Bucu' Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 N-am nevoie stai linistit... printre atatia Hondisti, nu mai e necesar! tb sa faci cerere de primire in club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) vezi ca tra sa fie trimisa la bucale si aprobata de ce`i de la AMR k da intradevar esti motorist Editat Mai 7, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 vezi ca tra sa fie trimisa la bucale si aprobata de ce`i de la AMR k da intradevar esti motorist Ma!!!! Si tu incepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ma!!!! Si tu incepi? las alek nu i baga n seama te rezolv eu cu masina s o trimiti la bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) las alek nu i baga n seamate rezolv eu cu masina s o trimiti la bucale Chiar man! Ar fi o idee! Vbim. Editat Mai 7, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 las alek nu i baga n seamate rezolv eu cu masina s o trimiti la bucale ca sa ma plimb eu cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ca sa ma plimb eu cu ea! I-auzi! Ma iei pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 I-auzi! Ma iei pasager? parca ar fi prima oara! ador sa ma strangi intre picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 parca ar fi prima oara! ador sa ma strangi intre picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 LOVE IS IN THE AIR................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 aleck si motorul da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 aleck si motorul da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) eu ma refeream Aleck si ........................................................................................ no bine si motoru. no Editat Mai 7, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Mi-am schimbat nickname-ul din Mircea_HoHo in MirceaRM In caz ca erati curiosi... HoHo vine de la Honda Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 si r m de la ce vine? tu ai cb albastru?am vazut unu langa centura,peste drum de gara oradea vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 si r m de la ce vine?tu ai cb albastru?am vazut unu langa centura,peste drum de gara oradea vest R M sunt initialele numelui meu. Am CB albastru, si e posibil sa il fi vazut vis-a-vis de gara vest in parcarea mare, pentru ca acolo lucrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Mi-am tras cont ca ii pe degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Mi-am tras cont ca ii pe degeaba. Eu m-am incadrat maxim in 50 de mii cu tot , ca nu aveam mai multi bani la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_b Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 ..sal.sunt george si ma bucur ca in sfarit am dat de oradeni "motoristi"..si eu bantui strazile din oradea cam de o luna cu un suzuki rf400r negru...am permis moto de 2 ani, insa pana acuma nu am avut moto personal..mai imprumutam cu zilele de la prieteni:)momentan nu prea pot iesi seara la plimbare ca am o problema la far si cum si`asa suntem greu vazuti in trafic..dar si noaptea fara lumina..profita unu si ma ia pe sus:))nu pot sa zic un motor preferat...pt ca nu am incercat f multe...totusi la design imi place mult kawasaki zxr (600-900).sa ne auzim cu bine si asfalt uscat la toata lumea...si mai scrieti pe aici de intalniri si ore..sa dau si io ochii cu voi;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) Mi-am tras cont ca ii pe degeaba. Asta so crezi tu ! Cine esti ? nu vezi ca o faci pe interzis George & George bine ati venit ! , dac mai e cineva George sa intre repede ca i Super Oferta ! Editat Mai 10, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 welcome aman2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 R M sunt initialele numelui meu. Am CB albastru, si e posibil sa il fi vazut vis-a-vis de gara vest in parcarea mare, pentru ca acolo lucrez. ce esti ? impegat de miscare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ..sal.sunt george si ma bucur ca in sfarit am dat de oradeni "motoristi"..si eu bantui strazile din oradea cam de o luna cu un suzuki rf400r negru...am permis moto de 2 ani, insa pana acuma nu am avut moto personal..mai imprumutam cu zilele de la prieteni:)momentan nu prea pot iesi seara la plimbare ca am o problema la far si cum si`asa suntem greu vazuti in trafic..dar si noaptea fara lumina..profita unu si ma ia pe sus:))nu pot sa zic un motor preferat...pt ca nu am incercat f multe...totusi la design imi place mult kawasaki zxr (600-900).sa ne auzim cu bine si asfalt uscat la toata lumea...si mai scrieti pe aici de intalniri si ore..sa dau si io ochii cu voi;) bine ai venit asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_b Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ..mersi mersi baieti;)..astept sa ma anunte si pe mine careva de eventuale intalniri:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate