anii_zboara Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 QUOTE (anii_zboara @ Sep 4 2008, 01:34 PM) hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. Frumos 'nume de scena" Ma poate chema cum vrei daca numele meu " de scena" nu-ti place.BTw calduroasa primire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 QUOTE (anii_zboara @ Sep 4 2008, 01:34 PM) BTw calduroasa primire ..e mai bine acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 QUOTE (anii_zboara @ Sep 4 2008, 01:34 PM) hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. Frumos 'nume de scena" Ma poate chema cum vrei daca numele meu " de scena" nu-ti place.BTw calduroasa primire Da' eu chiar n-am fost rautacios...ala cica era un compliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 QUOTE (anii_zboara @ Sep 4 2008, 01:34 PM) hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. Frumos 'nume de scena" Ma poate chema cum vrei daca numele meu " de scena" nu-ti place.BTw calduroasa primire Pai daca stai langa politie, na... ce primire vrei Bine-ai venit Larissa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Pai daca stai langa politie, na... ce primire vrei Bine-ai venit Larissa Boris, te iubim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 QUOTE (anii_zboara @ Sep 4 2008, 01:34 PM) hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. Frumos 'nume de scena" Ma poate chema cum vrei daca numele meu " de scena" nu-ti place.BTw calduroasa primire Asa sunt ei, mai glumeti. Obisnuieste-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Boris, te iubim! Ehee... ai facut ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ehee... ai facut ochi? Dar Borris nu cred ca ne mai iubeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Bun venit Larisa @all: un cico diseara la Fitze summer club in fundulea???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Au adus paine proaspata la market !! Ma duc sa-mi iau 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ehee... ai facut ochi? Yeap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Yeap! Dormisi cam mult @Gixxx: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Dormisi cam mult @Gixxx: Neatzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 probabil ca o sa iti dai seama...la un moment dat ..dar o sa fie prea tarziu This post has been edited by laurbalaurcbr: Today, 12:48 PM imi explica cineva si mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 get a life! suparat-o get a real life ...'prietenii stiu de ce!!!' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 probabil ca o sa iti dai seama...la un moment dat ..dar o sa fie prea tarziu This post has been edited by laurbalaurcbr: Today, 12:48 PM imi explica cineva si mie? Pai "anii zboara"...deci "o sa fie prea tarziu"...?! Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 evident. logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Bun venit Larisa @all: un cico diseara la Fitze summer club in fundulea???? Nu cred ca stiu ei de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hai mah..politehnica diseara? 8? 8 30? amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Nu cred ca stiu ei de asa ceva Later edit Fitze summer club - party pt motoristi in fiecare joi QUOTE (anii_zboara @ Sep 4 2008, 01:34 PM) hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. si poza?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Later edit Fitze summer club - party pt motoristi in fiecare joi La ce ora? @ mandibula, vezi ca e apa 8 lei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 La ce ora? @ mandibula, vezi ca e apa 8 lei ) De...vrei fitze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Eeee, stie el ce spun 14 Members: BBL, super_buburuza, Gixxx', anii_zboara, Prodigy, laurbalaurcbr, nikolas_09, costin_hammer, jordy, AEX, danradu, Borris, paispe, cosmin_sn Ce de lumeeeee Editat Septembrie 4, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Eeee, stie el ce spun si eu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate