paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Eu nu cred in permis... e o superstitie Asta e, o sa am o pauza toata luna septembrie Viata greu, politie rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Eu nu cred in permis... e o superstitie Asta e, o sa am o pauza toata luna septembrie Viata greu, politie rau Amckart Trece repede o luna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Da... o luna am dezlegare la alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Eu nu cred in permis... e o superstitie Asta e, o sa am o pauza toata luna septembrie Viata greu, politie rau data viitoare suna un prieten...care are rude in politia de la comarnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 16.08.208 10:15 DN1 KM107 + 300m COMARNICA condus motocicleta Kawasaki cu nr. CL.14.ANK pe DN1 din directie Ploiesti Brasov si ajungand in punctul sus mentionat a efectuat manevra de depasire neregulamentara a coloanei de autoturisme trecand peste marcajul longitudinal axial continu circuland pe contrasens. Amenda 200 RON Retinerea permisului de conducere Imi pare foarte rau... prin prisma experientelor mele chiar de luna trecuta, nu trebuie sa ma chinui sa iti inteleg suferinta.. asa ca daca vrei, iti pot recomanda cate ceva din tratamentul pe care il urmez si eu.. si anume, una bucata model de contestatie plus model de cerere de certificat de grefa pt. inapoierea permisului pe durata procesului(care va fi programat peste cel putin 1 luna, avand in vedere vacanta judecatoreasca)... asta ca sa nu apelezi contra cost la un avocat Sfatul meu, care e valabil pentru toti cei care se lovesc de suspendari, ar fi sa contesti PV-ul indiferent de situatie sau motiv, fiindca nu exista repercusiuni asupra acesteia de nici un fel si nu faci decat sa iti exploatezi sansele unei reusite.. ba mai mult, poti amana suspendarea pe perioada sezonului cald(asta daca te incanta.. ). Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 data viitoare suna un prieten...care are rude in politia de la comarnic Nu exista si chiar daca ar fi, daca nu merge banu pe show pe loc, nu e atat de grav incat sa necesite obligatii suplimentare. Nu e pe viata si anume, una bucata model de contestatie plus model de cerere de certificat de grefa pt. inapoierea permisului pe durata procesului(care va fi programat peste cel putin 1 luna, avand in vedere vacanta judecatoreasca) ar fi sa contesti PV-ul indiferent de situatie sau motiv Printre altele, discutia mea cu politistul a fost urmatoarea. - da' de ce sa semnez? - ca ati luat la cunostina. - si daca nu semnez ce se intampla? - scriu ca nu vreti sa semnati. - si daca semnez pot sa fac contestatie? - da, in Sinaia (!!!!!!!!) - si de ce trebuie sa semnez si acolo? - ca nu aveti nimic de declarat. - si ma afecteaza asta daca vreau sa fac contestatie? - da, puteti sa va rezervati comentariile pentru contestatie. Semnati. - pai scrieti acolo ca nu vreau sa declar nimic si apoi semnez. - si de ce imi luati permisul? Nu puteti sa mi-l lasati si oricum nu pot circula in acea perioada? - il ridicati pe baga dovezii la expirarea perioadei de la politia Calarasi. Contestatia trebuie sa o fac neaparat in Sinaia? In Calarasi as avea nervi sa o fac, dar sa alerg prin Sinaia pentru o suspendare de o luna... nu renteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Printre altele, discutia mea cu politistul a fost urmatoarea. - da' de ce sa semnez? - ca ati luat la cunostina. - si daca nu semnez ce se intampla? - scriu ca nu vreti sa semnati. - si daca semnez pot sa fac contestatie? - da, in Sinaia (!!!!!!!!) - si de ce trebuie sa semnez si acolo? - ca nu aveti nimic de declarat. - si ma afecteaza asta daca vreau sa fac contestatie? - da, puteti sa va rezervati comentariile pentru contestatie. Semnati. - pai scrieti acolo ca nu vreau sa declar nimic si apoi semnez. - si de ce imi luati permisul? Nu puteti sa mi-l lasati si oricum nu pot circula in acea perioada? - il ridicati pe baga dovezii la expirarea perioadei de la politia Calarasi. Contestatia trebuie sa o fac neaparat in Sinaia? In Calarasi as avea nervi sa o fac, dar sa alerg prin Sinaia pentru o suspendare de o luna... nu renteaza Procedura nu e complicata insa in cazul tau, ar fi in felul urmator: - contestatia o poti face doar la Sinaia la judecatoria de acolo(pe raza judetului caruia ai savarsit contrav.); - certificatul de grefa il iei tot din acelasi loc de unde depui contestatia(poate chiar in aceeasi zi de la depunerea cererii daca nu e aglomerat); - permisul il ridici cu certificatul de grefa tot din Sinaia sau dupa aprox. 20 de zile de la Calarasi; - pt. contestatie, iti mai trebuie un timbru judiciar de 15 bani sau mai mare(de la orice posta) si plata unei taxe judiciare de 1 leu la admin. fin. de care apartii(poate nu e nevoie de mers la Calarasi daca ai viza pe Buc. ). Referitor la momentul semnarii PV-ului, raspunsurile agentului sunt foarte corecte... deci chiar daca l-ai semnat si nu ai facut nici o mentiune este ok insa era evident mai bine sa il contesti si pe loc si sa bagi din top acolo la mentiuni ca nu recunosti si ca nu esti de acord cu masurile luate de el(iti cresteau sansele de castig ca pt. amanat e acelasi lucru). In concluzie, daca evaluezi mai clar situatia, ai avea ceva sanse sa scapi cu un singur drum la Sinaia si sa le rezolvi si cu contestatia si cu recuperarea permisului(asta in prima faza, pana la prima infatisare la care alegi ce iti convine mai mult.. sa continui cu un avocat sau cu reprezentare proprie si sa o mai lungesti, sau sa renunti si sa te "bucuri" de suspendare la momentul respectiv). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 AEX, multumesc mult pentru raspuns. O sa ma mai gandesc sa vad daca renteaza si daca imi permit sa fac contestatia. Un fel de studiu de fezabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Seara bunaaaa! Ce ziceti maine de putin sport mai pe seara in Liceul Tudor Vladimirescu sau alta varianta ar putea sa fie Lic Eliade ? Eu am 2 palete de tenis + 2 mingiute ! Mingea mea de baschet este varza ! Pe aceasta cale daca are cineva o minge de baschet sa aduca daca va hotarati sa mergem sa jucam! O seara placuta cat a mai ramas din ea! Btw mai detin si 2 palete de badminton!Le iau si pe acelea! Editat August 18, 2008 de madalushu'mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Shinule, ti se pare asa grav ca sunt carenele praf. Se face, stai linistit. Fierul e fier, plasticul e plastic.Kawa mic a avut carena fata BUCATI, lateralele zdrente, rezervor indoit, iar acum ai vazut si tu ce frumoasa e Si apropo de plastic, eu am ramas fara permis Dovada expira pe 1 septembrie Ai dreptate. Sunt copil mic si sperios si acum imi plang motocicleta. Ce dilema, simt ca mor fara ea, da' cu ea s-ar putea sa nu simt cand mor Stiu, am un simt al umorului cel putin bolnav Cat despre plastic, nu pot decat sa iti ofer condoleante si sa iti ofer locul pasagerului Eu nu cred in permis... e o superstitie Asta e, o sa am o pauza toata luna septembrie Viata greu, politie rau Patience, my friend, patience. Inca o data, te pot lua pasager Sau mergi tu si facem schimb de loace daca e ceva Amckart Trece repede o luna! Si banii trec foarte repede pe AMK Da... o luna am dezlegare la alcool Si asta e bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Shinule, multumesc pentru compasiune Cand oi merge eu pasager cu tine, va insemna ca mi-am pierdut orice speranta si viata pentru mine nu mai are rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Shinule, multumesc pentru compasiune Cand oi merge eu pasager cu tine, va insemna ca mi-am pierdut orice speranta si viata pentru mine nu mai are rost Ai vrea tu sa fii pasagera mea (prin/pe viata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Suspin noapte de noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Suspin noapte de noapte Stiam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Da, da, daca nu rasare soarele pe strada ta, mergi la solar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 mai porumbeilor, nu va certati, o sa vedeti voi ce o sa va cautati...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Da' nu ne certam. Comunicam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Neatza! Pozele de gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Neatza! Pozele de gratar? Neatza! le am, sunt aici, dar e prea dimineata. Le urc pe Picassa imediat dupa ce ma trezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Neatza! le am, sunt aici, dar e prea dimineata. Le urc pe Picassa imediat dupa ce ma trezesc Bea cafea sa te trezesti mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Merge picassa fix pix de aici de la job. O sa mai incerc. Daca nu merge, ajung acasa abia dupa 5pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Merge picassa fix pix de aici de la job. O sa mai incerc. Daca nu merge, ajung acasa abia dupa 5pm Am rabdare si tot timpul din lume, mai ales ca sunt acasa si ma lupt cu o raceala! asa m au lovit virusii...astept doctorul, dar nu pe cel veterinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Am rabdare si tot timpul din lume, mai ales ca sunt acasa si ma lupt cu o raceala! asa m au lovit virusii...astept doctorul, dar nu pe cel veterinar! 'neatza......si nicol da cu virushii aia de pamant ca sa scapi de ei mai repede, insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 'neatza......si nicol da cu virushii aia de pamant ca sa scapi de ei mai repede, insanatosire grabnica Thx, dar sunt asa de 2 zile si nu mi trece ((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Thx, dar sunt asa de 2 zile si nu mi trece ((((((( Ceai, lamaie si somn prodigy, asa se merge la munca? Cu tricoul fluturand in vant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate