paispe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 'neata. Sa intelegem ca planuiesti sa te intorci mai repede in sa? Sa visezi nu costa nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Sa visezi nu costa nimic spunei asta lu bunicu' din "vreau sa mor in somn ca bunicu' nu zbierind si privind moartea in fatza ca pasagerii lui" (e textul de pe un "bumper-stiker") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Sa visezi nu costa nimic Iar sa-ti implinesti visele de multe ori te costa doar bani Pan' la urma esti sigura ca la a ta nu se poate repara nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 Dragii mosului, foarte curand renunt la ambele numere de CNX. Am declarat razboi (toata familia) - 7 abonamente - lui Vodafone. Trecem pe Cosmote, ca deja s-au nesimtit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 spunei asta lu bunicu' din "vreau sa mor in somn ca bunicu' nu zbierind si privind moartea in fatza ca pasagerii lui" Prietene... eu ma joc cu primejdia Iar sa-ti implinesti visele de multe ori te costa doar bani Din cauza asta incerc sa fac un plan de dominare a lumii Pan' la urma esti sigura ca la a ta nu se poate repara nimic ? In momentul de fata sunt de parere ca nu renteaza. Dar cum zi de zi traiesc cate o drama , cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 neatzaaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cine are pozele de duminica din Poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cata inactivitate pe acest forum.Mai ales Dan e vinovat.....Sa sti ca ne-ai intristat ieri pe unii dintre noi.....Am gasit explicatia......ai facut pact cu diavolul... .Dane incerc sa gasesc una dintre cartile tale gen Arta de a da cu zarul pt a fi in cunostinta de cauza de acum incolo....Ca sa concluzionam...Dane te urasc.Gata am terminat cu tine.... Facem pana la urma o delta dupa 22 luna asta?Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cine are pozele de duminica din Poli? sint la mine esti pe messenger? vezi ca eu am id-ul in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Netaza, tovarasi! Sorry ca n-am ajuns aseara. Nici in seara asta nu cred ca o sa pot pentru ca am o intalnire foarte importanta Cosmin, iti propun sa te mai antrenezi Vreau si eu pozele de duminica. Jordy, mi le pui si mie pe mail, te rog? carmen21_clau@yahoo.com Multumesc! Editat August 26, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Netaza, tovarasi!Sorry ca n-am ajuns aseara. Nici in seara asta nu cred ca o sa pot pentru ca am o intalnire foarte importanta Cosmin, iti propun sa te mai antrenezi Vreau si eu pozele de duminica. Jordy, mi le pui si mie pe mail, te rog? carmen21_clau@yahoo.com Multumesc! sint cam multe sa le dau pe mail intra pe messenger si ti le dau acolo Editat August 26, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 sint cam multe sa le dau pe mailintra pe messenger si ti le dau acolo Sunt la munca si n-am cum sa intru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Sunt la munca si n-am cum sa intru ti le dau diseara pe messenger, cind ajungi acasa. ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ti le dau diseara pe messenger, cind ajungi acasa. ok? Oki doki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Netaza, tovarasi! Sorry ca n-am ajuns aseara. Nici in seara asta nu cred ca o sa pot pentru ca am o intalnire foarte importanta Cosmin, iti propun sa te mai antrenezi BUburuza a inceput cu shcheme de licentiata,nu ne mai cunoaste si ne mai vb si de sus,ocupandu-se mai nou cu indicatile pretioase. Sunt foarte suparat si pe CIoparica din 2 motive,(nu gasesc 2 puncte) in primul rand cum sa mai rup io blestemul si sa socializez cand vin si eu cu o fata si se pune cioaprica cu bataia pe ea.Bai si nu o bate si el asa cu blandete parinteasca,el rupe tot,al doile motiv este ca atunci cand am stat pe el cu Denisa ii crescuse ceva care ma gadila pe la ureche...O sa atasez poza pt lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Netaza, tovarasi! Sorry ca n-am ajuns aseara. Nici in seara asta nu cred ca o sa pot pentru ca am o intalnire foarte importanta Cosmin, iti propun sa te mai antrenezi BUburuza a inceput cu shcheme de licentiata,nu ne mai cunoaste si ne mai vb si de sus,ocupandu-se mai nou cu indicatile pretioase. Sunt foarte suparat si pe CIoparica din 2 motive,(nu gasesc 2 puncte) in primul rand cum sa mai rup io blestemul si sa socializez cand vin si eu cu o fata si se pune cioaprica cu bataia pe ea.Bai si nu o bate si el asa cu blandete parinteasca,el rupe tot,al doile motiv este ca atunci cand am stat pe el cu Denisa ii crescuse ceva care ma gadila pe la ureche...O sa atasez poza pt lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Netaza, tovarasi! Sorry ca n-am ajuns aseara. Nici in seara asta nu cred ca o sa pot pentru ca am o intalnire foarte importanta Cosmin, iti propun sa te mai antrenezi BUburuza a inceput cu shcheme de licentiata,nu ne mai cunoaste si ne mai vb si de sus,ocupandu-se mai nou cu indicatile pretioase. Sunt foarte suparat si pe CIoparica din 2 motive,(nu gasesc 2 puncte) in primul rand cum sa mai rup io blestemul si sa socializez cand vin si eu cu o fata si se pune cioaprica cu bataia pe ea.Bai si nu o bate si el asa cu blandete parinteasca,el rupe tot,al doile motiv este ca atunci cand am stat pe el cu Denisa ii crescuse ceva care ma gadila pe la ureche...O sa atasez poza pt lamuriri. iar am dat mai multe clickuri suntem pe primul loc pe Bucuresti la tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 BUburuza a inceput cu shcheme de licentiata,nu ne mai cunoaste si ne mai vb si de sus,ocupandu-se mai nou cu indicatile pretioase.Sunt foarte suparat si pe CIoparica din 2 motive,(nu gasesc 2 puncte) in primul rand cum sa mai rup io blestemul si sa socializez cand vin si eu cu o fata si se pune cioaprica cu bataia pe ea.Bai si nu o bate si el asa cu blandete parinteasca,el rupe tot,al doile motiv este ca atunci cand am stat pe el cu Denisa ii crescuse ceva care ma gadila pe la ureche...O sa atasez poza pt lamuriri. iar am dat mai multe clickuri suntem pe primul loc pe Bucuresti la tot. Ai fost rautacios. Te tin minte! Mai bine pune mana si antreneaza-te ca altfel va fi vai de pielea ta acum ca m-ai suparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 iar ati inceput cu figuri in cap. tre sa mai dau o fuga pe la voi ca sa va arat ca nu shtitzi nimica. doar angelu poate sa comenteze si sa se dea rotund, da nu-l iert asa ca bucura-te angele cat mai ai de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cosmin , nu mai sta pe net ...pune manutza pe carte ...vezi ca ai examen in cateva zile poate cine stie...reusesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Bai, cine e Dan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cosmin , nu mai sta pe net ...pune manutza pe carte ...vezi ca ai examen in cateva zile poate cine stie...reusesti Ce examen? Kawa, mai antreneaza-te si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Bai, cine e Dan ? Dan este vecinul meu care stie table si castiga! iar ati inceput cu figuri in cap. tre sa mai dau o fuga pe la voi ca sa va arat ca nu shtitzi nimica. doar angelu poate sa comenteze si sa se dea rotund, da nu-l iert asa ca bucura-te angele cat mai ai de ce! Lui Angel ii port eu noroc de data asta, asa ca nici o sansa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Dan este vecinul meu care stie table si castiga! Lui Angel ii port eu noroc de data asta, asa ca nici o sansa! Scuzati-mi interventia, e mai bun ca kawalin ? (la table)' p.s. : Kawalin, vreau sa-mi iau revansa Editat August 26, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 examen la materia numita ... joc de table ... are ceva cunostinte , dar trebuie sa mai lucreze la unele capitole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate