Gixu. Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) eu una...cum sa-l evit... Nasol...ce pot sa zic!? Scuze ca n-am ajuns mai devreme. Cand am ajuns deja plecasei. Am tot incercat sa te sun si suna ocupat, apoi am vazut ca era gresit numarul. Glumeam... Editat Septembrie 3, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 gata? sunteti la arc? eroilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) gata? sunteti la arc? eroilor zfgsedrhtsthserhrgret _|_ Editat Septembrie 3, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 'neata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Blaze, cata dictie, cata elocventza! Si "monumentul" de dupa "citat" cui ii este inchinat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Blaze, cata dictie, cata elocventza! Si "monumentul" de dupa "citat" cui ii este inchinat? e si el mic, are timp sa invete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Si "monumentul" de dupa "citat" cui ii este inchinat? sh-o fi facut omu statuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 sh-o fi facut omu statuie. Io zic ca i s-a facut de ... ehh.. stiti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hai neatza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Tocmai am picat un examen ca a inceput sa-mi tiuie casca in urechi Mai am alt examen la 12, poate il iau macar pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hai neatza.. 'neata sa-ti fie inima. Pe unde s-a iesit aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 'neata sa-ti fie inima. Pe unde s-a iesit aseara? ba..pe la arc..din cate am vazut pe forum..in rest..nush nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Neatzza... Gixxx', Barbie, anii_zboara Mesaj transmis de...Dobrescu noul cupidon Editat Septembrie 4, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 'neata Cine e anii_zboara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 'neata Cine e anii_zboara ? ghici??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) probabil ca o sa iti dai seama...la un moment dat ..dar o sa fie prea tarziu Editat Septembrie 4, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Neatzza... Gixxx', Barbie, anii_zboara Mesaj transmis de...Dobrescu noul cupidon asa si? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 asa si? Chill... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. Frumos 'nume de scena" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Chill... get a life! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 get a life! miroase a aere..sa nu zic basini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 get a life! Pai am una...probabil ca n-am luat-o de la acelasi magazin cu tine Esti cam acra si zau ca n-ai de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate