claman Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 esti numai pe interes la multi ani, Zuzule! va multumesc frumos pt urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 ce-i cu tine de-ti licare ochii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 ce-i cu tine de-ti licare ochii ? eee si tu Mesaj completat Va salut pe toti , din pacate trebuie sa plec din oras deci voi lipsi la plimbarea urmatoare . Sa aveti parte de vreme buna si sa ne revedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 eee si tu Mesaj completat Va salut pe toti , din pacate trebuie sa plec din oras deci voi lipsi la plimbarea urmatoare . Sa aveti parte de vreme buna si sa ne revedem cu bine Bahtalo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Daca va mai vad atatia pe forumstau cu ochiul ala bun belit in calculator si nu mai muncesc deloc.Satanelor...Dca sunteti cuminti sapamana viitoare vin fara sutien la intrunire. ai devenit cam kinky de la o vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 fu bine..la mine s-a transformat intr-o lunga plimbare pe jos,pt ca am uitat unde-mi lasasem masina. ..iar acu` e superb afara..cred ca-mi termin repede una alta si ma duc sa ma plimb. Varsta, nene, varsta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Varsta, nene, varsta.. neah...mi-a fost distrasa atentia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Daca va mai vad atatia pe forumstau cu ochiul ala bun belit in calculator si nu mai muncesc deloc.Satanelor...Dca sunteti cuminti sapamana viitoare vin fara sutien la intrunire. Sutien din asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Sutien din asta? lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La multi ani nenea Jordy !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 hai `neata! vreo plimbarica diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Salut si bine v-am gasit. Dezrobirii BMW F 650 GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Bine-ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Varsta, nene, varsta.. Cine vorbea de varsta,cei care din cauza btranetii nici nu aud.... Salut si bine v-am gasit. Dezrobirii BMW F 650 GS. bine ai venit,citeste forymul si vino la intalnire. Bine-ai venit! De c amagesti baiatul cu bere cand tu esti ditamai sportivul? Claudiul o calari vreo unguroaica pt ca relatiile dintre rom si ungaria sa fie si mai cordiale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 care stie, cunoaste unde ptzm gasesc o jamba pt motorul meu ? sau sa-mi recomandati pe cineva de unde sa iau niste piese la un pret mai putin nesimtit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Cine vorbea de varsta,cei care din cauza btranetii nici nu aud.... lasa ca tu ai luat surzenia de la buburuza si miopia de la rechinul Editat Octombrie 12, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 boris,cum fu?..am vrut sa te sun dimineata sa facem o bucata de drum impreuna,da` m-a tradat ora de trezire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Buna dimineatza. ce faceti voi in aceasta minunata zi de toamna? eu muncitoresc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 eu muncitoresc... Asa-ti trebuie. Eu am furat de la iepuras semnul cu "ora de sex" si l-am trimis pe el la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Asa-ti trebuie. Eu am furat de la iepuras semnul cu "ora de sex" si l-am trimis pe el la munca. well..... nu avem toti asa iepurasi harnici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 well..... nu avem toti asa iepurasi harnici la fete oricum nu merge cu Bocanila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 well..... nu avem toti asa iepurasi harnici GLUMEAM. Sunt la munca de la 7:30,....'gami-as picioarele in ea de munca. Si am mai si stat pe trepte, cu laptopul in brate, pina a venit urmatorul cazut din pat sa deschida usa de la firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 boris,cum fu?..am vrut sa te sun dimineata sa facem o bucata de drum impreuna,da` m-a tradat ora de trezire. Păi n-am mai fost la Cluj cum am zis. Înainte de plecare m-am uitat pe prognoza meteo Âşi cam ploua prin zona aia aÂşa că am schimbat traseul spre PiteÂşti. ÂŞi am mers pe la Buzău, Siriu, BraÂşov, Sibiu, Rm. Vâlcea, PiteÂşti. În afară de autostradă, drumul e foarte, foarte miÂşto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 lasa ca tu ai luat surzenia de la buburuza si miopia de la rechinul pai as sun eu, 3 in 1 ca vad ca am inceput sa si schiopatez. Eu nu o sa am niciodata problemele tale Serbane pt ca nu vo fi nicioadata primul la vreo intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate