Sari la conținut

Zona Militari

Kali
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• cosmin_sn

1474

• super_buburuza

1294

• claman

1105

• Kali

928

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe national tv e operatiunea monstrul acum.......Smecherie de film.......

oho s-a intors si papusa masculina....deabea asteptam sa-ti vedem formele bronzate.......am o lista cu cine te vrea.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe national tv e operatiunea monstrul acum.......Smecherie de film.......

oho s-a intors si papusa masculina....deabea asteptam sa-ti vedem formele bronzate.......am o lista cu cine te vrea.....

Papusa masculina esti tu, da?? :friends: :cheers:

Borris, ne bucuram ca ai terminat zilele de concediu :banana: pentru ca ne era dor de tine :blbl:

Si mie imi e dor de voi, dar tot nu ma bucur ca am terminat concediul ;)

Link spre comentariu

La 20.00, Cocosul Rosu cine vrea sa vina sa papam clatite, sa bem o cola si sa mai schimbam o vorba! :banana:

La 20.00, Cocosul Rosu cine vrea sa vina sa papam clatite, sa bem o cola si sa mai schimbam o vorba! :blbl:

Cei care au fost plecati in week end tre sa vina obligatoriu sa ne povesteasca cum a fost!

neata'....................votez ....urat la munca :cheers:

Stiu! Si mai am 5 ore!

Link spre comentariu

Ce nasol este la munca! Vreau acasa! Am colegi noi, ce ciudat este cu ei in birou! :cheers:

Asta mica nu mai e invatata cu oamnei si de la nunta a fugit repede.............

Ba este foarte frumos la munca!! ;)

Eu am biroul plin cu ciocolata :lol:

BUburuzo cum ramasese cu cura de slabire......Acum inteleg de ce a umflat roata in partea ta ,AEX cauta disperat o vulcanizare :banana: :blbl: :friends:

Link spre comentariu

Asta mica nu mai e invatata cu oamnei si de la nunta a fugit repede.............

BUburuzo cum ramasese cu cura de slabire......Acum inteleg de ce a umflat roata in partea ta ,AEX cauta disperat o vulcanizare :cheers: :banana: :blbl:

Asta-i rautate :friends:

Cred ca saptamana viitoare ma apuc de cura. O saptamana vreau sa mananc numai legume si fructe.

Link spre comentariu

In caz ca va plictisiti :banana:

Cu siguranta nu stiati ca..................

- Singurul aliment ce nu se deterioriaza este mierea.

- In parlamentul britanic, care numara 650 de membri, sunt doar 400 de locuri. Cine intarzie trebuie sa stea in picioare...

- Un melc poate dormi trei ani.

- Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor.

- Crocodilul nou-nascut este de trei ori mai mare decat oul din care a iesit.

- Ursii polari sunt stangaci.

- Creierul barbatilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amandoua in acelasi timp. Asta inseamna ca daca un barbat vorbeste, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Cand vorbeste, o femeie poate auzi in acelasi timp. Deci, atunci cand o femeie vorbeste cu un barbat, trebuie sa-l lase sa termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic. :cheers:

- Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal.

- Inima unei balene albastre este la fel de mare cat o masina.

- In Marea Britanie, din 99 de oameni accidentati moare 1, in Germania, din 60 de oameni accidentati moare 1, iar in Romania , din 3 oameni accidentati moare 1.

- Sunt mai multe gaini decat oameni in lume.

- CocaCola poate fi folosita si pentru a curata parbrizul masinii tale cand se murdareste la drum lung si ai ramas fara lichid de spalare.

- Pentru a desprinde orice fel de hartii, guma sau silicon, lipite pe orice suprafata de sticla, umezeste zona respectiva cu CocaCola.

- Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume. Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. Incearca!

- In medie, persoanele stangace mor mai repede cu 9 ani decat cele dreptace.

- O persoana normala este cu circa 6mm mai lunga noaptea. Corpul uman se lungeste in timpul noptii.

- Zilnic, avem in jur de 70 000 de ganduri.

- Un creier uman genereaza mai multe impulsuri electrice intr-o zi decat toate telefoanele din lume.

- Nu se poate stranuta cu ochii deschisi.

- Un stranut iese din gura cu o viteza de peste 965 km/h.

- Propozitia: "The quick brown fox jumps over the lazy dog" foloseste fiecare litera a alfabetului.

- Cuvantul cimitir vine din grecescul koimetirion, care inseamna "dormitor".

Editat de super_buburuza
Link spre comentariu

Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu.

:blbl: :banana:

Io - Kali

Suzuki GSx600F negru.

salutare,

andrei zguduie zona apusului cu ducati monster 600

bafta si asfalt uscat :cheers:

Link spre comentariu