super_buburuza Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Multumesc, tovarasi! Eu acum am reusit sa ajung acasa de la cursuri Daca se iese pe undeva dati-mi si mie de veste Felicitari Antenutza! Ai vazut ca se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Kali cum se numea melodia noastra ca vreau sa o ascult mi-sa facut dor de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Blaze, dracu' stie, femeile sunt schimbatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 stiu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Good morning, vecineilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Good morning, vecineilor! Punem pariu ca o sa vie cel putin inca unu' care o sa citeasca "VECEILOR"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 nu credeam..dar ironie , DORESC sa ma duc la munca.....in ultimele doua zile ( nu ca azi as face altceva..) am tras tare la mine la curte de a mai face una alta pe acolo ...ma simt de parca m-ar fi batut unul la centimetru patrat ....partea buna este urmatoarea ..incepe sa prinda contur curtea . o zi buna la toata lumea si poate ne vedem maine la Ciolpani . bye , am zbughit-o la munca....fizica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Offtopic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 BA...Shinule.......iti rup capatana...trimite mi o data pozele alea Si nu mai fi trist viata-i scurta...traieste-o la maximum! NEATAAAAAAAAA....................... Cosmineeeee deschide ti zapp-ul =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 BA...Shinule.......iti rup capatana...trimite mi o data pozele alea Si nu mai fi trist viata-i scurta...traieste-o la maximum! NEATAAAAAAAAA....................... Cosmineeeee deschide ti zapp-ul =)) Neatza, tovarasi! Cosmin e in drum spre mare la ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Neatza, tovarasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) congrats pt licenta!!! am si eu ceva cu care sa ma laud...mi-s motorist cu acte in regula...am reusit intr-un final glorios =)) pupici ..yepeeeeeeee Felicitari! Ai grija de el, sa nu-l dai la nime' PS: ma refer la plastic. LE: da' nici mobra nu se da, trust me, asa o zis Ranga si stie ce zice... PS: de fapt asa zic multi .. Editat Iulie 11, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Neatza, tovarasi! Cosmin e in drum spre mare la ora asta stiam prieteno....rpd sa te bagi tu cu japca in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 toata lumea este la mare!(((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 neata la toata lumea. nu nikolas_09 nu toti sunt la mare.unii abea s-au intors. care merge de azi la Ciolpani cu cortul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 toata lumea este la mare sau unii deja s au intors! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 cum zici tu draguta s-apoi.....? ne dam cu moto?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 cum zici tu draguta s-apoi.....? ne dam cu moto?! Ahh "cum zici tu s-apoi mancam", corect, aim straight 4 teh target LE: Ciolpani maine sau mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ciolpani de azi sa pot sa si sa cat cuprinde !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ahh "cum zici tu s-apoi mancam", corect, aim straight 4 teh target LE: Ciolpani maine sau mare? Ciolpani maine si apoi la mare... Am putea sa mutam pentru azi intalnirea de Vineri seara la Ciolpani(la 20:00 e deschiderea).. ne putem strange in cartier si sa mergem impreuna acolo.. ce ziceti? Programul de la Ciolpani - Dacorum Bike Fest: 11 Iul 2008 19:00 - 13 Iul 2008 22:00 Vineri 11 iulie: • Primirea participantilor cu o bautura din partea gazdelor. • Distribuirea de saci menajeri cu atentionarea sa fie folositi si lasati in locul special amenajat la plecare. • Distribuirea de bratari celor care intra in spatiul destinat camparii – coordonarea amplasarii corturilor, • Distribuirea de ecusoane VIP. Cuvantare de deschidere ale organizatorilor, sponsorilor si invitatilor speciali 20-24: Concert - Spitfire, First Division, Snapjaw, Bruma, Spectral Sambata 12 iulie: 10 -11: Cupa Tuborg la Motocros -Profesionisti 11-13: Parada Moto pe traseul Ciolpani – Bucuresti -Ciolpani 13 -14: Cupa DAC MOTORS la Motocros -Amatori 14 – 19 Concursuri 19-21:30: Concert 21:30-22: Striptease 22 -24 Concert - Shell Shock, Ka Gaia An, Nexus, Ura de dupa Usa, Bucovina Duminica 13 iulie: 10-11 Sedinta cluburilor moto (Actiuni de colectare a jucariilor si hainutelor pentru casele de copii) 14.00: Încheierea proiectului si evaluarea rezultatelor. Activitati ale Festivalului: 1. Concerte. 2. Concursuri: Multitudinea de concursuri si activitati vor tine tot timpul participantii “in priza” nelasand posibilitatea de a se plictisi. o Concursuri specific intrunitilor moto: Impinsul butoaielor de bere cu motocicleta Mers incet pe motor Skanderbeg Baut bere Concurs motociclete cu atas Concurs Enduro amatori – circuit enduro Concurs Cross amatori – circuit cross Trasul cu franghia pe echipe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Fetelor, si eu propun varianta Ciolpani, numai ca e posibil sa va onorez pe seara (am explicat ieri de ce). Oricum, ne vom distra copios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 KALI NE VEDEM ACOLO. DAI SI TU UN SEMN.IN PRINCIPIU SUNT LA TERASA LA APASU,DUPA INTRARE IN DREAPTA.POOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu810101 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 la 16 se strang la Arc niste betzivi calare ... cu destinatia Ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate