Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Hai bai nene ca sunteti carcostasi........Mai ales tu........Ai mai spart si gasca la mare,sa nu-mi amintesc.......Pana la urma mergeti sau nu diseara? pe unde mai bantuiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Promit...... ca daca ar vrea sa jucam astazi...... presimt ca o sa castige ...am uitat ....sa joc..... Editat Septembrie 2, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Hai bai nene ca sunteti carcostasi........Mai ales tu........Ai mai spart si gasca la mare,sa nu-mi amintesc.......Pana la urma mergeti sau nu diseara? Sonea?Sonea?Sonea?Asa deci......Bine Savescule..... .Bine ca nu mi-ai zis domnul Sonea.....Lasa,lasa,lasa.......Razbunarea va fi crunta SAVESCULE..........Asta inseamna RAZBOI...... :lol: Unde si anume sa mergem, DOMNUL SONEA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Hai bai nene ca sunteti carcostasi........Mai ales tu........Ai mai spart si gasca la mare,sa nu-mi amintesc.......Pana la urma mergeti sau nu diseara? Sonea?Sonea?Sonea?Asa deci......Bine Savescule..... .Bine ca nu mi-ai zis domnul Sonea.....Lasa,lasa,lasa.......Razbunarea va fi crunta SAVESCULE..........Asta inseamna RAZBOI...... unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Sonea, daca nu vrei sa te duci tu sa iei cadoul, ma duc eu Ai strans vreun ban? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Sonea se plictiseste si nu are ce face! Deschide subiecte despre pers fantoma...are creierul odihnit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Promit ca daca ar vrea sa jucam astazi...... presimt ca o sa castige De ce o fi zambitor Dan Radu? Unde si anume sa mergem, DOMNUL SONEA? DAca incepem sa ne domnim nu e bine.........Simt o raceala plina de curiozitate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Sonea se plictiseste si nu are ce face! Deschide subiecte despre pers fantoma...are creierul odihnit! Mai munceste si tu si lasa trandaveala prin patuz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Sonea, daca nu vrei sa te duci tu sa iei cadoul, ma duc eu Ai strans vreun ban? Pana acum nu am pus bani decat eu ca vad ca restul va coditi mai ales ca unii dintre voi au facut o promisiune candva...Lasa daca nu va place sa-i facem cuiva o surpriza si nu aveti incredere in mine nu ma supar, va inteleg.Unde mai pui ca Nicolas ma mai ia si la mistouri...Trebuie sa stiti voi, cine, cine?Nu prea sunteti prieteni cu suspansul.Ma rog persoana aia avea nevoie de ajutorul nostru dar se pare ca aici este fiecare pt el.....Ma rog e ultimul meu post pe acest forum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Pana acum nu am pus bani decat eu ca vad ca restul va coditi mai ales ca unii dintre voi au facut o promisiune candva...Lasa daca nu va place sa-i facem cuiva o surpriza si nu aveti incredere in mine nu ma supar, va inteleg.Unde mai pui ca Nicolas ma mai ia si la mistouri...Trebuie sa stiti voi, cine, cine?Nu prea sunteti prieteni cu suspansul.Ma rog persoana aia avea nevoie de ajutorul nostru dar se pare ca aici este fiecare pt el.....Ma rog e ultimul meu post pe acest forum.... Nikolas nu te a luat la misto, era o gluma...dar se pare ca nu stii de gluma! Si inca ceva este o diferenta intre a fc o surpriza cuiva si a ajuta pe cineva ptr ca are nevoie! Nu cred ca s-a gandit unul dintre noi ca este nevoie sa ajutam pe cineva...pun pariu ca toti s-au gandit la ziua cuiva! Cat despre fiecare ptr el... despre cine vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 iar a dat streghea in voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Pana acum nu am pus bani decat eu ca vad ca restul va coditi mai ales ca unii dintre voi au facut o promisiune candva...Lasa daca nu va place sa-i facem cuiva o surpriza si nu aveti incredere in mine nu ma supar, va inteleg.Unde mai pui ca Nicolas ma mai ia si la mistouri...Trebuie sa stiti voi, cine, cine?Nu prea sunteti prieteni cu suspansul.Ma rog persoana aia avea nevoie de ajutorul nostru dar se pare ca aici este fiecare pt el.....Ma rog e ultimul meu post pe acest forum.... Nu spune prostii ca am zis ca dau si eu bani. Acum mi-am adus aminte. Scuze ca uitasem. Si cred ca si Dan va contribui ca spunea mai devreme ca stie despre cine e vorba Editat Septembrie 2, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 O ardeti misterios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Dupa cum vad nimeni nu mai stie sau nu mai vrea sa stie ce am vorbit cu ceva timp in urma. Sunt foarte dezamagita de ceea ce se intampla asa ca nici eu n-am sa mai postez pe acest topic de azi inainte. Mi-a parut bine sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Dupa cum vad nimeni nu mai stie sau nu mai vrea sa stie ce am vorbit cu ceva timp in urma. Sunt foarte dezamagita de ceea ce se intampla asa ca nici eu n-am sa mai postez pe acest topic de azi inainte. Mi-a parut bine sa va cunosc Deci, eu habar n am despre ce este vb! Si dc am stiut si am uitat n am fc intentionat! Dar asta nu inseamna ca nu dau bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Avand in vedere lipsa de respect fata de cei in necunostinta de cauza, duceti-va tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Hai ca pun si eu bani, ca e posibil sa ma mut pe acolo pe la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Dubiosilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 voi aveti toate doagele? eu stiu ca nu le am pe ale mele, da credeam ca sint un caz izolat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Cosmine...cine te a suparat tata asa de tare ...nu mai vrei sa postezi>???? ...si btw...despre misteriosul ajutor ...eu unul nu stiu nimik si nici nu cred ca s a discutat fata de mine ceva legat de asta......nu tre sa faci o tragedie din simplu fapt ca lumea uita...toti au probleme...unii mai grave altii mai putin grave... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Cosmine...cine te a suparat tata asa de tare ...nu mai vrei sa postezi>???? ...si btw...despre misteriosul ajutor ...eu unul nu stiu nimik si nici nu cred ca s a discutat fata de mine ceva legat de asta......nu tre sa faci o tragedie din simplu fapt ca lumea uita...toti au probleme...unii mai grave altii mai putin grave... Mamaaaa.... ce foc a izbucnit brusc! Nici eu nu stiu despre ce se vorbeste, dar nici eu nu mai postez nimic de acum inainte Chiar ca o ardeti dubios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Mamaaaa.... ce foc a izbucnit brusc! Nici eu nu stiu despre ce se vorbeste, dar nici eu nu mai postez nimic de acum inainte Chiar ca o ardeti dubios si uite asa am sa vorbesc singur pe militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Eu chiar nu stiu nimic, despre nimic. Cine ma lumineaza si pe mine? Rog ca procedeul sa nu contina benzina si bricheta Editat Septembrie 2, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Cosmine...cine te a suparat tata asa de tare ...nu mai vrei sa postezi>???? ...si btw...despre misteriosul ajutor ...eu unul nu stiu nimik si nici nu cred ca s a discutat fata de mine ceva legat de asta......nu tre sa faci o tragedie din simplu fapt ca lumea uita...toti au probleme...unii mai grave altii mai putin grave... de mult nu te mai baga lumea in seama @ anca .... frumoasa vorba (duceti-va tare) de unde o stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 si uite asa am sa vorbesc singur pe militari S-o crezi tu bre, aici imi fac veacu' oriunde m-oi muta in lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate