little_strumf Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 io vin cu cola! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 io vin cu cola! Vin cu cola? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Vin cu cola? Deci sa viu pe baisical, ca sa po' sa beu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Deci sa viu pe baisical, ca sa po' sa beu?? Da Jhon ! Sa poti sa bei limonada! Hahahahahaha! Kali a ales varianta cea mai sanatoasa! Apa plata! Strumf Cola face rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ma bag shi eu Guru diseara REGLARE DE CONTURI la table bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Da Jhon ! Sa poti sa bei limonada! Hahahahahaha! JOHN, da?? Limonada.. Aduci limonada?? Ma bag shi eu Guru diseara REGLARE DE CONTURI la table bre Luam revansa diseara?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ma bag shi eu Guru diseara REGLARE DE CONTURI la table bre Nu te incurc diseara ....Te las sa te antrenezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Yo pe aici ! Din militari de pe langa SIR ! Honda Hornet rosie ,code name Mihai ! Mai mereu am un tricou pe mine cu sex oral imprimat pe spate ) Un pumn strans cu 1 deget ridicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 La multi ani, dragule!! Daca anuntati o ora la care va intalniti diseara poate trec si eu sa va mai vad, daca nu plec prea franta de la munca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 La multi ani, dragule!! Daca anuntati o ora la care va intalniti diseara poate trec si eu sa va mai vad, daca nu plec prea franta de la munca!! De obicei pe la ora 9 suntem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Neaaaaaaaaaaaaaaaatzaaaaaaaaaa luuuumeeeeeeeeee !Si dupa cum zicea si Jhon si DKW , si mie mi-a placut f f f f f f f f f f f mult gasca voastra !Hugs to all ! Azi sunt free hugs ! Mandibula " Laaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuultiiiiiiiiiii b(aaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii) si la cat mai multa sanatate ! Have a nice party! @shinule de la " Show all" din stanga unde sunt emoticoanele este Happy Birthday! Huuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaai! lol @Choparica - nu ma asteptam sa te stiu de aproape 10 ani! @Kali - esti f f f f simpatica! Ai atata verva ! @little_strumf spor la acte ! Si mersi pt mesajul de Buna dimineata! muah in loc de emoticonul kiss! hahaha! Spor la munca all! Si cand sa dau add : " THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message" looooooooool Hmm.....parerea despre mine unde e??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Hmm.....parerea despre mine unde e??? Nici despre mine nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Neaaaaaaaaaaaaaaaatzaaaaaaaaaa luuuumeeeeeeeeee !Si dupa cum zicea si Jhon si DKW , si mie mi-a placut f f f f f f f f f f f mult gasca voastra !Hugs to all ! Azi sunt free hugs ! Mandibula " Laaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuultiiiiiiiiiii b(aaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii) si la cat mai multa sanatate ! Have a nice party! @shinule de la " Show all" din stanga unde sunt emoticoanele este Happy Birthday! Huuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaai! lol @Choparica - nu ma asteptam sa te stiu de aproape 10 ani! @Kali - esti f f f f simpatica! Ai atata verva ! @little_strumf spor la acte ! Si mersi pt mesajul de Buna dimineata! muah in loc de emoticonul kiss! hahaha! Spor la munca all! Si cand sa dau add : " THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message" looooooooool Io n-am zis nimic ptr ca am stat prea putin, cred ca nici nu a bagat de seama ca am fost pe acolo. Nu a facut nimeni poze cu mine si Prodigy calare pe Marauder? Parca Marauder era, sper sa nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Nu a facut nimeni poze cu mine si Prodigy calare pe Marauder? Parca Marauder era, sper sa nu ma insel. MARAUDER CEAIFANSAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Io n-am zis nimic ptr ca am stat prea putin, cred ca nici nu a bagat de seama ca am fost pe acolo. Nu a facut nimeni poze cu mine si Prodigy calare pe Marauder? Parca Marauder era, sper sa nu ma insel. Nu facui, bre, da' las' ca or mai fi ocaziuni!! Daca va mai lasa Cioparica sa-i obositi "animalu'.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Hmm.....parerea despre mine unde e??? Nici despre mine nu e Amandoi sunteti cantitate neglijabila Nu a facut nimeni poze cu mine si Prodigy calare pe Marauder? Parca Marauder era, sper sa nu ma insel. Je o facut L8er Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Amandoi sunteti cantitate neglijabila Je o facut L8er sa vezi ce cantitate neglijabila vei fi tu de azi incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 sa vezi ce cantitate neglijabila vei fi tu de azi incolo Bestie mica, ma sperii LE: am devenit shin, nu mai sunt Shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Uhh la la! Cat ati discutat cat am lipsit! Imi cer mii de scz daca am omis mai multe persoane! Pur si simplu nu am apucat sa vorbesc mai deloc cu toata lumea! @Prodigy - data viitoare jucam "Nu te supara ,frate!" .ok? lol !Nu stiu ce parere sa emit despre tine !Doar am facut cunostinta! Promit sa ma revansez pe parcurs! @Bubuuuuuuuuruuzaaa miicaaa ! Esti f haioasa! Mi-a placut mult bluzita ta galbioara! Sa tragem concluzia ca esti geloasa de fel? @shin - nu a vrut sa zica nimic despre cantitatile neglijabile ! Era doar obosit de atata munca incat nu stia ce vbeste:P! Prodigy iarta-l ca e si el mic! @BBL - stiu cine esti ! Ai ochi verzi cumva? Si te-ai plimbat cu Marauder-ul lui Choperica (Prodigy conducea) ! Btw ai plecat mult prea repede parca! @Cosminele - in 3 cuvinte ti-am exprimat o parte din viata mea! Asta sa nu te simti neglijat! @Blaze- Welcome in the club !Si asfalt curat kiddo! @nu mai stiu care mai sunteti!Pe parcurs o sa va invat! In seara asta nu o sa mai vin! Pana pe 3 nu mai am cum! Imi vad de ale mele! have fun in seara aceasta!Muah! Si La multi b(ani) ,inca o data "mandibula" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 pe azi se anunta ceva, ca de data asta chiar vin, promit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Uhh la la! Cat ati discutat cat am lipsit! Imi cer mii de scz daca am omis mai multe persoane! Pur si simplu nu am apucat sa vorbesc mai deloc cu toata lumea! @Prodigy - data viitoare jucam "Nu te supara ,frate!" .ok? lol !Nu stiu ce parere sa emit despre tine !Doar am facut cunostinta! Promit sa ma revansez pe parcurs! @Bubuuuuuuuuruuzaaa miicaaa ! Esti f haioasa! Mi-a placut mult bluzita ta galbioara! Sa tragem concluzia ca esti geloasa de fel? @shin - nu a vrut sa zica nimic despre cantitatile neglijabile ! Era doar obosit de atata munca incat nu stia ce vbeste:P! Prodigy iarta-l ca e si el mic! @BBL - stiu cine esti ! Ai ochi verzi cumva? Si te-ai plimbat cu Marauder-ul lui Choperica (Prodigy conducea) ! Btw ai plecat mult prea repede parca! @Cosminele - in 3 cuvinte ti-am exprimat o parte din viata mea! Asta sa nu te simti neglijat! @Blaze- Welcome in the club !Si asfalt curat kiddo! @nu mai stiu care mai sunteti!Pe parcurs o sa va invat! In seara asta nu o sa mai vin! Pana pe 3 nu mai am cum! Imi vad de ale mele! have fun in seara aceasta!Muah! Si La multi b(ani) ,inca o data "mandibula" ! Nu sunt verzi, sunt negri. In rest e corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Da Jhon ! Sa poti sa bei limonada! Hahahahahaha! Kali a ales varianta cea mai sanatoasa! Apa plata! Strumf Cola face rau ! cola bun tare! obliga neuronii mei sa nu doarma! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 felicitarile, masa si dansul au loc la mine la ora 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 felicitarile, masa si dansul au loc la mine la ora 9 Ah, bun, mi-era teama ca azi, prin neprezentare, as fi pierdut ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ah, bun, mi-era teama ca azi, prin neprezentare, as fi pierdut ceva.. ce neprezentare? deja trageai chiul? eu ma duc sa explorez bucurestiul! sper sa nu ma sperii prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate