snk78 Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ..deci.... Pune o poza sa vedem cine esti Cred ca stii foarte bine cine sunt... Asa ca, nu e nici un mister. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Cred ca stii foarte bine cine sunt... Asa ca, nu e nici un mister. Poate ca stie el cine esti da restu nu prea ,pana la urma acesta e scopul topicului sa ne cunoastem nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Cred ca stii foarte bine cine sunt... Asa ca, nu e nici un mister. a cui amanta esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 sau amant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 a cui amanta esti? a trebuit sa apari tu sa deschizi gura si sa o sperii sa fuga,sper ca nu o vei provoca la vreo liniuta sau la viraju de la lira in locu tau mi-as vedea de prietena mea cea `frumoasa` sa nu cumva sa o fure cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 a cui amanta esti? Asta e intrebarea ta cea mai buna? De ce ar trebui sa fiu amanta cuiva? Sunt IUBITA cuiva, amanta in nici un caz! P.S. Imi pare rau ca te dezamagesc cu un raspuns ata de normal! --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 08:59 ------------- a trebuit sa apari tu sa deschizi gura si sa o sperii sa fuga,sper ca nu o vei provoca la vreo liniuta sau la viraju de la lira in locu tau mi-as vedea de prietena mea cea `frumoasa` sa nu cumva sa o fure cineva Merci pt aparare. Insa nu ma speriu atat de usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koko_levy Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 levy posesor unui suzuki gsx600f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 levy posesor unui suzuki gsx600f Welcome to the club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 asa mai baieti sa vedem fata si motorul vorbele dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Welcome to the club Care club?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 viespe tu esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Care club?!? Asta era mai decraba o urare dar poate sa fie si clubul motociclistilor inca nu facem parte dintr-un club dar nu se stie niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) Care club?!? Asta era mai degraba o urare dar poate sa fie si clubul motociclistilor inca nu facem parte dintr-un club dar nu se stie niciodata Editat Februarie 4, 2008 de Exorcist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 viespe tu esti? ar vrea el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 clubul fantoma face inscrieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 clubul fantoma face inscrieri. chiar ca e fantoma. ,pai nu se mai inscrie nimeni ca sunt uni care ii sperie si fug.sti care sunt aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 chiar ca e fantoma. ,pai nu se mai inscrie nimeni ca sunt uni care ii sperie si fug.sti care sunt aia? De ce a ajuns acest club un club "fantoma"? Poate ca ai dreptate ca nu se inscrie nimeni dar nu cred ca din cauza ca se sperie si fug (parerea mea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barnika80 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Buna sunt Barni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) bravo barni asa ar trebui sa faca toti si apoi simbata si duminica la 13.00 la petrom dar toti!!!!!!!! Editat Februarie 29, 2008 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 bravo barni asa ar trebui sa faca toti si apoi simbata si duminica la 13.00 la petrom dar toti!!!!!!!! nu mai spune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 nu mai spune! hai otto miscare ca ai lipsit la citeva iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 hai otto miscare ca ai lipsit la citeva iesiri stai linistit silviu ca nu s-au terminat zilele! apropos, felicitari pt "noua achizitie" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Astro_X Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) <small>--- Mesaj completat în 07 Apr 2008 03:51 -------------</small><br/> "wej"-u meu..._________________________________ la bairam restu pozelor...cand o sa ma lase sa le pun.... Editat Aprilie 7, 2008 de Astro_X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 <small>--- Mesaj completat în 07 Apr 2008 03:51 -------------</small><br/> "wej"-u meu..._________________________________ la bairam restu pozelor...cand o sa ma lase sa le pun.... se vede airbagu lui grasu in departare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate