Sari la conținut

Zona Militari

Kali
 Share

Postări Recomandate

te-ai dat reising? :kiss:

Numai cu bicicleata...insa jur ca eram echipat complet.........inclusiv cu o casca......

Am plimbat o crestina ........si nu aveam cadru......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• cosmin_sn

1474

• super_buburuza

1294

• claman

1105

• Kali

928

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar nu stiti si voi un garaj prin Militari,eventual intre Gorjului si Apusului? :kiss:

e un tip care are ceva de genul asta, Dragos, langa Uverturii. Daca esti interesat, da PM sa-ti las nr. de tel.

Link spre comentariu

Naule cred ca nu ai fost atent si la un moment dat ai fost injectat cu Bulgarita cronica de catre domnisoara Kali......Pai daca nu a iesit nimeni in wd am fost intre 2 semafoare pe aici...local.....

Mai Cosmine, ce sa fac...e criza... si cum la bulgari e mai ieftin....aia e. :kiss:

Link spre comentariu

Ma cam isipititi voi cu bulgarii vostri si mi-e ca intr-o buna zi imi fac curaj si dau si eu o tura.

Da's cam nepriceput si nu vorbesc decat romana si engleza, cum se descurca oamenii pe acolo

cu comunicarea? :kiss:

Link spre comentariu

Ma cam isipititi voi cu bulgarii vostri si mi-e ca intr-o buna zi imi fac curaj si dau si eu o tura.

Da's cam nepriceput si nu vorbesc decat romana si engleza, cum se descurca oamenii pe acolo

cu comunicarea? :kiss:

Pana acum eu m'am descurcat foarte bine cu engleza. La Balcic sau in Ruse de exemplu te descurci in carciuma si in romaneste :rolleyes: S'au adaptat bulgarii din mers...meniurile sunt si in romaneste. In rest, engleza este mai mult decat suficienta.

Link spre comentariu

Si daca intri la Russe in restaurantul chinezesc, ori faci ca puiu (da' tre sa ai expresivitatea lui Ianachim :kiss: :rolleyes: ) ori inveti cum se zice la 'pui cu orez' in bulgara.

Link spre comentariu

Si daca intri la Russe in restaurantul chinezesc, ori faci ca puiu (da' tre sa ai expresivitatea lui Ianachim :kiss: :rolleyes: ) ori inveti cum se zice la 'pui cu orez' in bulgara.

:moto: Daca nu stii sa faci ca puiul cu orez te duci la Grill in centru, in piata mare, unde se mananca excelent, preturile sunt decente si chelneritele - cel putin anul trecut - meritau plimbarea pana acolo :bow:

Link spre comentariu

Salutare... ce mai faceti? toate bune? :angry:

Eu m-am razgandit.. nu mai vand mobra, am adaptat-o de circuit si am invatat sa ma dau reising.. :angryfire:

Uitati o idee de weekend care dupa prima experienta, as repeta-o cat de des as putea si v-o recomand si voua(macar pentru atmosfera):

http://picasaweb.google.com/alexirimia80/C...eat=directlink#

P.S.: La multi Cosmine!

Link spre comentariu

multumesc Aex....Se pare ca vom avea un pilot printre noi....

Link spre comentariu

Am aflat ca s-a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul meu :baldy: Adica o sa merg iar cu permis shi_nu

cu mizeria aia de dovada. So, cred ca am voie in Bulgaria :angryfire:

Care urmarire penala? Vatamarea corporala a pasagerei (o entorsa) desi ea a zis de la inceput ca e prietena

mea si nu a innebunit sa ma dea in judecata (e vorba de accidentul cu cablu, singurul meu accident rutier dealtfel)

LE: si a durat numai 7 luni jumate sa faca treaba asta :angry:

Editat de shin
Link spre comentariu

Buna dimineata la toata lumea! :kali:

si in mod special domnului Danradu, pe care nu l-am mai vazut de foarte mult timp :angry:

Buna dimineata !

neatza pui :angryfire:

Borris , am o rugaminte la tine .... prezinta si tu avantajele mersului in vacanta cu cortul...... eu am ramas fara glas ... si nici un efect :baldy:

Link spre comentariu

Buna dimineata !

neatza pui :angryfire:

Borris , am o rugaminte la tine .... prezinta si tu avantajele mersului in vacanta cu cortul...... eu am ramas fara glas ... si nici un efect :baldy:

avantaje.... :angry:

Link spre comentariu

Buna dimineata !

neatza pui

Borris, va trebui sa vii cu argumente solide si convingatoare...ia sa-ti vedem capacitatea de persuasiune... :kali:

Ce-aveți bă cu mine :angry:

Cel mai solid avantaj e că e moca, dar avantajul ăsta nu se pune la voi pentru că sunteți niÂşte bogătani :lol:

Avantaje nu sunt pentru mersul în concediu, dar sunt pentru un w/e în Vama Veche, pentru că despre asta e vorba. ÂŞi altfel merge mahmureala de dimineață când deschizi cortul si dai cu ochii de mare, but then again... încă un avantaj care nu se pune la voi :angryfire:

Editat de Borris
Link spre comentariu

Ce-aveți bă cu mine :angry:

Cel mai solid avantaj e că e moca, dar avantajul ăsta nu se pune la voi pentru că sunteți niÂşte bogătani :kali:

Avantaje nu sunt pentru mersul în concediu, dar sunt pentru un w/e în Vama Veche, pentru că despre asta e vorba. ÂŞi altfel merge mahmureala de dimineață când deschizi cortul si dai cu ochii de mare, but then again... încă un avantaj care nu se pune la voi :angryfire:

cata rautate din partea ta ..... :baldy:

Editat de danradu
Link spre comentariu