jonlup Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 iguana rulz!!! vreau sa vad si in marime naturala, ca pe DiscoperyChannel tot am vazut! se poate sta pe saci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 abia astept sa iti vad iguana...ma bate si pe mine gandu sa imi iau una ne vdm sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 asa-mi trebuie daca nu tac din gura... da' ne descurcam... dau o bere... hai doua bere... cui ma ajuta la carat! <small>--- Mesaj completat în 05 Mar 2008 16:57 -------------</small><br/> norocul tau ca ai buba la picior, ca te recrutam si pe tine in alta dezordine de idei, daca e chiar pe bune, (1) sambata, la ce ora la Kalimateca? sper ca nu in miezul zilei cand e vreme de plimbare (si chiar daca nu e vreme draguta si ploua tot ies, imi iau umbrela, ii fac suport de prindere pe casca ), (2) cu shase saci in shase sashi cum facem, unde ii ducem? ziceti. Bre' eu ma bag la carat sigur, dar am o conditie. Dupa ora 20:00 pls!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Deci si fara permis si fara motor inmatriculat ? Rusinica Mai ales pe stradutele alea pe care te dai, lovesti un copil sau vreun scuterica nervos (ca tot forjeaza noaptea o gramada pe Margelelor mai ales) , nu conteaza ca esti nevinovat, daca te-au prins in neregula, esti scos vinovat curat Bine ca ai luat permisul, grabeste-te si cu inmatricularea si ai liber la plimbari fara teama ca te prinde sau alte complicatii. Bafta. Ai si tu dreptate...zilele astea a fost vremea mai nasoala...si mi-a fost mai usor...da` knd aud la meteo k se incalzeste... Abia pe la mijlocu saptamanii viitoare sper sa rezolv...si vb aia: mult a fost...destul a ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 unde-i kalimateca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 unde-i kalimateca ? he! buna intrebare nujtu, da' o gasim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 daca ajung devreme de la munca, shi nu incepe ploaia, m-ash baga la o tura. se mai baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 daca ajung devreme de la munca, shi nu incepe ploaia, m-ash baga la o tura. se mai baga cineva ? Eu:D...pe stradutele de pe Apusului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 Cu regret va anunt ca pica planul cu Madagascarul. Saptamana asta. Au intervenit niste.. "interventii". Sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Cu regret va anunt ca pica planul cu Madagascarul. Saptamana asta. Au intervenit niste.. "interventii". Sorry... Da' ne vedem la o suc/un bere, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 hai o iesire cu moto c'mon pensionarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 pe mine si inca 2 militari ma gasiti in parcul politehnicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) pe mine si inca 2 militari ma gasiti in parcul politehnicii 2 "militari" la ce ora?! si unde mai exact ca e cam mare Editat Martie 8, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 adica 2 baiati din Militari pe la 2-2.30 la coloana infinitului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) pe mine si inca 2 militari ma gasiti in parcul politehnicii unde anume si la ce ora? eu plec in poli in vreo 1-2h. unde e coloana infinitului? in fata la rectorat/decanat, cladirea cu cupola? --- Mesaj completat în 08 Mar 2008 18:07 -------------cineva amator de intalnire in seara asta? pe la 20.30, la terasa albastra? Editat Martie 8, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Eu am scris mai sus...intre ora 2-2.30 am ajuns in Poli ..am stat pana pe la 5. Coloana infinitului e pe langa Rectorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Deci, cine vine la "albastra"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Eu:D...pe stradutele de pe Apusului Am trecut aseara pe apusului, pe la 10. in seara asta nu cred ca mai ies nicaieri, am fost obligat sa ascult 7 ore manele, nu ma simt bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 pe mine si inca 2 militari ma gasiti in parcul politehnicii haaaa! deci ai inceput sa ne racolezi militarii... pai e frumos ce faci? scuze pt azi, am deturnat traseul si n-am mai ajuns in politechnica... ati fost? cum a fost, ce roti ati invartit p-acolo? --- Mesaj completat în 08 Mar 2008 19:29 ------------- am fost obligat sa ascult 7 ore manele, si mai traiesti? cred ca ma sinucideam, al-qaeda ma faceam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) am racolat de mult un militar danradu de pe aici, este prietenul meu... azi am fost prin Poli sa se obisnuiasca si el cu motorul si ne-am plimbat putin Editat Martie 8, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Bre, aparetzi careva la orizontul vizibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Bre, aparetzi careva la orizontul vizibil? bre, noi nu (eu si Simona). suntem casnici azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Avand in vedere ca astazi lumea a cam fost ocupata propun o intalnire pentru maine, la "albastra", ceva mai devreme ca de obicei...sa spunem pe la orele 17.00. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 azi iese cineva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 ar fi o idee sa iesim azi... eu ieri am fost la plimbare in afara bucurestiului pe la unu jumate treceam prin intersectie pe la gorjului venind dinspre moinesti... raven era la semafor pe maniu si nu intelegea de ce ii fac cu mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate