Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 promitem ca ne trece pana maine cosmin, ai vb cu nana? nope....nici cu catalin n am apucat....acum vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 @ BBL mergem maine, cica suntem bine veniti in fiecare zi poate chiar plecam pe la un 3-4 sa apucam sa facem si o baitza in piscina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Prodigy, e randul tau a mea e etalon ma nu o pot schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Asa suna mai bine, eu plec din Baneasa, asa ca putem sa ne vedem la Agip, langa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Asa suna mai bine, eu plec din Baneasa, asa ca putem sa ne vedem la Agip, langa tine. Miine poate merg si eu, dar nu pot asa devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Miine poate merg si eu, dar nu pot asa devreme Poate-mi dai si mie diseara pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Poate-mi dai si mie diseara pozele alea Da-mi buz cind ma vezi onlin pe messenger sau daca nu ma vezi pe mine le are si nicole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Da-mi buz cind ma vezi onlin pe messenger sau daca nu ma vezi pe mine le are si nicole Ahaa...deci Nico le are si nu spune nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Ahaa...deci Nico le are si nu spune nimic si le mai are cineva, da nu mai tin minte cui i le-am mai dat (parca mandibula) Editat Septembrie 4, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 si le mai are cineva, da nu mai tin minte cui i le-am mai dat (parca mandibula) Am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ahaa...deci Nico le are si nu spune nimic Le are...dar nu mai stie unde!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Le are...dar nu mai stie unde!?! Atunci ai tema pentru acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Atunci ai tema pentru acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Atunci ai tema pentru acasa Yeap, oricum tre sa ne vedem...avem de terminat o discutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Asa suna mai bine, eu plec din Baneasa, asa ca putem sa ne vedem la Agip, langa tine. perfect, o sa ma duc in sort de baie la munca ) ne auzim maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Yeap, oricum tre sa ne vedem...avem de terminat o discutie! Daaa....uitasem Si ramasesem fix la punctul culminant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Daaa....uitasem Si ramasesem fix la punctul culminant Astept finalul! Ne mai tinem de manutza ca aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Astept finalul! Ne mai tinem de manutza ca aseara? Hm... mai ce-ati facut voi aseara? Ati dat drumu' la spirale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Hm... mai ce-ati facut voi aseara? Ati dat drumu' la spirale? Am inchis-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hai mah..poli careva? io plec in juma de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hai mah..poli careva? io plec in juma de ora Unii inca sunt la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Unii inca sunt la munca... Iar altii pleaca la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Iar altii pleaca la munca... La cat ai stat in concediu, te mai plangi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Hai copii, 600 is waiting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate