cosmin_sn Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Sa concluzionam ce a zis Shinu......Masa si dansul se vor desfasura la ora 19 la Nest.....Nasi nu stiu cine vor fi dar mie tare bine mi-ar sta cu patrafirul in cap,sa-l povatuiesc pe Shinul catre cele lumesti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Declaratia asta iti spala pacatele pentru toate replicele rautacioase pe care le-ai avut la adresa cucerirei pana acum! Nu zice hop, mandro!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Declaratia asta iti spala pacatele pentru toate replicele rautacioase pe care le-ai avut la adresa cucerirei pana acum! Intreaba-l pe Cosmin cum e cand ne dam noi "Barbati", asa fuck eu . Da' de fapt is pisicuta si blondina mea mi-e tare pretioasa, chiar daca ma dau eu tigru Sa concluzionam ce a zis Shinu......Masa si dansul se vor desfasura la ora 19 la Nest.....Nasi nu stiu cine vor fi dar mie tare bine mi-ar sta cu patrafirul in cap,sa-l povatuiesc pe Shinul catre cele lumesti.... Tu nu esti cel mai indicat sa ma povatuiesti, la cele ... 1 relatii avute Virginule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Intreaba-l pe Cosmin cum e cand ne dam noi "Barbati", asa fuck eu . Da' de fapt is pisicuta si blondina mea mi-e tare pretioasa, chiar daca ma dau eu tigru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Nu zice hop, mandro!! Adevar graiesti, puicusorule! Intreaba-l pe Cosmin cum e cand ne dam noi "Barbati", asa fuck eu . Da' de fapt is pisicuta si blondina mea mi-e tare pretioasa, chiar daca ma dau eu tigru Promit sa incerc sa mi te imaginez un tigru de acum incolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 Ma copii, ramane pe ora 19.00, la Nest. Tre s-o cam iau din loc, am de colectat matza si de vizitat o prietena pe care o iubesc mult. Va pup si ma duc si io sa fac un dus. PS: Borris a plecat =)))))))) catre Borris: ai de dat multiple beri. Uite cum iti crestem cota buburuza si cu mine. ) Fiara mica ce esti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ce xxx esti Promit sa incerc sa mi te imaginez un tigru de acum incolo!!! Try harder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 hammer, hammer .... nu suna prea bine !ce zici de Costin Ciocan ???? @prodigy...io ma bag la coasa H A M M E R .......nu e loc de interpretari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Try harder Daca ti-ai putut tu imagina ca poza de la avatar ti se potriveste, mie nu-mi va fi asa greu sa mi te inchipui un tigrulet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 H A M M E R .......nu e loc de interpretari! Daca ti-ai putut tu imagina ca poza de la avatar ti se potriveste, mie nu-mi va fi asa greu sa mi te inchipui un tigrulet.... Halal tigru!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Halal tigru!! Intotdeauna esti o completare pentru mine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Daca ti-ai putut tu imagina ca poza de la avatar ti se potriveste, mie nu-mi va fi asa greu sa mi te inchipui un tigrulet.... ASA, deja imi place ca incepi sa renunti la scepticism disclaimer: si totusi cam asa vreu sa ajung iar in curand o sa fac si demersurile necesare.. Halal tigru!! Da' vezi ce blanita misto are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Intotdeauna esti o completare pentru mine!!! Nope.. Shinule, tre' sa dai o bere, ca voiam s-o pun p-asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Intotdeauna esti o completare pentru mine!!! Uff, copii, o dati in Yin si Yang Nope.. Shinule, tre' sa dai o bere, ca voiam s-o pun p-asta: Te bat acu' sau mai incolo? Editat Iunie 13, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Da' vezi ce blanita misto are ? Nu se mai scoala... dar, uite ce frumos atarna!!! (Reconosc ca este urat din partea mea sa folosesc asemenea expresii!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Nu se mai scoala... dar, uite ce frumos atarna!!! (Reconosc ca este urat din partea mea sa folosesc asemenea expresii!!!) Don'soara, dar cand va mai vede lumea la fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Uff, copii, o dati in Yin si Yang Te bat acu' sau mai incolo? Amrita: (am specificat, ca sa nu spere Shinu' ca smailiu' ii era adresat!! ) Mai incolo.. ..da' tu tot jenu' asta de tigru esti: Editat Iunie 13, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Nu se mai scoala... dar, uite ce frumos atarna!!! (Reconosc ca este urat din partea mea sa folosesc asemenea expresii!!!) Eu n-am probleme de gen insa te compatimesc c-ai dat peste astfel de exemplare Amrita: (am specificat, ca sa nu spere Shinu' ca smailiu' ii era adresat!! ) Mai incolo.. ..da' tu tot jenu' asta de tigru esti: Bine, bine, rasfatat, cam lenes si molau, da' tu vezi cat de mare e?? So, FEAR ME Editat Iunie 13, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Shinule, singura relatie pe care am avut-o a fost imaginara,dar nu cu oricine .........a fost cu Veronica nu stiu daca ai prins-o tu si eu ma visam Jupan Cotoila... Daca vrei iti trimit melodia poate te inspira... Boris cred ca ar trebui sa le multumesti fetelor care te promoveaza.....foarte curand vei fi un star care va depasi granitele forumului din Militari...Noi nu dorim asta pt ca simtim ca va veni momentul cand te va atrage in pacat o crestina de pe alte meleaguri si parca te vad mutat pe la Iasi sau Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 O sa rezerv 2 mese si daca ajungem mai multi ne mai inghesuim.....Poate asa o inghesuie Boris pe Strumfitza fara sa bata la ochi.Boris avem incredere in tine, sa vi in pantaloni scurti sa o dai gata cu minunatele tale gambe...Shinule sa sti ca tot forumul te-a barfit toata noaptea,numai eu ti-am luat apararea in fatza tuturor ,deci imi esti dator cu o bere pe care iti recomand sa mi-o aduci in punga sa o duc acasa, daca vi cu noua cucerire(nu ma refer la motocicleta). ajung si eu pe la 6 jumatate la nest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 So, FEAR ME I'm, like, totally scared, dude!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Shinule, singura relatie pe care am avut-o a fost imaginara,dar nu cu oricine .........a fost cu Veronica nu stiu daca ai prins-o tu si eu ma visam Jupan Cotoila...Daca vrei iti trimit melodia poate te inspira... Boris cred ca ar trebui sa le multumesti fetelor care te promoveaza.....foarte curand vei fi un star care va depasi granitele forumului din Militari...Noi nu dorim asta pt ca simtim ca va veni momentul cand te va atrage in pacat o crestina de pe alte meleaguri si parca te vad mutat pe la Iasi sau Oradea. Ba, ia puneti mana si munciti! Uite, eu am obosit de atat munca. Credeti ca-i usor sa fug asa dintr-o parte in alta? Hai, la treaba ca pun "gamba" pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 I'm, like, totally scared, dude!! Am uitat sa pun " " Raspund si pentru tine: Ain't i a stinkah?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Sa-mi fubip una, ma duc sa-mi iau lama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ce dezmatz, dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate