Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 n'a venit nici o fata la mine pana acum sa mi se prezinte cu numele super_buburuza... super buburuza este o fata la 1 m 65 (in jur de).....blonda cu bretonul taiat drept....(asa era ultima data cand am zarit-o eu ,....acum vreo 2 luni) dantura draguta, ochi parca sateni .........si un pic de pistrui.....pe fata ....sa completeze ea.....a zambetul o diferentiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ai mai aparut si tu mister.....cred ca i-l arunci pe deget de stai asa ascuns...(prietenelei tale ....am uitat cum se intituleaza ea...cu scuzele de rigoare ) Pfff...amice am 23 sunt young inca....mai e de impins pana atunci. pai nu puteai sa iti gasesti ceva tot in militari? Daca gaseam....da` n-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 lasa ma omu sa se duca unde vrea el.....oricum avem telefoane..sunam si ne vedem daca se vrea pai el zicea ca se obisnuise aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Pfff...amice am 23 sunt young inca....mai e de impins pana atunci. Daca gaseam....da` n-am gasit de ce nu ai intrebat cunostiintele...te puteam ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 lasa ma omu sa se duca unde vrea el.....oricum avem telefoane..sunam si ne vedem daca se vrea Se vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Se vrea ceva noutati ptr fratele tau ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 super buburuza este o fata la 1 m 65 (in jur de).....blonda cu bretonul taiat drept....(asa era ultima data cand am zarit-o eu ,....acum vreo 2 luni) dantura draguta, ochi parca sateni .........si un pic de pistrui.....pe fata ....sa completeze ea.....a zambetul o diferentiaza Mai adauga ceva la inaltime ca nu-s chiar asa mica, iar ochii sunt caprui si au contur albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 de ce nu ai intrebat cunostiintele...te puteam ajuta N-am postat pe forum dar am intrebat. Don`t worry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Mai adauga ceva la inaltime ca nu-s chiar asa mica, iar ochii sunt caprui si au contur albastru bine + - cativa cm nu mai mult de 4 So ...zicala nu e adevarata 'Ochii nevazuti se uita' ce PERSOANE......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Se vrea Plimbare azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buburuzoo..da acceptu' ala odata...nu ti-a sarit in ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buburuzoo..da acceptu' ala odata...nu ti-a sarit in ochi? ati casunat pe ea acum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ceva noutati ptr fratele tau ???? Mai asteapta oleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Plimbare azi? unde ......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buburuzoo..da acceptu' ala odata...nu ti-a sarit in ochi? Ce accept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 unde ......? Ti-ai facut motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Plimbare azi? Dupa 9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 E un dansator si un consumator de alcool desavarsit nu mai esti de actualitate, nu stiu de unde deti informatile depre mine, acum sunt un tip serios cat despre alcol, nu ai nimerit-o chiar beau doar de sarbator si bineinteles cand sunt deprimat... pana acum s-a intamplat de 2 ori... asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu mai esti de actualitate, nu stiu de unde deti informatile depre mine, acum sunt un tip serios cat despre alcol, nu ai nimerit-o chiar beau doar de sarbator si bineinteles cand sunt deprimat... pana acum s-a intamplat de 2 ori... asa ca... Seriosi suntem toti Sa tot fie sarbatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si apropo fara anca nu atragi atentia adresarea era asa ( anca 14) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Seriosi suntem toti Sa tot fie sarbatoare mai ales wknd-urile ancutei......sarbatori...after-uri..... Fratelli & Turabo rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 unde ......? Mergem pana la Ikea? ca vreau sa-mi iau plante pentru acvariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 atunci era a 2 deprimare din viata mea pt cunoscatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 mai ales wknd-urile ancutei......sarbatori...after-uri.....Fratelli & Turabo rulz atunci era a 2 deprimare din viata mea pt cunoscatori Putem sa ne unim fortele sa facem o sarbatoare in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si tu esti deprimata??? unim deprimarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate