Prodigy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Adunarea diseara, la 10.00, la cearsafuri. Evribadi. Punem la cale activitatile de grup pentru urmatoarele 2 saptamani ) si stam in picioare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Daca mai vreti sa mergem undeva in wknd (ma refer la mare) sa vb si noi asta seara sa vedem masinile care merg si cand plecam Dar cu motorul se mai plimba careva? cel mai des aud de iesiri la terase, la gratare, la table, la mare cu masina...etc. Cand va aud si pe voi ca vreti sa mergem pur si simplu la plimbare cu motoarele ?!? Ca de ex. sa facem o cheia, o poiana, valea siriului, transfagarasanul, sighisoara, la bulgari... sunt atatea trasee minunate.. pur si simplu din placerea de a ne plimba cu motorul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Dar cu motorul se mai plimba careva? cel mai des aud de iesiri la terase, la gratare, la table, la mare cu masina...etc. Cand va aud si pe voi ca vreti sa mergem pur si simplu la plimbare cu motoarele ?!? Ca de ex. sa facem o cheia, o poiana, valea siriului, transfagarasanul, sighisoara, la bulgari... sunt atatea trasee minunate.. pur si simplu din placerea de a ne plimba cu motorul !! pai pe transfagarsan am fost, sighisoara am fost...cu motorul! si cica la mare e naspa in week end! (((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Dar cu motorul se mai plimba careva? cel mai des aud de iesiri la terase, la gratare, la table, la mare cu masina...etc. Cand va aud si pe voi ca vreti sa mergem pur si simplu la plimbare cu motoarele ?!? Ca de ex. sa facem o cheia, o poiana, valea siriului, transfagarasanul, sighisoara, la bulgari... sunt atatea trasee minunate.. pur si simplu din placerea de a ne plimba cu motorul !! Poi vrei sa mergi cu 'golanii' acum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Dar cu motorul se mai plimba careva? cel mai des aud de iesiri la terase, la gratare, la table, la mare cu masina...etc. Cand va aud si pe voi ca vreti sa mergem pur si simplu la plimbare cu motoarele ?!? Ca de ex. sa facem o cheia, o poiana, valea siriului, transfagarasanul, sighisoara, la bulgari... sunt atatea trasee minunate.. pur si simplu din placerea de a ne plimba cu motorul !! Spidi Gonzales e o minciuna pe langa tine.....Pai cum crezi ca pot intretine eu minunata mea burta cu atatea plimbari.pus ca datul cu zarul ma tine in forma... data trecuta cand am fost la cearceafuri era liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Adunarea diseara, la 10.00, la cearsafuri. Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Prezent unde sint cearsafurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 unde sint cearsafurile? Pe pat Vizavi de Sir langa fostul Melor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 ...si eu zic prezent, insa fara vladu....in delegatie este stimabilul......... abia astept sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Cum a fost la Metallica...stie cineva...?....acum parca regret ca n-am ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Cum a fost la Metallica...stie cineva...?....acum parca regret ca n-am ajuns a fost aproape ok daca se auzea clar era foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Vin si eu diseara, tovarasi, ca mi se cam facu dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Vin si eu diseara, tovarasi, ca mi se cam facu dor de voi Noua NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Noua NU Nu ne intereseaza parerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nu ne intereseaza parerea ta Du-te TAREeeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Du-te TAREeeee.... Ai chef de cearta si n-ai cu cine? Azi n-ai noroc ca ma simt prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 BA LSATI CEARTA SHI TRECETI LA CEARCEAFURI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Ai chef de cearta si n-ai cu cine? Azi n-ai noroc ca ma simt prea bine hm pariu ca si asa simtindu-te prea bine, pot sa te fac sa arunci cu fulgere din priviri? balantza e o chestie delicata BA LSATI CEARTA SHI TRECETI LA CEARCEAFURI cioparicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ai inviaaaaaaaaaaaaaat???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Cum a fost la Metallica...stie cineva...?....acum parca regret ca n-am ajuns REGRETI ????? PARCA NU ERA GENU' TAU ! AUZI TU...SA N-AM CU CINE SA MERG....MA LUATI CU FAZE DE GENU ASTA, o sa va spun cum a fost si la lenny, ca nici asta nu e genu vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 a fost aproape ok daca se auzea clar era foarte bine cum adica daca se auzea clar ? ai fost la concert pe stadion sau in afara stadionului ? Eu am stat pe gazon B la 20 -30 metri de scena destul de aproape si mi-sa parut super tare concertul !mai ales cand dadeau cu artifici si bagau flacarile alea a fost rupere. Frate in spatele meu la 5 metri niste malaci de 100kg faceau pogo, era imbulzeala nici nu aveai cum sa te misti ! Deci a meritat statul in picioare pe deplin si chiar mai mult ! Sonorizarea a fost excelenta ! Ti minte cu ce melodie a inceput Metallica ? Prima ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 @Kawalin: cand ma simt bine nu prea reuseste nimeni sa ma enervezi. Il ignor @Blaze: ti-ai dat seama ca mesajul ala nu era pentru mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) @Kawalin: cand ma simt bine nu prea reuseste nimeni sa ma enervezi. Il ignor @Blaze: ti-ai dat seama ca mesajul ala nu era pentru mine? da da da..............de ziua ta Editat Iulie 24, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Kali tine-te bine, rup blestemul mi-am luat manusi de mohair. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 da da da..............de ziua ta :) Se pare ca iar te bagi in seama aiurea. Daca te plictisesti, poti sa-ti gasesti o ocupatie. Incepand din momentul asta nu iti mai raspund la posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 da da da..............de ziua ta Cam marlan, metre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate