jordy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mai merge cineva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mai merge cineva la arc? Poate la noapte la o nocturna mica. cand va strangeti mai multi din militari ?vreau si eu sa vin !! Urmareste forumul cu atentie, ca astia sunt cu mesaje subliminale Salutare ! Hello Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Plec la 6 de la serv spre ARC si ajung pe la si jumate.V-am zis ca nu stiu pe nimeni din militari...ca de vreo 2 luni ma cam dau LONE RIDER :"> Acum am speranta sa imi gasesc parteneri de iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Uite unde era vanatorul Bine-ati venit Cristina si Bandit. Va asteptam la urmatoarea intalnire Noi ii asteptam...ca tu niciodata nu ai timp sa ne vezi( nu ne mai iubesti, dar te iubim)! Eu tot acasa, tot racita si virusul nu vrea sa ma paraseasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Acum am speranta sa imi gasesc parteneri de iesiri. Gay ? Eu tot acasa, tot racita si virusul nu vrea sa ma paraseasca! Pai cine te-ar parasi pe tine de bunavoie, draga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTINA CBR600 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 BBL..... UN HONDA CBR600 F3 ..97" GALBEN CU GRII ... CAND AVETI URMATOAREA INTALNIRE VREAU SI EU SA MERG CU VOI DE 3 LUNI IES MAI MULT SINGURA DIN PACATE TOATA LUMEA MA PRIVESTE CIUDAT VAZAND CA SUNT FATA PE MOTOR ...AVETI CEVA CONTRA FETELOR PE MOTOR ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Gay ? Pai cine te-ar parasi pe tine de bunavoie, draga ? ))))), toata lumea! dc nu pleaca singuri...ii gonesc eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 BBL..... UN HONDA CBR600 F3 ..97"GALBEN CU GRII ... CAND AVETI URMATOAREA INTALNIRE VREAU SI EU SA MERG CU VOI DE 3 LUNI IES MAI MULT SINGURA DIN PACATE TOATA LUMEA MA PRIVESTE CIUDAT VAZAND CA SUNT FATA PE MOTOR ...AVETI CEVA CONTRA FETELOR PE MOTOR ?? vino diseara la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Gay ? Pai cine te-ar parasi pe tine de bunavoie, draga ? 1) cauti? 2)ai iesit la "agatzat"? Uite unde era vanatorul Mare vanator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 1) cauti? 2)ai iesit la "agatzat"? )))), el tot cauta sa mearga pasager cu cineva, dar a uitat ca eu momentan sunt pieton si pasager! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTINA CBR600 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ))))), toata lumea! dc nu pleaca singuri...ii gonesc eu! LA CE ORA VA ADUNATI ACOLO ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ...AVETI CEVA CONTRA FETELOR PE MOTOR ?? NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Dkw nu intra in conflict cu Boris....E cel mai vanator dintre toti,nu iti amintesti ca i se spune Gamba de aur ,iti dai seama cu alearaga el caprele cu arcul incordat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 )))), el tot cauta sa mearga pasager cu cineva, dar a uitat ca eu momentan sunt pieton si pasager! e si el "mica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 vino diseara la arc da si tu un PM cu nr tau de tel pt ca vreau sa vin si eu diseara la arc si nu as vrea sa va caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ne adunam pe undeva azi?Eu stiam ca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ne adunam pe undeva azi?Eu stiam ca nu... Asa stiai si aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Dkw nu intra in conflict cu Boris....E cel mai vanator dintre toti,nu iti amintesti ca i se spune Gamba de aur ,iti dai seama cu alearaga el caprele cu arcul incordat? Nu pot pentru ca sa-mi permit, nici fizicu' nu m-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Poate la noapte la o nocturna mica. Urmareste forumul cu atentie, ca astia sunt cu mesaje subliminale Hello ti-ai recuperat permisul? da si tu un PM cu nr tau de tel pt ca vreau sa vin si eu diseara la arc si nu as vrea sa va caut ti-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ti-ai recuperat permisul? ti-am dat dovada 15 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ti-ai recuperat permisul? Suspendarea incepe cu 1 septembrie, dar oricum m-am hotarat sa o contest cu scopul de a o amana pana in iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTINA CBR600 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 AS VENI SI EU ASTAZI DAR NU POT LA ORA 16.00 MERG SA-MI IAU MOTORUL ..AM AVUT UN MIC ACCIDENT SI ARATA ASA DE URAT SUNT CAM BUSITE CARENELE ASA CA MAI ASTEPT PANA LE FAC SI APOI MA ALATUR VOUA DIN PACATE TREBUIE SA MAI ASTEPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 TOATA LUMEA MA PRIVESTE CIUDAT VAZAND CA SUNT FATA PE MOTOR ...AVETI CEVA CONTRA FETELOR PE MOTOR ?? Da, avem! Nu-s pe al nostru ))))), toata lumea! dc nu pleaca singuri...ii gonesc eu! Pai fa la fel si cu sickness-ul 1) cauti? 2)ai iesit la "agatzat"? 1 da, fete 2 dunno, te oferi? )))), el tot cauta sa mearga pasager cu cineva, dar a uitat ca eu momentan sunt pieton si pasager! Still searching Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Caut: buloane x 2 semnale mici fata mansoane metalice care are sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 AS VENI SI EU ASTAZI DAR NU POT LA ORA 16.00 MERG SA-MI IAU MOTORUL ..AM AVUT UN MIC ACCIDENT SI ARATA ASA DE URAT SUNT CAM BUSITE CARENELE ASA CA MAI ASTEPT PANA LE FAC SI APOI MA ALATUR VOUA DIN PACATE TREBUIE SA MAI ASTEPT Nu-ti face griji din cauza carenelor. Conteaza sa mearga moto Asta e un mic risc pe care ni-l asumam toti care incepem pe SS. Iesi asa cu ea, nu pierde vremea ca vine iarna. Caut: buloane x 2 semnale mici fata mansoane metalice care are sugestii? Daca nu te grabesti le poti comanda de pe ebay si iesi mult mai ieftin. Trendul la mansoane este Rizoma. Semnale cu leduri, iar stopul tot cu leduri, cu semnale incorporate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate