BBL Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 plural de "grau",pls. PS: diseara ping pong?..mai pe la 8-9 asa? Dap, unde? E bine 8-9 sa ma intorc si eu cu Nanook acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Oricum, stie sa faca diferenta intre 'misogin' si 'burlac' ce tu nu stii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Ping-pong pe la ce ora si ce locatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 aluar,merci! bbl..idm. ma rog,eu o sa fiu oricum acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 ce tu nu stii??? Ba da. Tocmai d-aia ma amuza ala care a facut confuzia. Nu-l stii tu, a fost ziua lui acu' 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Ba da. Tocmai d-aia ma amuza ala care a facut confuzia. Nu-l stii tu, a fost ziua lui acu' 2 zile. well daca el asa considera cum sa ii spui altceva.... lasa omu sa traiasca cu impresiile lui...nu fii rautacios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Vin si io la ping-pong daca e pe la 9 ...cel putin sper sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Vin si io la ping-pong daca e pe la 9 ...cel putin sper sa ajung recunoaste..ti-e frica de buburuza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 recunoaste..ti-e frica de buburuza. mi-e frica la table ca umbla cu zaruri masluite si cere zaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Neazta dragii mei! ce facceti? va jucati cu cuvinte? frumooos. unde se pune accentul in cuvantul trafic va pupez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Neazta dragii mei!ce facceti? va jucati cu cuvinte? frumooos. unde se pune accentul in cuvantul trafic va pupez Tra-fic de arme sau d-ala nasol ca azi dimineatza? Editat Octombrie 20, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Tra-fic de arme sau d-ala nasol ca azi dimineatza? sunt legally...nu va intreb de arme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 sunt legally...nu va intreb de arme pai la alalaltu` ,daca e de bucale,nu prea mai conteaza unde pui accentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) sunt legally...nu va intreb de arme Si totodata blonda... pai accentul se pune ba pe A ba pe I. Mie mi-e mai usor sa nu pun. Nici la 'vapori' nu prea-mi vine sa pun. Aaaaaa, si ma calca pe nervi cum pun bucurestenii accentul la 'CASIN' (as in Manastirea Casin). Editat Octombrie 20, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) accentul in trafic se pune pe conducerea preventiva. sau pe al doilea "f". P.S.: ploiestean Editat Octombrie 20, 2009 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 accentul in trafic se pune pe conducerea preventiva. sau pe al doilea "f". P.S.: ploiestean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 accentul in trafic se pune pe conducerea preventiva. sau pe al doilea "f". P.S.: ploiestean nimeni nu conduce preventiv...deci eu votez cu F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 pe "F" nu merge ca-i consoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 pe "F" nu merge ca-i consoana. am terminat medicina nu fac de litere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 am terminat medicina nu fac de litere pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 pacat.. las' mai ca nimeni nu'i perfect...gasim noi o studenta la litere si pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 las' mai ca nimeni nu'i perfect...gasim noi o studenta la litere si pentru tine as prefera un student...i'm not in to wemen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 as prefera un student...i'm not in to wemen si io as prefera o femeie la 35 de ani, sa-mi spuna o poveste ca sa ma bage in pat, ca eu m-am saturat de spus povesti la studente studenta era oricum pt Raducu. tu du-te la Poli si scapa un caiet sau ceva pe jos, ca se gasesc n'spe studenti sa te ajute sa-l ridici si sa-l scoti la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 as prefera un student...i'm not in to wemen pt mine? ...esti razna,sau ti-am gresit cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 si io as prefera o femeie la 35 de ani, sa-mi spuna o poveste ca sa ma bage in pat, ca eu m-am saturat de spus povesti la studente studenta era oricum pt Raducu. tu du-te la Poli si scapa un caiet sau ceva pe jos, ca se gasesc n'spe studenti sa te ajute sa-l ridici si sa-l scoti la o bere vai merci...dar nu am nevoie de un fizician...si nicidecum de un student de crescut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate