nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ceai, lamaie si somn prodigy, asa se merge la munca? Cu tricoul fluturand in vant? am baut si am luat si pastilutze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am baut si am luat si pastilutze! Bea niste ceai de lamaie sau fructe de padure, fierbinte. Cat de mult poti Feliaza o lamaia si rontaie la feliile alea Daca nu suporti gustul, incearca cu miere sau chiar zahar. Sau o limonada. La mine daca nu merge asta, ma duc la farmacie si spun "am racit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ceai, lamaie si somn prodigy, asa se merge la munca? Cu tricoul fluturand in vant? mda citeam discutia ta cu bashinu'....interesanta faza cu pasagera.....se leaga ceva? un 6210?? referitor la tricou......asa si??? ma grabeam ...dar promit ca maine voi trece in slip pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Agresez pustoaice de liceu ce vor sa-nvete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Bea niste ceai de lamaie sau fructe de padure, fierbinte. Cat de mult poti Feliaza o lamaia si rontaie la feliile alea Daca nu suporti gustul, incearca cu miere sau chiar zahar. Sau o limonada. La mine daca nu merge asta, ma duc la farmacie si spun "am racit" am fost si eu la farmacie si am spus am racit(deja ma cunosc farmacistele)! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am fost si eu la farmacie si am spus am racit(deja ma cunosc farmacistele)! ) si nu ti -au dat doua dupa ceafa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 si nu ti -au dat doua dupa ceafa??? nu, mi am dat singura ca mereu racesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 nu, mi am dat singura ca mereu racesc! Schimba alimentatia sau baga suplimente de vitamine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Schimba alimentatia sau baga suplimente de vitamine sau aspirina saracului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 sau aspirina saracului Asternut la drum de seara =))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Unda verde pentru gratar sambata. Ai mei vin abia duminica acolo. Ori stam pe malul garlei, ori in curte, cum va face placere. Nu mai stiu cum a ramas pentru BG. Care weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Unda verde pentru gratar sambata. Ai mei vin abia duminica acolo. Ori stam pe malul garlei, ori in curte, cum va face placere. Nu mai stiu cum a ramas pentru BG. Care weekend? kali ar trebui sa ceri cetatenia bulgara.....esti pro bulgari........colacu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Unda verde pentru gratar sambata. Ai mei vin abia duminica acolo. Ori stam pe malul garlei, ori in curte, cum va face placere. Nu mai stiu cum a ramas pentru BG. Care weekend? Week-end la poporul vecin si prieten? I'm in! Numai sa nu fie intre 5-7 Septembrie! Detalii, pliiiz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) Asternut la drum de seara =))))))))) nu e obligatoriu sa fie seara, e permis si ziua Editat August 19, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 nu e obligatoriu sa fie seara, e permis si ziua pai ziua este lumea la munca si nu are cine sa mi dea in carti =)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 pt asta s-a inventat pauza de masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Unda verde pentru gratar sambata. Ai mei vin abia duminica acolo. Ori stam pe malul garlei, ori in curte, cum va face placere. Nu mai stiu cum a ramas pentru BG. Care weekend? Ar fi trebuit w-e asta, dar nu mai mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ar fi trebuit w-e asta, dar nu mai mergem. si ia-uite cum se arata la fata fanii bulgariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Unda verde pentru gratar sambata. Ai mei vin abia duminica acolo. Ma... voi vorbiti codificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Boris, imi este f rau...dar tot te iubesc!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Boris, imi este f rau...dar tot te iubesc!) Borris, nu lasa fata sa moara Am facut un prim pas pentru prelungirea agoniei, am sunat la judecatoria Sinaia sa aflu programul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Borris, nu lasa fata sa moara Am facut un prim pas pentru prelungirea agoniei, am sunat la judecatoria Sinaia sa aflu programul Ce urat este sa stai acasa si voi la serviciu(ma plictisesc)! As vrea sa am un pui de Nannok Dar eu sunt asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ce urat este sa stai acasa si voi la serviciu(ma plictisesc)! As vrea sa am un pui de Nannok Dar eu sunt asa Baga lamaie multa ca-ti trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Borris, nu lasa fata sa moara Cum s-o las sa moara? Dupa aia cine-mi mai poarta noroc la table Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Cum s-o las sa moara? Dupa aia cine-mi mai poarta noroc la table Ti-l faci cu mana ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate