paispe Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 as merge la bere... Intr-o carciuma sa vedem gp-u! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 as merge la bere... Si eu as merge la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Si eu as merge la un cico buburuza+barbie = love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Hey Ken leave barbi alone ! Shes fantastic ! Imagination ...whoops...no brains Ken will always love Barbie Editat Septembrie 14, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 buburuza+barbie = love Mai bine du-te la o bere ca eu ies la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Mai bine du-te la o bere ca eu ies la un cico singure.....voi doua?? Cine merge sa vedem Gp-ul intr-un bar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 nu cred ca merge 180...eu am 160 pe spate... F4 are 180...f3 are 160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) pai hai ca eu am venit cu propunerea voi veniti cu oferta , se iese ? si daca da pi unde ca vreau sa ma imbat ....rau ! Editat Septembrie 14, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 dormiti ma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 hehegeeghhe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 hehegeeghhe Se pare ca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Se pare ca nu... asta e nebun oricum prea tare sau http://www.youtube.com/watch?v=ywWePwddX9M...feature=related Editat Septembrie 14, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) asta e nebun oricum prea tare sau http://www.youtube.com/watch?v=ywWePwddX9M...feature=related euu sunt perfct sanatos lumea din juru meu e mebuna Vorba lu BARBIEE si a lu MUSTATA no brains no paain ! xD bfnds aolooooooooo voi nu aveti somn nici la ora astaa !!!! dabea acu incepe distractiaaaa !!! Editat Septembrie 14, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ce vreme naspa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Neatza! Cam frigutz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Neatza! Cam frigutz... 'neata! CAM ?? Copii, ma marit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Copii, ma marit Speri sa scapi de neprihanire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Speri sa scapi de neprihanire? Asa ma vezi tu pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 RE OL !!! grije mare in trafic...au scapat toti oligofrenii pe strazi. bp in el de bucuresti stie careva , daca s-a tinut pana la urma cursa de 250 ? eurosportu a taiat transmisia dupa GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 800cc a fost sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Copii, ma marit deci..pana la urma tu esti fata intr'un cuplu.. Neatza! Cam frigutz... merge o spirala pe vremea asta..sa ne mai incalzim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 deci..pana la urma tu esti fata intr'un cuplu.. Numai in al meu cu Alexandra Tu esti in ORICE cuplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 merge o spirala pe vremea asta..sa ne mai incalzim... Si un ceiut cu lapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Si un ceiut cu lapte Iote asta n-am incercat N-aveti tupeu sa mai iesiti si voi din Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate