super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu m-am bagat niciodata la tiganeli de genul asta fara sa am dreptate. Acu' ii las in pace, daca lor li se pareo gluma buna sa jigneasca pe toata lumea, e ok, sa ramana in clubul lor, al celor de la Dalga Deja-s cam satul de forum Numai zmei, "Barbati adevarati" care nu se suporta daca nu se bat cu pumnu-n piept si muieruice isterice pe orice topic. Iar in real-life toti sunt niste matze rusinoase, daca vad o femeie nu stiu unde sa se ascunda. Eu macar recunosc ca-s mai timid Si-n plus motociclismul virual nu e fun. Deja va am pe toti pe yahoo sau am nr voastre. Cand vreti plimbare, lunga sau scurta, dati un semn. Ne vedem pe sosea Ai dreptate. Nu exista topic unde sa nu se creada vreunul mai cu motz si sa nu comenteze aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Steaua se scrie numai cu S de tipar Intrebare: Ce face fanul roman dupa ce nationala Romaniei castiga campionatul mondial de fotbal? Raspuns: Inchide Playstation-ul si se culca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ai dreptate. Nu exista topic unde sa nu se creada vreunul mai cu motz si sa nu comenteze aiurea. sau doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) sau doua Sau doua... Din partea mea nu se va mai repeta Shinu a devenit roz Shinule, te transformi? Acum esti galben Editat Septembrie 17, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 taloot, eo snt 9 p forum & am impresia k voi avti rabdare s cititi c skriu eo Shinu a devenit roz Shinule, te transformi? Acum esti galben OMG?? Nu stiu mama? WTF?!! Serban, ce se intampla cu mine? Eu nu ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Serban, ce se intampla cu mine? dupa culoarea de pe motocicleta (negru e luat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Si eu as prefera Bulgaria cu stat peste noapte, dar daca nu se arata nimic e foarte bun traseul lui AEX. Numai vreme frumoasa sa avem Na Shinule plimbare Se pare ca avem sanse de vreme buna.. am luat Brasovul ca referinta pt. ca e in mijloc: http://www.accuweather.com/world-forecast....OV&metric=1 Am actualizat si harta cu traseul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Se pare ca avem sanse de vreme buna.. am luat Brasovul ca referinta pt. ca e in mijloc:http://www.accuweather.com/world-forecast....OV&metric=1 Am actualizat si harta cu traseul : Ar fi foarte misto sa prindem vreme! Oricum astia isi schimba prognozele in fiecare zi... Care se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Domnu' Danu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Domnu' Danu Vorbesc cu el pe mess. Incerc sa-l conving sa vina si el cu noi Sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 asta daca nu lucrez sambata .. sa nu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) asta daca nu lucrez sambata .. sa nu..... Daca vii, vin si eu ca nu ne-am mai vazut de asa mult timp. Ne rugam cu totii sa nu lucrezi Ce poza ai! ...Ce vremuri... Editat Septembrie 17, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ne rugam cu totii sa nu lucrezi Eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu nu Si? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Daca vii, vin si eu ca nu ne-am mai vazut de asa mult timp. Ne rugam cu totii sa nu lucrezi Ce poza ai! ...Ce vremuri... Dap. Ala din spate sunt eu Ce dor imi e de SV-ul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Si? Era o aluzie sa nu mai vorbesti la plural Sau faci si tu ca Stefan cel Mare care isi incepea scrisorile cu “Noi, Stefan voievod…”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Dap. Ala din spate sunt eu Ce dor imi e de SV-ul ala... Stiu ca tu erai Cand plecam la gratarel Lasa Borrisake ca acum ai Honduta Editat Septembrie 17, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Era o aluzie sa nu mai vorbesti la plural Sau faci si tu ca Stefan cel Mare care isi incepea scrisorile cu “Noi, Stefan voievod…”. Nu te-a inclus si pe tine, stai linistita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu te-a inclus si pe tine, stai linistita. A cazut cerul pe mine. Aceeasi senzatie apasatoare am avut-o cand am aflat ca mos craciun si zana maseluta nu exista. Mi-e greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 hai s' traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 hai s' traiesti cum sa traiesc si cu cine? ce fc mai bradule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 A cazut cerul pe mine. Aceeasi senzatie apasatoare am avut-o cand am aflat ca mos craciun si zana maseluta nu exista. Mi-e greu. Lasa,mama, ca trece Neata, Nikolas! Ce matinala esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Lasa,mama, ca trece Neata, Nikolas! Ce matinala esti am fost la o vizionare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 am fost la o vizionare! Si eu te invidiam ca ai dormit pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate