claman Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Tinem pumnii Mesaj completat Tovarasi, haideti sa incercam vara asta sa avem concediul in aceeasi perioada si sa stabilim un traseu de vreo 10 zile. Ce ziceti? Ar fi foarte misto dar nu cred ca e realizabil . Eu voi fi disponibil , ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Claudiu, orice e realizabil daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Claudiu, orice e realizabil daca vrei Da da , si aia 10 mii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 pana la nunta mea...mai sunt cel putin 5 ani.mai imi fac si eu de cap. io merg la clasele 11-12, si sonecs la 9-10. pt dragutul de el....poate gasim si o educatoare pe la vreo gradinita, sa-i faca si lui vreo lipeala pe-acolo Mandibula nu te mai da tu cocos ca Rechineasa deja face lista de invitati....Anul asta,auzi?Eu nu sunt interesat de gradinita decat daca ma insoteste Claudiul. Nu fiti egoisti, aveti prieteni,amici,cunoscuti! Sa imparti e crestinesc! Cand mergem? Gix ai mare grija ca Mandibula ne momeste pe noi sa pacatuim ca el oricum se insoara anul asta. Ce uameni! Ie frig, bre, trufandalele alea nush cum sa incalzeasca lapticu'!! Acu' ie perioada potrivita pentru o babaciune, nu te mai uiti la pujtoaice.. Asa ca daca avetz si pentru mine f'una (sau opt, cate una pentru fiecare zi a saptamanii, si doo duminica) de minim 20 macsim 30 de ani, viu si ieo.. JJ stai deoparte ca pici si tu in pacat. Da da , si aia 10 mii ? Boris mai are un pic si scapa,e putin probabil sa faca banii pana in martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Salutare, sa avem o saptamana nemaipomenita. La ce luna va ganditi la concediu si ce destinatie? In alta ordine de idei, vineri si sambata era plin de motoare cu atas si fara, cele mai multe BMW, in sudul Germaniei, si era zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Gix ai mare grija ca Mandibula ne momeste pe noi sa pacatuim ca el oricum se insoara anul asta. JJ stai deoparte ca pici si tu in pacat. ..adica din lac in piscina!! Ce mi's astea pe care le am deja, ce mi-e ala pe care l-am mai incercat de cateva ori!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Salutare, sa avem o saptamana nemaipomenita. La ce luna va ganditi la concediu si ce destinatie? In alta ordine de idei, vineri si sambata era plin de motoare cu atas si fara, cele mai multe BMW, in sudul Germaniei, si era zapada. Cand ne intalnim cu totii o sa vedem ce luna alegem si care ar fi traseul , in functie de fiecare cum poate sa-si ia concediu. Macar sa vina primavara sa mai iesim si noi din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Eu am mai vazut si anu trecut filmul asta, si acu doi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) Eu am mai vazut si anu trecut filmul asta, si acu doi ani. Da ? Pt mine e premiera ...nu mi-l povesti Cand zice buburuza ceva .....face Editat Februarie 1, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Cand ne intalnim cu totii o sa vedem ce luna alegem si care ar fi traseul , in functie de fiecare cum poate sa-si ia concediu. Macar sa vina primavara sa mai iesim si noi din casa pana la concediu ar trebui sa repetam Branul.anul trecut cred ca l-am sarit,sa ne fie la toti rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 pana la concediu ar trebui sa repetam Branul.anul trecut cred ca l-am sarit,sa ne fie la toti rusine. Mergem si la Bran ,de ziua ta sau a lui Cami sa scapam si noi mai ieftin cu bautura Mesaj completat Sa-i uram si noi La Multi Ani lui JhOn , poate ne cinsteste in Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Da ? Pt mine e premiera ...nu mi-l povesti Incepe iarna de plictiseala cu idei gen Turcia, Bulgaria, Grecia si se intinde ca pelteaua pina prin mai cind deja lumea incepe sa-si faca program de concedii, unu poate atunci, unu poate mai incolo si pina in toamna se negociaza la 2-3 iesiri pina la Ploiesti. The End.....defapt nu-i the end, ca iarna urmatoare incepe iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 buna dimineata ,baietelul s-a trezit cu noaptea-n cap si se culca la loc....si-ar doriiii... La multi ani John. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Incepe iarna de plictiseala cu idei gen Turcia, Bulgaria, Grecia si se intinde ca pelteaua pina prin mai cind deja lumea incepe sa-si faca program de concedii, unu poate atunci, unu poate mai incolo si pina in toamna se negociaza la 2-3 iesiri pina la Ploiesti. The End.....defapt nu-i the end, ca iarna urmatoare incepe iar. Turcia , Bulgaria Grecia ?? nu nu , serialul asta este cu alte locatii .......Croatia , Austria , Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Turcia , Bulgaria Grecia ?? nu nu , serialul asta este cu alte locatii .......Croatia , Austria , Italia Buna dimineata, Ar trebui sa stim bugetul disponibil... poate Norvegia, NOORD CAP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Poate dam o tura la Belgrad la concert la Rammstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Dragii mei, asta este traseu pe car eil voi face eu sigur in primavara sau vara asta cu sau fara companie. daca doriti sunteti bineveniti. Bucuresti- Timisoara- 538 km- 2 NOPTI Timisoara – Arad- 54 km Arad- Alba Iulia- 246 km Alba Iulia – Cluj- 95 km Cluj – Valea ierii – 50 km- 3 NOPTI __________ 445 km Cluj – Vatra Dornei- Voronet-Gura Humorului - Suceava- 303 km 2 NOPTI Suceava – Ghiorghieni( Lacul Rosu/Bicaz) - 278 km 2 NOPTI Ghiorghieni – Brasov- 150 km 1 NOAPTE __________ 428 km Brasov-Siriu- Buzau- 143 km Buzau – Bucuresti- 123 km ------------------ 266 km TOTAL: aprox; 1980 KM – 10 NOPTI- Buget aprox 1500 -2000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Dragii mei, asta este traseu pe car eil voi face eu sigur in primavara sau vara asta cu sau fara companie. daca doriti sunteti bineveniti. La traseul acesta cu mici modificari poti vedea locuri suprbe, fara sa modifici distante sau durata totala. De exemplu, arad-moneasa-arieseni-alba iulia, unde se viziteaza valea ariesului. Daca te intereseaza iti mai pot spune. Daca iesi de pe asfalt, este si mai mult. Si daca ma lasa sotia, vara asta ma plimb si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 2, 2010 Autor Share Postat Februarie 2, 2010 Poate o iei si pe ea... Asa sigur te lasa sa te plimbi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Poate o iei si pe ea... Asa sigur te lasa sa te plimbi =)) Eu as lua-o, numai ca nu ii place pe motor asa mult, si in aprilie vine o fetita, pe care neaparat trebuie sa invat cu motoarele nicidecum cu papusile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 La traseul acesta cu mici modificari poti vedea locuri suprbe, fara sa modifici distante sau durata totala.De exemplu, arad-moneasa-arieseni-alba iulia, unde se viziteaza valea ariesului. Daca te intereseaza iti mai pot spune. Daca iesi de pe asfalt, este si mai mult. Si daca ma lasa sotia, vara asta ma plimb si eu. Da, ma intereseaza si alte locuri de vizitat( pentru ca traseul nu este ales intamplator) chiar si daca se modifica distanta, si cred ca motorul imi permite si iesirea de pe asfat cat de cat. In plus in cateva dintre hot points- exista grupuri de bikers cu care e posibil sa mai vizitam locatii mosto de mers cu motoreta. Good luck cu sotia Mesaj completat La traseul acesta cu mici modificari poti vedea locuri suprbe, fara sa modifici distante sau durata totala.De exemplu, arad-moneasa-arieseni-alba iulia, unde se viziteaza valea ariesului. Daca te intereseaza iti mai pot spune. Daca iesi de pe asfalt, este si mai mult. Si daca ma lasa sotia, vara asta ma plimb si eu. Da, ma intereseaza si alte locuri de vizitat( pentru ca traseul nu este ales intamplator) chiar si daca se modifica distanta, si cred ca motorul imi permite si iesirea de pe asfat cat de cat. In plus in cateva dintre hot points- exista grupuri de bikers cu care e posibil sa mai vizitam locatii mosto de mers cu motoreta. Good luck cu sotia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Bucuresti-Timisoara, se poate face prin polovraci-cheile oltetului-obarsia lotrului, de unde se poate continua prin petrosani-sarmisegetuza-caransebes, sau tg jiu-tismana-herculane. Si alte locuri unice pe care eu le-am vizitat (cu masina sau pe jos), si nu trebuiesc ratate. PS Cu sotia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Hmmm... ce se mai plictisesc unii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Dragii mei, asta este traseu pe car eil voi face eu sigur in primavara sau vara asta cu sau fara companie. daca doriti sunteti bineveniti. Bucuresti- Timisoara- 538 km- 2 NOPTI Timisoara – Arad- 54 km Arad- Alba Iulia- 246 km Alba Iulia – Cluj- 95 km Cluj – Valea ierii – 50 km- 3 NOPTI __________ 445 km Cluj – Vatra Dornei- Voronet-Gura Humorului - Suceava- 303 km 2 NOPTI Suceava – Ghiorghieni( Lacul Rosu/Bicaz) - 278 km 2 NOPTI Ghiorghieni – Brasov- 150 km 1 NOAPTE __________ 428 km Brasov-Siriu- Buzau- 143 km Buzau – Bucuresti- 123 km ------------------ 266 km TOTAL: aprox; 1980 KM – 10 NOPTI- Buget aprox 1500 -2000 lei Bun asa , frumos ....hai ca nu mai e mult si vine vremea de plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate