dea...visa la un Triumph Rocket III ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Martie 26, 2005 Autor Share Postat Martie 26, 2005 I-am trimis un mesaj deja (probabil ca nu l-a vazut, pentru ca nu mi-a raspuns inca), dar nu m-am referit la motoru' lui in mesaj, nu stiam ca vrea sa-l vanda. Oricum pentru un incepator mi se pare un pic prea mare 1100 - atat capacitatea motorului cat si pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 A! Incearca sa vezi si DragStar-ul lui Tiberiu Troia,alt motor super-aranjat...Cel putzin cricul daca-l vezi... E patronul de la Motomarket,iti dai seama cum l-a facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Mig, aşteaptă SMAEB şi o să te dumireşti.. P.S.: nu e mare diferenţă în tre XVS de 6 juma şi ăla de 1100..excepţia e dată de cc.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Martie 26, 2005 Autor Share Postat Martie 26, 2005 (editat) Darian - mersi de pont, nu am vazut pe viu motoru' lui Tiberiu Troia (TT apropos de nume a deschis cea mai tare scoala moto din Romania - Scoala Moto TT- celor care nu detin carnet inca le-o recomand calduros, sunt profesionisti, echipament, motoare Yamaha, statii de emisie-receptie si nu in ultimul rand instructorii sunt fosti campioni nationali de motociclism - eu sunt unul care beneficiaza de serviciile lor si sunt super multumit) ci numa' in poze, dar il cunosc personal (daca ma hotarasc la Dragstar cu siguranta il iau de la el, dealtfel este dealer Suzuki si totodata il gasesti la magazinul HD de pe Titulescu) si ca o ciudatenie, ca sa intelegeti ideea cu Dragstarul de 650A, in anul 2002 dupa indelungi tatonari am fost impreuna cu TT la BCR Leasing si 50% din banii CIP in buzunar pentru a-l cumpara, dar stupoare, la vremea respectiva BCR Leasing-ul si Yamaha Romania nu aveau un protocol de colaborare semnat intre ei, pentru care motiv nu am mai cumparat nimic, si iata-ma dupa trei ani inca nedecis pentru ca varietatea ofertei este mult mai generoasa, dar 100% pozitiv orientat sa nu-l mai sterg de pe lista de prioritati (dar "indreptat" cat de cat catre aceeasi 650A) . Editat Martie 26, 2005 de Mig69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 MIG-ule...ce sa zic..bafta!stiu ca TT e sef si la HD-ul lui Tariceanu,dealtfel acolo am stat de vorba cu el ultima oara.E bine daca-l cunosti,cu atit mai mult o sa te ajute sa-ti customizezi viitorul motor.Vezi ca treaba asta o sa te coste O GRAMADA MARE de bani...Primo:prima chestie care ti-o iei pentru el,mai ales daca-l iei nou, monteaza-i crash-bar/ o sa te salveze de niste trinte cu el inevitabile pina te-obisnuiesti cu el (eu l-am trintit pe-al meu a 2-a zi dupa ce l-am luat.. ). Inca mai caut sa-mi fac si mie,pt ca la a mea nu a existat...Hai, multa bafta! Bai...pune bani de-oparte si pt baute.... sunt pe-aici destule sugative... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Martie 27, 2005 Autor Share Postat Martie 27, 2005 Poti sa contezi pe asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Nu eu...mie un suc natural!Are un prieten de vinzare un Kawasaki Vulcan de 750 cc,"cu de toate":parbriz,faruri sup.,coburi,aerografie,etc.dac-ar fi s-o dau pe-a mea,p-aia as lua-o!Merita vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 (editat) bă Dariane, când zici mă că duci şi pe mine să văd Vulkanul lui Călin?..hehe, săptămâna cred că îmi fac motorul! nene. când îţi vin piesele..hai că se eliberează garaju..Wizzie a terminat de bibilit motoreta..TheBD mai are puţin..io săptămâna asta o dau gata..ce mai aştepţi? Editat Martie 27, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Bai Lupule,si azi eram invitat la un gratar la el la viloi(ditai casoiu'!),in Baneasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Aprilie 8, 2005 Autor Share Postat Aprilie 8, 2005 Domnilor colegi, va multumesc pentru impresiile lasate pe acest topic si pentru parerile voastre care m-au facut pana la urma sa ma decid. Asadar, sunt posesorul unui ...contract in leasing pentru un Yamaha Dragstar xvs 650A, care asteapta sa fie inmatriculat. Imediat ce-mi iau carnetu' vin sa dau o bere sau mai multe. Pana atunci s'auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 de unde l-ai luat?la cine ai facut leasing?cat e pretul CIP?cat ai dat avans....etc. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 L-am luat de la Tiberiu Troia - Yamaha Motor dealer, pret CIP: 6.800 Euro, BCR Leasing (pentru ca la ei mai am si alte contracte), avans 50% in rate pe 2 ani, rata fiind de 160 euro/luna inclus valoarea reziduala. Pentru detalii tehnice intra aici: http://www.motociclete.com.ro/yamaha/prod.php?produs=13&categ=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Felicitari! O alegere buna! Bafta si atentie MARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 MIG felicitari pt noua achizitie.......desi ma gindeam ca vei lua dragstar....asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Cit mai multi km pe el !E bine,creste gashka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Aprilie 12, 2005 Autor Share Postat Aprilie 12, 2005 Acum incepe distractia, accesorii, echipament, custom gags, am luat cateva lucruri de la UVEX - casca VX8, costum ploaie, pantaloni, ...fratilor sunt sigur de un singur lucru, ca stiu cat a costat motoru' dar nu stiu cat vor costa toate astea caci sunt super scumpe. S'auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate