Prodigy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Dupa o seara grea (4 beri si ma luase ameteala...) am reusit din nou performanta de a ma trezi la ora 09:00 (asta in cazul in care eu la ora 09:00 ar fii trebuit sa fiu la munk) mers cu 140 pe iuliu maniu si ajuns in 25 min in sos Stefan cel Mare......acum beau cafeaua si savurez gustul tigarilor Kent 4 pe care le-am achizitionat azi noapte de la un chiosc ramas fara Kent 8 ) So Buna dimineata tuturor si spor la treaba azi !....eu n-am chef de nimik Editat Iulie 10, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 blank Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 bogdane...stai linistit te asteptam...cu interes....la noi e fun rau....telenovele multe Ma da pe unde handralaiesti tu pana la 3 noaptea.Vezi sa nu faci cearcane sa nu mai fi idolul femeilor.... Tineti toti pumnii stransi pt Cami ca azi are licentza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Ma da pe unde handralaiesti tu pana la 3 noaptea.Vezi sa nu faci cearcane sa nu mai fi idolul femeilor....Tineti toti pumnii stransi pt Cami ca azi are licentza. ASA SI???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Baftaa multaa Buburuzaaa ! Tinem pumnii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Buburuza a luat licentza,asa ca nu mai are scuze sa nu vina la intalniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Buburuza a luat licentza,asa ca nu mai are scuze sa nu vina la intalniri... Si io's optimist, si stiu ca o ia, da' tu chiar vorbesti la trecut, deci... stii ceva ce nu stim noi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Chair daca as sti nu as da din casa....Olteni nu sunt sifonari,sunt hoti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Chair daca as sti nu as da din casa....Olteni nu sunt sifonari,sunt hoti. Hoti? Hai ma Cosmine, ca ne faci neamu' de ras. Poate hoti ca fura inimile fetelor. Hai ca am fost funny. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Dupa o seara grea (4 beri si ma luase ameteala...) am reusit din nou performanta de a ma trezi la ora 09:00 (asta in cazul in care eu la ora 09:00 ar fii trebuit sa fiu la munk) mers cu 140 pe iuliu maniu si ajuns in 25 min in sos Stefan cel Mare......acum beau cafeaua si savurez gustul tigarilor Kent 4 pe care le-am achizitionat azi noapte de la un chiosc ramas fara Kent 8 )So Buna dimineata tuturor si spor la treaba azi !....eu n-am chef de nimik Nici eu n-am chef de nimik, da' ma cocoseaza astia cu munca, 'tu-le muma-n coor Buburuza a luat licentza,asa ca nu mai are scuze sa nu vina la intalniri... Buburuzo asteptam vesti. Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Nici eu n-am chef de nimik, da' ma cocoseaza astia cu munca, 'tu-le muma-n coor Deci si aia te iubesc!! .....fizic.. Buburuzo, trage mama un pui de somn inainte, odihneste-te!! Ca noi n-om muri daca om afla abia pe seara cu cat ai luat licenta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Hoti? Hai ma Cosmine, ca ne faci neamu' de ras. Poate hoti ca fura inimile fetelor. Hai ca am fost funny. Noi cei mai buni dintre romani.Noi nu furam decat sufletele crestinelor si le bagam la noi in parohie pt spovedanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Buburuza a luat licentza,asa ca nu mai are scuze sa nu vina la intalniri... Cool! Cand bem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 asta altceva nu mai are in cap ? decat alcool ? in plm vezi ca esti "rider" acum ! MAI LASA IN PLM BAUTURA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 AM LUAT LICENTAAAA !!!!! So...dupa cum am mai spus vom da de baut! Kali, cand ne imbatam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 AM LUAT LICENTAAAA !!!!! Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 AM LUAT LICENTAAAA !!!!! So...dupa cum am mai spus vom da de baut! Kali, cand ne imbatam? Si mama, acu' mi-a dat mesaj.. Felicitari mandro!! Nici nu ma indoiam de abilitatile tale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 felicitari pentru realizare buburuzo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 AM LUAT LICENTAAAA !!!!! So...dupa cum am mai spus vom da de baut! Kali, cand ne imbatam? Bravo Buburuzo!! Cand ne imbatati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 asta altceva nu mai are in cap ?decat alcool ? in plm vezi ca esti "rider" acum ! MAI LASA IN PLM BAUTURA ! Hoo bah ca beu numa bere fara alchool de 3 saptamani, asa tanjesc si eu dupa o bere "Adevarata" .. AM LUAT LICENTAAAA !!!!! So...dupa cum am mai spus vom da de baut! Bravo don'soara, era de asteptat De fapt nici nu ne inchipuiam alt outcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Bineee BUBUUUUUUUUUUUUU! Felicitari! Aplauze furtunoase si HURAAAAAAAAAAAAAAI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ne vedem la 20.30 in poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 congrats pt licenta!!! am si eu ceva cu care sa ma laud...mi-s motorist cu acte in regula...am reusit intr-un final glorios =)) in seara asta primul rand it's on me ..in apas, dupa orele 22 ca treb sa culeg un prieten de la marginea capitalei... va salut cu respect si intreb :ma primiti si pe mine la voi? pupici ..yepeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Felicitari Buburuzo ca ai luat licenta!!!!!!!! Bravos tie! Felicitari si tie Antenutza ca ti-ai luat permisul.Sa ai grija cand faci slalom printre cretinii de conservari ca astia nu stiu sa se uite in oglinzile retrovizoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate