nikolas_09 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Neatza! Bine ai venit Adrian! Drum bun celor care pleaca in Bulgaria si distractie placuta! Drum bun celor care pleaca pe Cheia azi! Drum bun si distractie placuta lu" Cosmin si sa-mi aduci sosete masura 36! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 distractie placuta in bulgaria copchii... sa aduceti buburuza in one piece me still fighting with moloz... sa nu credeti ca am disparut de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 Multumim tuturor de urari. Sa dea Bunutzu sa ne revedem sanatosi (si sa-mi deschida sor-mea roamingul odata, ca parca vad ca plec degeaba cu tel dupa mine:)) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 New member in Militari community. Incep prin a ma prezenta : Adrian, incepator ( carnet de vreo juma de an ), am un kawasaki zephyr 550 din '97, si sunt mai mult decat bucuros ca am dat de un grup asa unit . Sper sa fie la fel de fun asa cum a fost la prima intalnire . La cat mai multe !! . Special Thanks to Cosmin welcome !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 Buburuzooooooooooooooooooo! Bafta la examen aaaaazi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Buburuzooooooooooooooooooo! Bafta la examen aaaaazi!!!! Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 In urmatoarele zile, ma gasiti la urmatorul nr de telefon (roaming): 0723.07.93.96. Cel putin asa sper, pt ca inca nu am gasit cu cine sa las animalele Hahahahahahaa, din ciclul "S-a ales praful de concediul nostru impreuna", va prezint episodul "Kali" ) Nu m-a lasat incarcarea, bateria era goala si, dupa ce am pus apa distilata, a luat-o la sfert. Da' m-a lasat ambreiaju' Daca nu mi-ar veni sa rad, dupa cate faze de rahat s-au intamplat in legatura cu acest concediu pe care planificam sa ni-l petrecem impreuna, as plange. Da' ma umfla un ras!!!!.... (cred ca e d-ala nervos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Sa intelegeti ce a fost pe Cheia azi Eu am fost cu 2 fete, dar la Bradet s-au strans o gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Baietelul pleaca ....Mi-am pierdut telefoanele azi asa ca ma puteti gasi la 0741617487....mesaje....da....... pupici la toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Sa intelegeti ce a fost pe Cheia azi Eu am fost cu 2 fete, dar la Bradet s-au strans o gramada ce frumos... unii au timp de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 (editat) Buburuza a luat 10 la examen, da' nu scrie aici, ca sa nu dea de baut Io astept un miracol cu ambreiajul, sa putem pleca odata... Editat August 3, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 cautand un film am gasit o super piesa ! intr-adevar, manele n-aveam pe-aici... multumesc ca... ne-ai adus aminte ca... ne rrrromizam pe zi ce trece... traiasca cultura rrrrromaneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 mei mei mei......am auzit ca v-ati distrat wknd-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 mei mei mei......am auzit ca v-ati distrat wknd-ul asta daaa am fost la muzeu la antipa si dupa am petrecut la cearceafuri am pus 5 mese la cat de multi eram ca nu mai aveam loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Iar Blaze a fost bulversat de alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Iar Blaze a fost bulversat de alcool eu nu aveam nimic imi indoise aia shoturile cu ceva de mere ca era prea dulce jacku, mai bagam 3 dupaia ma cara anca acasa .......la ea ,sa profite de inocenta mea ! Editat August 3, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Au inceput diminetile insorite la munca, cu ceaiul si forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) Neatza buna la toata lumea ! Editat August 4, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Au inceput diminetile insorite la munca, cu ceaiul si forumul Succes la noul tau loc de munca,....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 mai ce activitate la ora asta... ne-am strans toti la cafea ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 salutare salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ce de lume. s-au terminat concediile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ce de lume. s-au terminat concediile ) nu cred ca e vb de concedii aici cat de lene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate