ionut73 Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 prietenul Patrick mi-a trimis un link interesant ... Veteranul Dakarului Hubert Auriol organizeaza anul acesta a 3-a editie a cursei Heroes Legend in martie. Start in Paris sosire in Dakar. Este o cursa de regularitate, nu un rally raid. Insa cred ca e o experienta unica si cred ca atmosfera e foarte prieteneasca. Multe detalii aici http://www.heroeslegend.com/page-1-1-en.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 f frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Foarte tare! Un traseu de vis... accesibil !!! Interesant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Pai daca tot au facut public anuntul, la astia nu le pasa de amenintarile teroriste ? Pe ei nu ii pot ,,afecta" ? Sau au un traseu mai ... safe ? Asta mi-a trcut si mie prin minte prima data De cand am aflat despre anularea Dakarului "oficial', am sustinut ca e o lucratura Adevaratii veterani ai desertului nu se tem de "amenintarea terorista" Pe mine m-a intristat putin reactia lui Cyril Despres: ca le da dreptate organizatorilor, ca bla-bla Se vede ca, fiind pilot profesionist in slujba KTM, nu are dreptul la o opinie personala, ci a trbuit sa zica ce i s-a spus sa zica Nu cred ca un motociclist adevarat poate sa accepte anularea Dakarului din motive de siguranta Din moment ce fiecare metru parcurs cu motocicleta in desert este o aventura, o sfidare adresata mortii, atitudinea lui Hubert Auriol & Co mi se pare cea care caracterizeaza spiritul de aventura al motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 "Adevaratii veterani ai desertului nu se tem de "amenintarea terorista"" te uiti prea mult la filme cu chuck norris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 te uiti prea mult la filme cu chuck norris Gresit!!! EU sunt ciak noris In alta ordine de idei, mi se pare mie sau tu nu ai auzit de Hubert Auriol? In anii '80, el facea legea in sectiunea moto a raliului Paris (pe atunci)-Dakar Acesta e motivul pentru care am zis ca e veteran al desertului In plus, am pus sinagma 'amenintarea terorista' intre ghilimele pentru ca nu cred ca e chiar amenintare Mai nou umbla teroristii prin nisipurile Saharei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Cine vrea sa faca traseul este liber s-o faca si acum.Dar sa organizezi un eveniment stiind ca poti pune viata unui singur concurent nu ai cum.Cu totii stim ca in fiecare an mor partocipanti ai raliului in accidente, dar sa stii ca vor deveni tinte vii ale terorismului ca organizator nu poti accepta.Au procedat bine, dar totusi cam intarziat.Stiau de ceva timp si au stat pe ganduri pana in ziua startului.Asta nu e corect fata de participanti.Cyril, are dreptate, el trebuie sa participe si in urmatorii ani; nu are motive sa braveze pt o cauza care nu este a lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Au procedat bine, dar totusi cam intarziat.Stiau de ceva timp si au stat pe ganduri pana in ziua startului.Asta nu e corect fata de participanti.Cyril, are dreptate, el trebuie sa participe si in urmatorii ani; nu are motive sa braveze pt o cauza care nu este a lui. Ma bucur ca am fost inteles corect. Dar, cu speranta ca nu se va simti nimeni ofensat, imi mentin parerea ca anularea raliului in ultima clipa a fost, pe langa "amenintarea terorista", si un pic o lucratura. Prea tarziu, mult prea tarziu au anuntat anularea In alta ordine de idei, azi am vazut la stiri ca guvernul din Chile in colaborare cu cel din Argentina se ofera sa gazduiasca acest raliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 ar mai fi o varianta de care se ocupa vecinii din ungaria si, de asemeni, suna interesant: Budapest - Bamako Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 suntem deja inscrisi la BudapestBamako 2009 e serios organizatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate