Borris Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 RE OL ! si uite asa, cu posturi de 2 cuvinte am ajuns cei mai tari avem vreo 3800 de posturi pe forum. GG Neata! Deci? V-ati mai gandit? Unde mergem in w/e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 Borris, pentru tine merg pana la capatul pamantului! Neata, 'vribadi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) Bula (mic) cu taica-su la piscina. Merg ei pe marginea piscinei si Bula aluneca pe gresia uda. In ultima clipa, se apuca de p ula lu' ta-su si se salveaza.La care ta-su se uita in jos si ii zice cu dispret: - Vezi, ba, daca erai cu mata iti spargeai capu'. Care mergi la METALLICA ?? Care ai bilet ? Editat Iulie 23, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Pai daca nu e vreme de mare poate mergem undeva la munte.......CIne e amator..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Pai daca nu e vreme de mare poate mergem undeva la munte.......CIne e amator..... Mergem, mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Neatza lumeeee unde se merge sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Neatza lumeeee unde se merge sambata? mare dc nu ploua, munte dc ploua si dc nu iesim din bucuresti mergem la un gratar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Diseara un Arc ceva? Diseara un Arc ceva? Am chef de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Bula (mic) cu taica-su la piscina. Merg ei pe marginea piscinei si Bula aluneca pe gresia uda. In ultima clipa, se apuca de p ula lu' ta-su si se salveaza.La care ta-su se uita in jos si ii zice cu dispret: - Vezi, ba, daca erai cu mata iti spargeai capu'. Care mergi la METALLICA ?? Care ai bilet ? \ Il stim ..dar era altfel bancul....' vezi bula daca erai cu mata beleai pwla, spargeai capu!' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 nimeni...nimeni........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Ar trebuisa ne hotara ce facem in wd.... sa nu ne uitam vineri uni la altzi....Propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Ar trebuisa ne hotara ce facem in wd.... sa nu ne uitam vineri uni la altzi....Propuneri? la mare in week end sunt 28 de grade! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 PLIMBARE????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 PLIMBARE????? la mare? la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Good morning everybody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 Mornin', BBL. V-am facut program pentru sambata Ne bem cafeaua la Ruse, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 neata lume pana in wk .... cand nu poci sa va insotesc pt ca nu am BI in regula.... va gaseaua undeva maine seara? as veni sa va prezin calutul meu..ca acum chiar e ok..l-am avut la un doftor bun :D:D bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Mornin', BBL. V-am facut program pentru sambata Ne bem cafeaua la Ruse, ce ziceti? http://www.accuweather.com/world-forecast....SE&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 Hai, ma veledeule... Ma apuc sa fac voodoo, sa fie soare atunci. Ati vazut ca la cosmin_sn blestemele mele au prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Daca mai vreti sa mergem undeva in wknd (ma refer la mare) sa vb si noi asta seara sa vedem masinile care merg si cand plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 Adunarea diseara, la 10.00, la cearsafuri. Evribadi. Punem la cale activitatile de grup pentru urmatoarele 2 saptamani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Tot sa ne ajute Kali ne duce la cerceafuri,doar, doar.....nimic frate.Vin si eu la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate