shin Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Hai ca am intrat si io...ieri am trecut-o pe numele meu...Yamaha Virago 125, negru/alb Bine ai venit! Frumoasa motocicleta ti-ai luat! S-o stapanesti sanatos si sa te poarte in siguranta pe cat mai multe drumuri! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Salutare everybody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Lotta love in poza asta!! Priviti dragalashenia dintre Borris si don'shoara blonda (sowwy, da' nu o cunosc!! ), delicatetea cu care se sprijina Nicholas de motor, si caldura cu care il imbratiseaza baietelul pe Cioparica.. Cioparica simt ca ma tradeaza pt Kali si cu o ultima fortzare incerc sa-i indrept calea... Gresit! CAMI + AEX + KALI = LOVE Data viitoare fii si tu mai atent Pai si baietelul nu are loc si el? Hai ca am intrat si io...ieri am trecut-o pe numele meu...Yamaha Virago 125, negru/alb Bine ai venit printre noi.Te asteptam la activitatile grupului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 1. Cioparica simt ca ma tradeaza pt Kali si cu o ultima fortzare incerc sa-i indrept calea... 2. Pai si baietelul nu are loc si el? 1. Lasa-l in pace pe Choparica, ca te fragezesc 2. Baietelul nu are loc, trioul este cu circuit inchis ) Exclusivist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Neata oamenilor muncii Gresit! CAMI + AEX + KALI = LOVE Data viitoare fii si tu mai atent Pai si baietelul nu are loc si el? Ma inscriu si eu la AEX Hai ca am intrat si io...ieri am trecut-o pe numele meu...Yamaha Virago 125, negru/alb Sa va stapaniti sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 1. Lasa-l in pace pe Choparica, ca te fragezesc 2. Baietelul nu are loc, trioul este cu circuit inchis ) Exclusivist 1Accept, dar numai cu un bici 2Sa inteleg ca voi aveti spirala inchisa.....Hai mai Kali ca sunt dispus sa trec prin probele de foc ale unui tanar initiat.....Fara slapi uzi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Incepe si tu spirala cu paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Ma inscriu si eu la AEX Mare atentie ca pe AEX nu il poti lua......El are o pasiune ascunsa pt Angel,a vazut cum se fac flotarile in degete..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ceva program de weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Incepe si tu spirala cu paispe Daca fac o spirala cu paispe sa sti ca il luam si pe Dan Radu.......Sac,sac ,sac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Ma duc pana la Bricostore sa cumpar niste gard d-ala de plasa, ca vad ca tre ingradit teritoriul, intrucat baietzelul e hraparetz. Cred ca i-am speriat deja pe nou-veniti PS: Nu vrei sa ti-l dau pe Borris la schimb? Si mi-l dai pe Dan Radu. E fair, asa-i? ) Editat Iulie 29, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 mwie si tie lol serbane....nu era cu directie...dar na daca stai pe inv......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Buna ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 buna ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Spirala....facem ..dar trebuie sa ajungem la Costinesti dar cine-i in M.I.S.A Editat Iulie 29, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 am plecat acasa ! program de sef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Eu ma duc la banca sa platesc rata. Program de sclav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 am plecat acasa !program de sef si ce te lauzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 2Sa inteleg ca voi aveti spirala inchisa.....Hai mai Kali ca sunt dispus sa trec prin probele de foc ale unui tanar initiat.....Fara slapi uzi..... Propun "porti deschise" la spirala ca vad ca atrage tot mai multi doritori si trebuie sa acordam si baietzelului o sansa daca si-o doreste cu atata ardoare numai ca nu-i va fi usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Pentru cei care NU o ard noapte de noapte pe Margelelor cu/fara casca sau cu/fara numar sau cu/fara lumini (de parca ar costa ceva farul aprins) vedeti ca se vor instala "bumpere" de limitare a vitezei destul de dese, datorita forjelor permanente noapte de noapte Ideea e ca poate vine vreunul dintre voi linistit spre casa si nu stie de ele si le ia mai aiurea, sa nu strice vreun gard, ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Thank you, Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 cred ca e un lucru bun cu bumperele alea...lasa sa nu mai fie magheru circuit pt unii...plm e oras nu le mans... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 cred ca e un lucru bun cu bumperele alea...lasa sa nu mai fie magheru circuit pt unii...plm e oras nu le mans... care ca pe Magheru au fost camere si le-au scos, au fost "radare" d-alea de fluidizare si le-au scos, au fost "cronometre" si le-au scos, politisti in intersectii........Astia chiar iau de bune "indemnurile" care incep cu "baga-vi-le-ati in......"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 care ca pe Magheru au fost camere si le-au scos, au fost "radare" d-alea de fluidizare si le-au scos, au fost "cronometre" si le-au scos, politisti in intersectii........Astia chiar iau de bune "indemnurile" care incep cu "baga-vi-le-ati in......"? Nu,dar si racerii au parinti care s-au saturat sa tot anuleze amenzile odraslelor... On topic...hiper lenes...Concediu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 On topic...hiper lenes...Concediu... Si o arzi la noi pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate