dopeman1979 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 ii ceva rau......... ? nu, de ce? tu asa simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Salutare! Eu si noul meu motor..RS125..asteptam un ambielaj nou si un add de A la categorie Ne vedem la arc cand o sa fiu 'oficial' motociclist..curand sa speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kymco250 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Darius Actualul motor Viitorul BodyKit Cand o sa fie gata il Da.... nici nu il mai vede nimeni k sa mi`l mai culce ..salutare darius,respecte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dita_iulian Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 nu, de ce? tu asa simti? poate am inteles gresit prima intrebare so lasam balta oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 poate am inteles gresit prima intrebare so lasam balta oricum dati forje si invatat ca vine primavara si incep forjele si va faceti de rusine,ca si viespea iarna a invatat si uite la ce nivel a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Poze cu mine... !DISCLAIMER! daca se sparge monitorul sau se produc alte daune prin casa din cauza imaginii mele nu imi asum nici o vina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 numai motociclisti? nici o fata, macar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 numai motociclisti? nici o fata, macar??? Hai nu te simtii stanjenita... curaj, curaj, ...banuiesc ca esti fata/femeie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Hai nu te simtii stanjenita... curaj, curaj, ...banuiesc ca esti fata/femeie ? Chiar...nici o fata!? Hai curaj,santem curiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Hai nu te simtii stanjenita... curaj, curaj, ...banuiesc ca esti fata/femeie ? Cu banuielile nu faci nimic... Trebuie sa stii sigur. Pai, era o constatare.Chiar nici o femeie aici??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 numai motociclisti? nici o fata, macar??? pai cum apare cate una saracuta de ea, toti sacalii cu gura mare direct pe ea! poftim cultura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Pai, cu ce poate fiecare... Dar de cultura, nu povestim aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Pai, cu ce poate fiecare... Dar de cultura, nu povestim aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Chiar...nici o fata!? Hai curaj,santem curiosi. pai e plin de fetite pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Si asta e de rau?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 numai motociclisti? nici o fata, macar??? daca vrei poti sa-mi spui Claudia si ne putem imprieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Eu pot sa iti spun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 daca vrei poti sa-mi spui Claudia si ne putem imprieteni De acord, Claudia draga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Si asta e de rau?! depinde,eu ma refeream la fetite masculine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 depinde,eu ma refeream la fetite masculine. orice afirmatie trebuie sustinuta, ovi. da exemple! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 orice afirmatie trebuie sustinuta, ovi. da exemple! traiesc si eu aceasta curiozitate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) traiesc si eu aceasta curiozitate!!! (cat suspans) Editat Ianuarie 29, 2008 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (ai provocat suspans printre forumologi) ..deci.... Pune o poza sa vedem cine esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 O sa ramaneti uimiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 O sa ramaneti uimiti Da da. Cunoastem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate