aleck Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) vezi ca tra sa fie trimisa la bucale si aprobata de ce`i de la AMR k da intradevar esti motorist Editat Mai 7, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 repsol_honda a spus: vezi ca tra sa fie trimisa la bucale si aprobata de ce`i de la AMR k da intradevar esti motorist Ma!!!! Si tu incepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 aleck a spus: Ma!!!! Si tu incepi? las alek nu i baga n seama te rezolv eu cu masina s o trimiti la bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) alexanderraz a spus: las alek nu i baga n seamate rezolv eu cu masina s o trimiti la bucale Chiar man! Ar fi o idee! Vbim. Editat Mai 7, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 alexanderraz a spus: las alek nu i baga n seamate rezolv eu cu masina s o trimiti la bucale ca sa ma plimb eu cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ravenitza a spus: ca sa ma plimb eu cu ea! I-auzi! Ma iei pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 aleck a spus: I-auzi! Ma iei pasager? parca ar fi prima oara! ador sa ma strangi intre picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ravenitza a spus: parca ar fi prima oara! ador sa ma strangi intre picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 LOVE IS IN THE AIR................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 aleck si motorul da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ravenitza a spus: aleck si motorul da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) eu ma refeream Aleck si ........................................................................................ no bine si motoru. no Editat Mai 7, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Mi-am schimbat nickname-ul din Mircea_HoHo in MirceaRM In caz ca erati curiosi... HoHo vine de la Honda Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 kevin77 a spus: si r m de la ce vine?tu ai cb albastru?am vazut unu langa centura,peste drum de gara oradea vest R M sunt initialele numelui meu. Am CB albastru, si e posibil sa il fi vazut vis-a-vis de gara vest in parcarea mare, pentru ca acolo lucrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Mi-am tras cont ca ii pe degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 george_zurbau a spus: Mi-am tras cont ca ii pe degeaba. Eu m-am incadrat maxim in 50 de mii cu tot , ca nu aveam mai multi bani la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_b Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 ..sal.sunt george si ma bucur ca in sfarit am dat de oradeni "motoristi"..si eu bantui strazile din oradea cam de o luna cu un suzuki rf400r negru...am permis moto de 2 ani, insa pana acuma nu am avut moto personal..mai imprumutam cu zilele de la prieteni:)momentan nu prea pot iesi seara la plimbare ca am o problema la far si cum si`asa suntem greu vazuti in trafic..dar si noaptea fara lumina..profita unu si ma ia pe sus:))nu pot sa zic un motor preferat...pt ca nu am incercat f multe...totusi la design imi place mult kawasaki zxr (600-900).sa ne auzim cu bine si asfalt uscat la toata lumea...si mai scrieti pe aici de intalniri si ore..sa dau si io ochii cu voi;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) george_zurbau a spus: Mi-am tras cont ca ii pe degeaba. Asta so crezi tu ! Cine esti ? nu vezi ca o faci pe interzis George & George bine ati venit ! , dac mai e cineva George sa intre repede ca i Super Oferta ! Editat Mai 10, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 welcome aman2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 MirceaRM a spus: R M sunt initialele numelui meu. Am CB albastru, si e posibil sa il fi vazut vis-a-vis de gara vest in parcarea mare, pentru ca acolo lucrez. ce esti ? impegat de miscare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 george_b a spus: ..sal.sunt george si ma bucur ca in sfarit am dat de oradeni "motoristi"..si eu bantui strazile din oradea cam de o luna cu un suzuki rf400r negru...am permis moto de 2 ani, insa pana acuma nu am avut moto personal..mai imprumutam cu zilele de la prieteni:)momentan nu prea pot iesi seara la plimbare ca am o problema la far si cum si`asa suntem greu vazuti in trafic..dar si noaptea fara lumina..profita unu si ma ia pe sus:))nu pot sa zic un motor preferat...pt ca nu am incercat f multe...totusi la design imi place mult kawasaki zxr (600-900).sa ne auzim cu bine si asfalt uscat la toata lumea...si mai scrieti pe aici de intalniri si ore..sa dau si io ochii cu voi;) bine ai venit asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_b Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ..mersi mersi baieti;)..astept sa ma anunte si pe mine careva de eventuale intalniri:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) george_b a spus: ..mersi mersi baieti;)..astept sa ma anunte si pe mine careva de eventuale intalniri:D in fiecare vineri la restaurantul "La Papi" de pe str. Henrik Ibsen pe la 19:30. Editat Mai 12, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Serghei, asteptam pozele. Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate