bandit1200 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 permis de aproape 4 ani moto:suzuki bandit 1200s preferat:Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 permis de aproape 4 ani moto:suzuki bandit 1200s preferat:Rossi bine ai venit te asteptam la ture asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 5, 2008 Autor Share Postat Martie 5, 2008 hai hai ca ne strangem incet incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 bine ai venit printre noi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Ma numesc asa simplu si usor ZoZo, Locuiesc in centerul nostru preferat Oradea, permis din octombrie 2007, tanar si totodata mandru proprietar a unei Kawa zxr 750 din '96, Nr inmatr. BH-88-EZA. Sper sa ajung in careva vineri la intalnire si sa va cunosc pe toti rideri cu incetu. Timp frumos/favorabil si asfalt uscat tuturor :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 Ma numesc asa simplu si usor ZoZo, Locuiesc in centerul nostru preferat Oradea, permis din octombrie 2007, tanar si totodata mandru proprietar a unei Kawa zxr 750 din '96, Nr inmatr. BH-88-EZA. Sper sa ajung in careva vineri la intalnire si sa va cunosc pe toti rideri cu incetu. Timp frumos/favorabil si asfalt uscat tuturor :-) Bine ai venit.... ... te asteptam si speram sa facem cati mai multi km fara incidente... Baga si o poza cu kawasaki-u asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Uite si biciliiita Pozele is facute saptamana trecuta, ieri am facut rost de nr inmatr si inca nu prea am avut ocazia sa fac alte poze, mai faine :-) rispect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Uite si biciliiita Pozele is facute saptamana trecuta, ieri am facut rost de nr inmatr si inca nu prea am avut ocazia sa fac alte poze, mai faine :-) rispect. Nice bike Sa-l folosesti fara evenimente neplacute E cumva primul tau motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 Uite si biciliiita Pozele is facute saptamana trecuta, ieri am facut rost de nr inmatr si inca nu prea am avut ocazia sa fac alte poze, mai faine :-) rispect. super frumos motoru... sa aveti grija unu de altu ps:cel care sta pe motor in poze nu esti tu , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Frumos motoru ... sa`l stapanesti si sa`l folosesti sanatos pe ala de pe motor il stiu sta langa mine husenu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Ii un prieten bun si totodata fiul lui un coleg de al meu de la lucru care ii pe moto pe pozele respective. (mai jos cateva poze despre me and draguta mee ) Sper sa nu am evenimente neplacute dar incercam tot posibilul pt a le preveni. Da ii primul meu moto :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 lasa un nr de tel daca e sa iesim te sms sau mms sau call Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Sal la toata lumea ! Sebi ma numesc si sunt un membru nou in cautare de tovarasi de plimbat cu moto . Am o Aprilia Pegaso 650 cmc din 1994 si imi place sa merg prin oras, prin trafic, dar si off-road. Am 25 de ani, de aproape 1 an carnet pe A, si 1 cazatura la activ...deci vaccinat Prefer motoare de teren pt ca la cele de viteza unica placere e viteza....insa la enduro e si elementul de teren. O sa ajung si eu pe la intalnirile de vineri odata ce imi scot motoru de la mecanic. Abia astept sa va cunosc si sa mergem impreuna pe strazi, in vuietul tobelor de esapament incinse ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 bine ai venit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Sal la toata lumea ! Sebi ma numesc si sunt un membru nou in cautare de tovarasi de plimbat cu moto . Am o Aprilia Pegaso 650 cmc din 1994 si imi place sa merg prin oras, prin trafic, dar si off-road. Am 25 de ani, de aproape 1 an carnet pe A, si 1 cazatura la activ...deci vaccinat Prefer motoare de teren pt ca la cele de viteza unica placere e viteza....insa la enduro e si elementul de teren. O sa ajung si eu pe la intalnirile de vineri odata ce imi scot motoru de la mecanic. Abia astept sa va cunosc si sa mergem impreuna pe strazi, in vuietul tobelor de esapament incinse ! bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 Sal la toata lumea ! Sebi ma numesc si sunt un membru nou in cautare de tovarasi de plimbat cu moto . Am o Aprilia Pegaso 650 cmc din 1994 si imi place sa merg prin oras, prin trafic, dar si off-road. Am 25 de ani, de aproape 1 an carnet pe A, si 1 cazatura la activ...deci vaccinat Prefer motoare de teren pt ca la cele de viteza unica placere e viteza....insa la enduro e si elementul de teren. O sa ajung si eu pe la intalnirile de vineri odata ce imi scot motoru de la mecanic. Abia astept sa va cunosc si sa mergem impreuna pe strazi, in vuietul tobelor de esapament incinse ! uelcom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 bine ati venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 bine ati venit pe mine nu m-ai imbratisat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 pe mine nu m-ai imbratisat... welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MR. VreauDaNuPot Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Nume:Andrei-Sorodok Motor((scuter)da spiritu conteaza):Malaguti f12 Motor preferat: CBR Fireblade RR 2007 Abia astept sa fac 18 ani sa calaresc ceva mai puternic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Nume:Andrei-SorodokMotor((scuter)da spiritu conteaza):Malaguti f12 Motor preferat: CBR Fireblade RR 2007 Abia astept sa fac 18 ani sa calaresc ceva mai puternic bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Iar Honda?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Iar Honda?! cd iti vine motoru te rog prezinta-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 cd iti vine motoru te rog prezinta-te N-am nevoie stai linistit... printre atatia Hondisti, nu mai e necesar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate