zozo88 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) ..mersi mersi baieti;)..astept sa ma anunte si pe mine careva de eventuale intalniri:D in fiecare vineri la restaurantul "La Papi" de pe str. Henrik Ibsen pe la 19:30. Editat Mai 12, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Serghei, asteptam pozele. Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Serghei, asteptam pozele. Felicitari Merci Avent , Le voi posta in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Merci Avent , Le voi posta in curand Hai mai sa-l vedem pe Mitruz..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Hai mai sa-l vedem pe Mitruz..... in scurt timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Merci Avent , Le voi posta in curand L-ai chinuit aseara pe coclaurile alea saracu de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 L-ai chinuit aseara pe coclaurile alea saracu de el... am crezut ca nu mai cobor de acolo moderat Stefane , sunt Serghey .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marko Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) salutare ma numesc mark si sunt scuterist inca pt ca ma doar 17 ani conduc un aprilia amico si ma bucur pt cunostinta asfalt uscat si salutari cu farul Editat Iulie 3, 2008 de marko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nume: victor moto actual: Honda VTR 1000 F motoare pana acuma: o gramada de jeguri + cateva mai normale (bineinteles Honda) permis moto din 1999 km parcursi: aproximativ 60-65000 i-mi place orice motocicleta, dar sunt fan Honda (a, si sa fie motor V ), si nici nu prea cred ca o sa trec vreodata la alta marca. din nefericire pana acuma am avut 3 accidente cu moto, toate 3 din vina altora (neacordare de prioritate, schimbare de banda fara semnalizare.....) si tocmai pentru asta incet-incet m-am cam saturat de traficul orasean, asa ca prefer drumurile lungi prin europa (bineinteles cand am bani de benzina) asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit1200 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 nume: victormoto actual: Honda VTR 1000 F motoare pana acuma: o gramada de jeguri + cateva mai normale (bineinteles Honda) permis moto din 1999 km parcursi: aproximativ 60-65000 i-mi place orice motocicleta, dar sunt fan Honda (a, si sa fie motor V ), si nici nu prea cred ca o sa trec vreodata la alta marca. din nefericire pana acuma am avut 3 accidente cu moto, toate 3 din vina altora (neacordare de prioritate, schimbare de banda fara semnalizare.....) si tocmai pentru asta incet-incet m-am cam saturat de traficul orasean, asa ca prefer drumurile lungi prin europa (bineinteles cand am bani de benzina) asfalt uscat tuturor! eu zic ca totusi ti-ai dori un suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 5, 2008 Autor Share Postat Iulie 5, 2008 cred ca a scris clar ce isi doreste si ce are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blaj Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 HOP SI YO! MA PRIMITI? nu-s oradean ci salontan DA AM "HOANDA" 600 F '95 ....O ADOR AM PERMIS DIN 2005 DA MOTOR DIN 2004 ; KM -INTRE 30- 50 PE AN (MII) VIN F DES PRIN OR SPER SA AJUNG SA VA CUNOSC SI YO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit1200 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 cred ca a scris clar ce isi doreste si ce are. dar tu tre sa te bagi peste toata lumea poate aveam doar chef sa-l tachinez putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 ne aparam unii pe altii (hondistii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 eu zic ca totusi ti-ai dori un suzuki eu zic ca tu ti-ai dori o Honda... mai Kaskinson, stiu ca i-ti doresti ceva cu racire pe apa si sunet gros... nu ca Sughi-Sughi alea cu racire pe OLOI ... ma cu alea tre sa stai cate 10 min sa se raceasca oloiu'n ele sa nu caleze + ca is motoare pentru babe... nu ai vazut reclama la Bandit?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Victor tu l`ai corupt si pe Tancu sa`si cumpere motor in V? sau el il avea inaintea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit1200 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) eu zic ca totusi ti-ai dori un suzuki eu zic ca tu ti-ai dori o Honda... mai Kaskinson, stiu ca i-ti doresti ceva cu racire pe apa si sunet gros... nu ca Sughi-Sughi alea cu racire pe OLOI ... ma cu alea tre sa stai cate 10 min sa se raceasca oloiu'n ele sa nu caleze + ca is motoare pentru babe... nu ai vazut reclama la Bandit?!?!? CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE NEGRULE Editat Iulie 7, 2008 de bandit1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Victor tu l`ai corupt si pe Tancu sa`si cumpere motor in V? sau el il avea inaintea ta? mai tin mite cand intreba: "ce sunt manetele alea de la ghidon, frana?" am avut eu mai devreme si apoi s-a indragostit si el. Editat Iulie 7, 2008 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) mai tin mite cand intreba: "ce sunt manetele alea de la ghidon, frana?" am avut eu mai devreme si apoi s-a indragostit si el. toti am fost habarnisti la inceput da nici chiar asa oricum mai are si Transalpu... si el ii HONDIST Editat Iulie 7, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ma numesc Emese, sunt proprietara unui bmw, incepatoare, pasionata de motociclete, iubitoare de animale, in special cainii rasa boxer german. Cine vrea sa afle mai multe, sa ma intrebe Noah, aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Hai sa ma prezint si eu! Conduc motocicleta si masina de sapte ani. Am un ETZ 250, multumita dar as vrea deja ceva mai puternic sa zicem un Honda CB 500. Imi place la nebunie condusul si mai mult pentru excursii am luat motocicleta, sa calatoresc cat mai mult posibil. Pe forum am gasit niste motociclisti f de treaba si de gasca care si in realitate sunt la fel!! Imi plac turele in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Imi plac turele in grup io nu ma mai prezint dar si mie imi plac turele in grup =))) Editat Iulie 15, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 io nu ma mai prezint dar si mie imi plac turele in grup =))) sorry de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate