nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Nu inteleg legatura si eu oricum nu mai beau ma gandeam ca am fc atatea planuri si sper sa iasa...sa fie vremea frumoasa si sa putem ajunge cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ma gandeam ca am fc atatea planuri si sper sa iasa...sa fie vremea frumoasa si sa putem ajunge cat mai multi! Pe mine vremea nu m-a impiedicat niciodata sa fac ceea ce mi-am propus. Imagineaza-ti cum ar fi fost sa nu mai plec in Grecia cu motorul pentru ca ploua cu galeata...dar a meritat fiecare strop de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) @ BASHIN : ai la dispozitie aproximativ 3 h....sa-ti calculezi datoriile cumulate la mine.....si sa mi inapoiezi banii...adik pana la ora 20:00 AZI.....asta asa ca sa nu fie mai rau....iar din partea mea referitor la disputa ta cu Costin....ai Un mare SICTIR.....! (esti decat un gay mai mic....jet) Editat Septembrie 16, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ...am un vin bun.... Tu sa tii vinu' ala pentru mine acolo, nu-l mai promite la nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Fratilor chiar nu e posibil sa nu ne mai certam pe topicul asta? E adevarat ca dintr-o mana de oameni, cati eram la inceput, acum suntem din ce in ce mai multi si ca nu toti ne intelegem la fel de bine. Suntem oameni si suntem diferiti, dar cred ca ar fi mult mai bine sa incercam sa ne rezolvam problemele in particular. Daca mai vrea cineva la paintball sa ma sune: 0749388400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pe mine vremea nu m-a impiedicat niciodata sa fac ceea ce mi-am propus. Ce texte are asta mica Cica nu mai bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ce texte are asta mica Cica nu mai bea Ehhh...oi mai gusta si eu o gura din vinul ala bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ehhh...oi mai gusta si eu o gura din vinul ala bun Trebuie sa ma rogi frumos ca ala e vinul meu, nu-i asa Nicolas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Trebuie sa ma rogi frumos ca ala e vinul meu, nu-i asa Nicolas? Hai mai Borrisake ca stii ca eu doar gust si nu mai dam la nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Hai mai Borrisake ca stii ca eu doar gust si nu mai dam la nimeni hai mai Borris, sa impartim totul frateste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce rai sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce rai sunteti impartim si cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Fratilor chiar nu e posibil sa nu ne mai certam pe topicul asta?E adevarat ca dintr-o mana de oameni, cati eram la inceput, acum suntem din ce in ce mai multi si ca nu toti ne intelegem la fel de bine. Suntem oameni si suntem diferiti, dar cred ca ar fi mult mai bine sa incercam sa ne rezolvam problemele in particular. Daca mai vrea cineva la paintball sa ma sune: 0749388400 buburuzo...noi spre deosebire de tine....nu am scris zeci de pagini cu problemele noastre am dat cateva raspunsuri .......so btw super_buburuza + Barbie = LOVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 hai mai Borris, sa impartim totul frateste! Bine, bineee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce bine ca nu am "frati"...nu tre sa impart nimic cu nimeni....mwhahahaha evil & stuff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Bine, bineee... Zgarcitule Prodigy, n-am nimic personal cu nimeni. Ideea e ca nu-mi place sa fiu calcata pe coada. Am fost prinsa si intr-o pasa proasta atunci. E o tara libera si fiecare are dreptul sa faca ce vrea, dar am zis sa incercam totusi sa nu mai facem topicul asta de rahat. Cred ca ar fi bine pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Bine, bineee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 impartim si cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Saracu' Borris. Atentam toti la vinul lui Borris, eu renunt. Sa ai tu mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Zgarcitule Prodigy, n-am nimic personal cu nimeni. Ideea e ca nu-mi place sa fiu calcata pe coada. Am fost prinsa si intr-o pasa proasta atunci. E o tara libera si fiecare are dreptul sa faca ce vrea, dar am zis sa incercam totusi sa nu mai facem topicul asta de rahat. Cred ca ar fi bine pentru toata lumea. si cam cum l-am facut noi de rahat??? ia mai gandeste-te........eu zic sa te abtii o zi frumoasa in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Oricum topicul de aici e mai ceva ca ala de matrimoniale. Si daca tot suntem o comunitate sa impartim si bune si rele, nu-i asa? Oricum certurile mici de zi cu zi nu se compara cu balacarelile de acum cateva zile. Asa ca de acord cu Prodigy, Buburuza+Barbie = BIG LOVE Editat Septembrie 16, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Oricum topicul de aici e mai ceva ca ala de matrimoniale. Si daca tot suntem o comunitate sa impartim si bune si rele, nu-i asa? Oricum certurile mici de zi cu zi nu se compara cu balacarelile de acum cateva zile. Asa ca de acord cu Prodigy, Buburuza+Barbie = BIG LOVE Lucky guy Prodigy asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Dragi Militaristi(&Co)... ati terminat-o cu tablele si ati inceput cu paintball-ul ma intreb ce mai urmeaza... ca sa nu mai zic de certuri, flirturi si multa varza fara nimic legat de motociclism! Daca mai are careva vreo urma de dorinta de plimbare cu motocicleta, sa strige tare, ca sa se auda din multimea de posturi pe langa obiectivul forum-ului(nu le exclud complet, dar sunt al naibii de multe). Asadar, no offense everybody, dar haideti sa ne si plimbam cu motoretele.. ce ziceti? poate ar merita sa sacrificati niste posturi curente si sa va ganditi si la o excursie in weekend de exemplu.. in ideea asta va propun un traseu : Sambata, plecare Buc - Cheia - Poiana - Sighisoara si apoi Duminica spre Sibiu - Transfagarasan, Balea - Pitesti - Buc. Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Dragi Militaristi(&Co)... ati terminat-o cu tablele si ati inceput cu paintball-ul ma intreb ce mai urmeaza... ca sa nu mai zic de certuri, flirturi si multa varza fara nimic legat de motociclism! Daca mai are careva vreo urma de dorinta de plimbare cu motocicleta, sa strige tare, ca sa se auda din multimea de posturi pe langa obiectivul forum-ului(nu le exclud complet, dar sunt al naibii de multe). Asadar, no offense everybody, dar haideti sa ne si plimbam cu motoretele.. ce ziceti? poate ar merita sa sacrificati niste posturi curente si sa va ganditi si la o excursie in weekend de exemplu.. in ideea asta va propun un traseu : Sambata, plecare Buc - Cheia - Poiana - Sighisoara si apoi Duminica spre Sibiu - Transfagarasan, Balea - Pitesti - Buc. Ce parere aveti? Eu duminica ma intorc cu masina de la valcea. Daca pleci poate vb la tel, ne oprim pe autostrada la un cico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) daca nu iti convine ce scriu anumiti useri sari peste posturi, corect?? nu uita ca acum cateva zile faceai acelas lucru BTW: merg si eu la paintball duminica sau cand se merge. Cati s au anuntat? Editat Septembrie 16, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate