bogdinamita Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Tony, daca te ajuta cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Tony, daca te ajuta cu ceva... [...img...] Mulțumesc mult. Mă ajută mai mult decât îți poți imagina. Se pare că trebuie să mă reorientez la Transalp sau Dominator. Aș fi preferat ceva stil chopper dar cu buget limitat și pretenții..., iau ce pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Venit si eu de pe la Cluj de cateva luni, e momentul sa scot si eu vaca la mancat asfalt, Vlad dupa prenume...si intreb si eu ca un novice in comunitatea din Oradea: unde va intalniti/dati? Dar enduro merge cineva? (Sa stiu daca sa aduc si capra de la Cluj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Nu prea ne întâlnim așa la punct fix. Îți scriu când mai facem cate o tura prin județ dacă vrei sa vii cu noi. Ai Facebook? Este grup pe fb și se anunță acolo turele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neculau Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Buna ziua oradeni! Ma numesc Edi.Permis si motocicleta de anul trecut, timp in care am parcurs 3000 de km.Numai bine! » Post actualizat in 12 Jun 2015 10:31yoyo_man, care e taxa pentru grupul de pe fb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Cum esti pe fb? Eu Pap Laci (lessy) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Buna ziua oradeni! Ma numesc Edi. Permis si motocicleta de anul trecut, timp in care am parcurs 3000 de km. 20150418_161153.jpg Numai bine! » Post actualizat in 12 Jun 2015 10:31 yoyo_man, care e taxa pentru grupul de pe fb? Dă-mi PM cu id tău de facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neculau Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Cum esti pe fb? Eu Pap Laci (lessy) Eduard Neculau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Buna ziua stimati motociclisti bihoreni, va supun atentiei o intimplare din 2014, in jurul datei de 5-7 iulie petrecuta la intersectia drumului Ob. Lotrului- Voineasa-Vidra, cind un profesor din Mizil, Prahova, pe nume Mihai Dragan, a iutat camera video pe un parapet de beton. Dupa circa 15 km mergind spre Voineasa, si-a dat seama ca a uitat-o si s-a intors. Spre surprinderea sa, aici a fost intimpinat de un motociclist, din Oradea, care se afla in zona impreuna cu alti motociclisti, cu camera intacta. Pe acesta cale dl Dragan doreste sa afle identitatea si datele de contact ale acestui domn, caruia vrea sa-i multumeasca personal si spera sa-l intilneasca, daca este posibil, cu ocazia deplasarii dinsului in Statiunea Felix in luna iulie a acestui an. Datele sale de contact sint: mail - mihaidragan@yahoo.com sau tel. 0731 328 968. Sper sa nu fie cu suparare, persoana la care facem referire are o deficienta fizica, avind un brat amputat, multumim in speranta ca ne poate ajuta cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aki09 Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Va salut dragi bihoreni! Achizitionat recent un Shadow vt600c recent! Sa ne vedem pe sosele cat mai des si cat mai multi! Ride safe! P.S. ar trebui sa schimb cauciucurile. Imi puteti recomanda va rog un magazin local sau online si o vulcanizare care sa ma rezolve? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 (editat) La 11.07.2019 la 13:18, aki09 a spus: Va salut dragi bihoreni! Achizitionat recent un Shadow vt600c recent! Sa ne vedem pe sosele cat mai des si cat mai multi! Ride safe! P.S. ar trebui sa schimb cauciucurile. Imi puteti recomanda va rog un magazin local sau online si o vulcanizare care sa ma rezolve? Welcome in za club, iti recomand anvelopemoto.eu si de schimbat este o vulcanizare pe dreapta la intrare in Cauaceu - SC Kribus Team - ii recomand, eu tot acolo schimb si le si echilibreaza Editat Septembrie 23, 2020 de Ride Safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUPERKYKY Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 Salutare la toata lumea, Daca poate cineva sa mi recomande un atelier scooter profi in Oradea. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate