danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ce misto melodia Mi-o trimiti si mie pe mail pls DanRadu? este pe you tube si este cantata de Nicu Alifantis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ba ma tot uit la tine si imi sare n oki 'LUJERU'...PUNE DREAQ macar apostrof...sau scrie corect LUJERULUI Esti ruda cu Anca14?...care la randul ei face parte din familia (lexicala) raposatului Pruteanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Stiam asta da' nu prind yutub la job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Esti ruda cu Anca14?...care la randul ei face parte din familia (lexicala) raposatului Pruteanu? se streseaza si el ca nu are ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 deci, mergem la munte? ramane de vazut ... mai este destul timp pana in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 shonex iar e plecat prin tarile calde? ca nu a mai aparut de citeva zile bune pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 shonex iar e plecat prin tarile calde? ca nu a mai aparut de citeva zile bune pe forum a venit din vacanta din Grecia si a plecat in excursie in Turcia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 a venit din vacanta din Grecia si a plecat in excursie in Turcia! ce viata pe unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cancun, bora bora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cancun, bora bora vorbe vorbe ) ai radiat mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 vorbe vorbe ) Alea-s planuri de retragere la pensie ai radiat mobra? Nu am mai fost acasa de vreo 2 luni, nici nu mai stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Alea-s planuri de retragere la pensie Deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Deja? Daca acum nu mi-am gasit locul, macar sa stiu pe unde o s-o ard la batranete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ma plictisesc rau sunt intr o teleconferinta care a inceput la 11.30 si o sa se termine pe 3.30 pfffff am nevoie de concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 am nevoie de concediu O plimbare in weekend e mai la indemana Eu asist la discutii in birou... toti dezorientatii astia care n-au citit biblia, care nu merg la biserica codu la da vinci, vrajeli d-astea e gandita chestia asta raul nu are putere asupra bineului, asta e ideea capacitatea de exprimare este foarte mica la pian nu poti sa vibrezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Si cum suporti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 O plimbare in weekend e mai la indemana Eu asist la discutii in birou... toti dezorientatii astia care n-au citit biblia, care nu merg la biserica codu la da vinci, vrajeli d-astea e gandita chestia asta raul nu are putere asupra bineului, asta e ideea capacitatea de exprimare este foarte mica la pian nu poti sa vibrezi Confisca-le joint-u` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Confisca-le joint-u` Cuvant interzix Vreau si eu LE: ceva amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Si cum suporti ? Pai eu intretin discutia cu diverse intrebari Confisca-le joint-u` Numai oamenii slabi au nevoie sa se detaseze de realitate Eu sunt un om slab ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Cuvant interzix Vreau si eu LE: ceva amatori? Am vazut aseara ca vrei si tu...la cum trageai din narghileaua aia...era evident Numai oamenii slabi au nevoie sa se detaseze de realitate Eu sunt un om slab Si la tine era evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) A IESIT SOARELEEEE Cum va spuneam, da? Se pare ca nu sunt singura care ii simte lipsa lui Sonea Editat Septembrie 16, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 A IESIT SOARELEEEE Cum va spuneam, da? Se pare ca nu sunt singura care ii simte lipsa lui Sonea sa stii ca imi dor de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 sa stii ca imi dor de el! Dupa ploaia de aseara il pretuim mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 sa stii ca imi dor de el! Eu numar zilele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 va lipsesc spiralele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate