mandibula Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 O samanta in Poli e mai ieftina mai ieftina decat samanta din poli, la IKEA ! 1 RON - HOTDOG 3 LEI - CAT PEPSI POTI SA BEI 7 LEI - PUI CU CARTOFI PRAJITI ETC. propun sa ne mutam acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 'neata kids! Din cate stiti voi, lanturile pt motoare, alea invelite in bile de otel, se taie? Ca stau intr-o zona tare.. colorata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Seara, un bar de motociclisti langa autostrada, un tip pe un super motor in viteza prin fata barului: - Cine mai are motocicleta ca a meaaaaaaaaa? Brrrr, viteza. Dupa 15 minute trece iarasi: - Cine mai are motocicleta ca a meaaaaaaaaa? Brrr Unul din tipii din bar, mare cunoscator se supara si zice: - Ce ma'sa ma, asta are acelasi motor ca al meu ce crede ca este singurul, si iese afara din bar asteptandu-l pe diliu. Asta dupa 15 minute trece iarasi: - Cine mai are motocicleta ca a meaaaaaaaaaa? Tipul care iesise din bar, striga: - Eu ma, ce te dai asa mare? La care tipul disperat: - Si cum se opresteeeeee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 CAMI + AEX = LOVE................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 CAMI + AEX = LOVE................. Gresit! CAMI + AEX + KALI = LOVE Data viitoare fii si tu mai atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Ce e, Blaze, te doare capu'? Ia un Nurofen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Mai tu nu ai somn ? nu ma doare capu, mi-am luat prozacu azi ! gata mi-am upgradat avataru...iete ce poza de buletin am, sunt gigea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Eu sunt in tura de noapte p-aici Da' cred ca pot sa ma duc sa ma culc. Plicti rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ba mooooooooooor zi undita tele4scopica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 neatza !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 neatza !!!!! neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 buna dimineata si scz de disparitie si in continuare o zi agreabila ca o sa dispar iar ......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) buna dimineata si scz de disparitie si in continuare o zi agreabila ca o sa dispar iar ......................... oooo cam scump la vedere domnu'......neata all a....si mwie...celor care citesc topicul pe inv sau anonim Editat Iulie 29, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dondesign Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Hai ca am intrat si io...ieri am trecut-o pe numele meu...Yamaha Virago 125, negru/alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Hai ca am intrat si io...ieri am trecut-o pe numele meu...Yamaha Virago 125, negru/alb draguta......sa ai parte de ea...fara incidente in trafic.....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 hai sa ma bag si io de seama...neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Bunaaaaaaaaaaa dimineaaataaaaaaaaaaaaaaaaaa! Frumoasa foc Virago !Sa o porti sanatos ! O zi buna tuturor! Btw vine cineva Joi la Ursu la karaoke? Editat Iulie 29, 2008 de madalushu'mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Hai ca am intrat si io...ieri am trecut-o pe numele meu...Yamaha Virago 125, negru/alb sa o stapanesti sanatos ! Noaptea tarziu suna telefonul. Sotia ridica receptorul: - Scumpo, sunt eu. Vin acasa. Nu am intarziat prea mult, nu? - Nu, scumpule. - Dar, pot sa vin cu 5-6 prieteni? - Desigur, scumpule. - Mai stam, mai vorbim... - Da, scumpule. Barbatul tace, apoi spune: - Ma scuzati, cred ca, am gresit numarul. Bunaaaaaaaaaaa dimineaaataaaaaaaaaaaaaaaaaa! Frumoasa foc Virago !Sa o porti sanatos ! O zi buna tuturor! Btw vine cineva Joi la Ursu la karaoke? la o ciocolata calda - poate ! karaoke NU stii bancu cu : a cantat la un botez si a murit copilu ..... se aplica in cazul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Hai ca am intrat si io...ieri am trecut-o pe numele meu...Yamaha Virago 125, negru/alb Welcome! Frumoasa Viraga a....si mwie...celor care citesc topicul pe inv sau anonim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Buna dimineata la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 EXPLICATIE !!!! Reportaj pe strada: - Fiti amabil ! Unde ati petrecut ultimile concedii? In tara sau in strainatate ..... - Acum doi ani am fost la Vama Veche ... - Si ati fost multumit de conditii ? - Nu prea. Dupa doua zile au intrat niste derbedei peste noi in cort. M-au batut, mi-au furat camera foto si au profitat si de nevasta-mea. - Oh, ce tragedie ! - Da, si anul trecut am fost tot acolo si am patit la fel. - Imi pare rau ! Anul acesta unde intentionati sa mergeti ? - Pai tot la Vama Veche ca acolo vrea nevasta-mea... si acum toti o sa va dati derbedei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Gooood mooooooorning, Vietnaaaaaaaaaaaaam! Bun venit, Dondesign si laurbalaurcbr! Va asteptam la activitatile de grup, daca va face placere! PS: apropo de activitati de grup: nu mergeti in Bulgaria o saptamana? 4-10 august? Editat Iulie 29, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 a....si mwie...celor care citesc topicul pe inv sau anonim mwie si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Hahahahaha, buna dimineata, Ser79ban! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate