Lex Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Salutare din R.Moldova. Uite public ceva poze de la intilnirea "Tarasova gara " (Colina liu Taras) 2007 Data : 31- 3 Iulie 2007 Regiunea: Ucraina, or. Cercas Scopul acestei teme de a face cunostinta cu motociclisti din Rominia care doresc sa mearga la intilniri organizate in RM si Ucraina. Daca e necesar ceva informatie despre intilnirele de peste r. Prut faceti legatura cu mine. r_adu@mail.md sau in forum. Adresa web a intilnirii: http://www.tarasova-gora.com.ua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 MARFA POZELE,SAITU INSA CINE STIE CE SCRIE ACOLO..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Radu fa un efort te rog si cand afli pune datele tuturor intrunirilor. Se vor gasi amatori. In Ucraina se va intra mai usor pentru romanii din Romania decat in Chisinau. In Ucraia nu mai este nevoie de viza. Ne ajuti cu Moldova, daca va trebui chemare etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Radu fa un efort te rog si cand afli pune datele tuturor intrunirilor. Se vor gasi amatori. In Ucraina se va intra mai usor pentru romanii din Romania decat in Chisinau. In Ucraia nu mai este nevoie de viza. Ne ajuti cu Moldova, daca va trebui chemare etc.? Sigur int3ereseaza pe multi aceste intruniri,La cel putin una in Basarabia vreau si eu sa merg. Cum sa-mi trebuiasca chemare sa merg in Basarabia,vechi teritoriu al Daciei...mie fiu de Razes din Balti corcit cu neam ardelenesc....pfuai ce m-am enervat din nou-ptr chemare am multe neamuri -dar de ce,rusine bolsevicilor si tradatorilor de neam. Astept si eu cu nerabdare programul intalnirilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Radu fa un efort te rog si cand afli pune datele tuturor intrunirilor. Se vor gasi amatori. In Ucraina se va intra mai usor pentru romanii din Romania decat in Chisinau. In Ucraia nu mai este nevoie de viza. Ne ajuti cu Moldova, daca va trebui chemare etc.? Iti trebuie numai pasaport valabil, atat pentru Moldova, cat si pentru Ucraina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 mi-a expirat pasaportul.....nu-i nimic..........il reinnoesc si m-as baga la o intrunire daca da Dumnezeu.....deci pune datele intrunirilor si poate venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Foarte frumos si locatia la Cerkaskoe More este super.Bravo basarabenilor.Sa o tineti tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Da nu e cam periculos drumu? --- Mesaj completat în 03 Feb 2008 10:24 -------------Pe site-u acela scrieti si voi si in Engleza ceva ca eu nu inteleg nimic, nici macar nu stiu d unde sa schimb limba, daca se poate schimba:-??. Ce e aceea rusa,ucrainiana? Daca vreti sa vina romani scrieti si in romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 comos cam cum iti inkipui site facut de ukraineni in limba romana.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Salutare din R.Moldova. Uite public ceva poze de la intilnirea "Tarasova gara " (Colina liu Taras) 2007 Data : 31- 3 Iulie 2007 Regiunea: Ucraina, or. Cercas Scopul acestei teme de a face cunostinta cu motociclisti din Rominia care doresc sa mearga la intilniri organizate in RM si Ucraina. Daca e necesar ceva informatie despre intilnirele de peste r. Prut faceti legatura cu mine. r_adu@mail.md sau in forum. Adresa web a intilnirii: http://www.tarasova-gora.com.ua salutare cum se circula in rusia as vrea sa merg la sank petresburg de fapt sa tranzitez rusia in drum spre nordkapp e periculos sau nu spunem ceva desre sosele si alte imformati te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Salutare din R.Moldova. Uite public ceva poze de la intilnirea "Tarasova gara " (Colina liu Taras) 2007 Data : 31- 3 Iulie 2007 Regiunea: Ucraina, or. Cercas frumoasa motocicleta asta : stiti mai multe despre ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate