alexander_all4rap Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Pai hai zilele astea, cat e urat, stam inauntru. Ca atunci cand o fi frumos ma car din oras... Mergem azi-maine. Daca nu ploua vin cu motoru`. E si Valea regilor cu narghilea. Da...dar acolo nu e din partea casei . Ce-i drept la Tabiet preturile sunt mai mari http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-loc/caf...nari/bucuresti/ Editat Septembrie 15, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ba_shinule tu nu ai job..n'ai treaba... Am job dar treaba mi-o fac printre forumeli. Stau bine cu multi-task/multi-thread Mergem azi-maine. Daca nu ploua vin cu motoru`. Super cool! Ne auzim la tel! Eu vin oricum cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Mergem azi-maine. Daca nu ploua vin cu motoru`. Da...dar acolo nu e din partea casei . Ce-i drept la Tabiet preturile sunt mai mari http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-loc/caf...nari/bucuresti/ arata bine tabiet....i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 arata bine tabiet....i'm in Daca mergi cu masina poate treci sa ma iei si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 arata bine tabiet....i'm in Pai nu e apa 2ron d`aia Cola era 7ron, green aple 14 etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 So, o punem de-o iesire diseara? Mie mi se rupe de vreme ca oricum sunt deja ud si inghetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 So, o punem de-o iesire diseara? Mie mi se rupe de vreme ca oricum sunt deja ud si inghetat Pai...altceva n`avem de facut. Pana acum suntem 4....anyone else? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 O ora, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Pai nu e apa 2ron d`aia Cola era 7ron, green aple 14 etc hmmm green aple ce mi place mie cand conduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 O ora, ceva? 9? hmmm green aple ce mi place mie cand conduc Na ca te-am ghicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 9? ramane la 9?? vine si je 9? Na ca te-am ghicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ramane la 9?? vine si je Ramane daca nu sunt alte propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Citate din birou... eu "ia zi, ma? te simti mai bine dupa ce te-ai confesat?" colegu "sunt mai inertial, asa. o sa-mi dau seama peste 3-4 zile" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 As fi venit si eu ca e foarte relaxanta locatia, dar in seara asta n-am cum sa evadez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Prodigy, esti super membru? well done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Prodigy, esti super membru? well done aha...noi sa fim sanatosi, ca boala vine singura .....acum ai vazut?? Ramane daca nu sunt alte propuneri e batut in cuie ora 9 .....acolo....dar eu propun sa le invitam si pe cele 2 'fete noi' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 dar eu propun sa le invitam si pe cele 2 'fete noi' Fii ma si tu mai finut. Noi, femeile, suntem atat de deschise catre barbatii sensibili ca nu le mai vedem vrajeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Fii ma si tu mai finut. Noi, femeile, suntem atat de deschise catre barbatii sensibili ca nu le mai vedem vrajeala pe mess cand intrii vreau sa ti zic ceva in particular despre andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Locatia ramane Valea REgilor de pe Lipscani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 pe mess cand intrii vreau sa ti zic ceva in particular despre andreea Da-mi pe mail ca nu mai vreau sa intru pe ym de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Locatia ramane Valea REgilor de pe Lipscani? mama dar esti praf.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Locatia ramane Valea REgilor de pe Lipscani? Bro ai luat-o razna? Cafe Tabiet pe Blanari, ora 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 mama dar esti praf.... Taci bwei ca n-am timp sa citesc Blanari e ala cu Fire sau Club A ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Taci bwei ca n-am timp sa citesc Blanari e ala cu Fire sau Club A ? Sau Paw... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Taci bwei ca n-am timp sa citesc Blanari e ala cu Fire sau Club A ? sau Silver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate