K@rbon Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 DECI OAMENI BUNI, SPUNETI-MI SI MIE CINE VREA SA MEARGA LA PLIMBARIK INFARA BUCURESTIULUI, SAU MAKR DATI-MI ADD PE ID DE MESS KARBON_23 K SA STIU SI EU CINE VINE si unde os a fie punctul de intalnire? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 E abia miercuri, eu zic ca se mai aduna oameni. Mai vine cate unu cu nustiucine si nustiucica si 1+1+1+1... = multi Ok. Fac rezervare pentru duminica, dar sa stii ca duminica ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ok. Fac rezervare pentru duminica, dar sa stii ca duminica ploua tu + nico + 14 + me + 4(mihai + gagica si alti doi) suntem 8 eu zic ca e de ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ok. Fac rezervare pentru duminica, dar sa stii ca duminica ploua s ar putea sa nu mai pot ajunge cu voi duminica, o sa va spun vineri sigur dc vin sau nu! s ar putea sa lucrez si in week end! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 s ar putea sa nu mai pot ajunge cu voi duminica, o sa va spun vineri sigur dc vin sau nu! s ar putea sa lucrez si in week end! Duminica????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 DECI OAMENI BUNI, SPUNETI-MI SI MIE CINE VREA SA MEARGA LA PLIMBARIK INFARA BUCURESTIULUI, SAU MAKR DATI-MI ADD PE ID DE MESS KARBON_23 K SA STIU SI EU CINE VINE si unde os a fie punctul de intalnire? Va multumesc Eu o sa merg sigur plus ceilalti care s-au mai anuntat pana acum... plus cu cei care speram sa mai apara, vom stabili ultimele detalii despre plecare si drum cel mai probabil Vineri seara.. Poate chiar ne intalnim la un cico/bere Vineri seara impreuna si cu ceilalti din Militari ca sa avem deosebita onoare sa te cunoastem live... iar tu sa ai sansa de a ne scana, perchizitiona, intervieva, stampila cu id-ul tau de mess sau mai stiu eu ce altceva iti doresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) abia astept si daca mi-ati zice si ora si locatia ar fi excelent Editat Septembrie 17, 2008 de K@rbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Duminica????? mdea, am o perioada foarte aglomerata si duminica pot clientii! asta este! vedem, mai este pana vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) abia astept si daca mi-ati zice si ora si locatia ar fi excelent Nu le stim inca. E abia miercuri. Pana vineri mai e Oricum se discuta pe forum, deci o sa afli ora si locatia. Editat Septembrie 17, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 abia astept si daca mi-ati zice si ora si locatia ar fi excelent de obicei vinerea in jur de 8-9 seara vizavi de Sir(peste linia lui 41), la o terasa cu umbrele de panza alba(noi ii zicem "La cearceafuri").. dar o sa se posteze vineri mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 de obicei vinerea in jur de 8-9 seara vizavi de Sir(peste linia lui 41), la o terasa cu umbrele de panza alba(noi ii zicem "La cearceafuri").. dar o sa se posteze vineri mai exact. Nu credeti ca e cam frig pentru a mai merge la terase? Vineri, cand am fost, am cam tremurat cu totii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 La Tabiet a fost misto, dar nu putem uni asa multe mese ca la cearceafuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 La Tabiet a fost misto, dar nu putem uni asa multe mese ca la cearceafuri Stiu ca am mai fost si eu acolo, dar nu e asta o problema. Sunt destule locatii in Militari unde ne putem strange. Trebuie sa ne gandim la asta pentru ca deja a venit frigul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) La Tabiet a fost misto, dar nu putem uni asa multe mese ca la cearceafuri Trebuie sa ai in vedere ca sunt si preturile mai mari la Tabiet...criteriu ce ar mai reduce din numarul celor care vin. Cred ca un loc bun de "intalneala" e la Pub 20 in Regie. E spatios, dragut, are preturi super accesibile si e aproape de majoritatea. E doar o sugestie...daca sunteti de acord, am nr de tel de acolo si as putea face o rezervare. Editat Septembrie 17, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Trebuie sa ai in vedere ca sunt si preturile mai mari la Tabiet...criteriu ce ar mai reduce din numarul celor care vin. Cred ca un loc bun de "intalneala" e la Pub 20 in Regie. E spatios, dragut, are preturi super accesibile si e aproape de majoritatea. E doar o sugestie...daca sunteti de acord, am nr de tel de acolo si as putea face o rezervare. Mie nu-mi prea place in Regie, dar daca majoritatea va vrea acolo am sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Trebuie sa ai in vedere ca sunt si preturile mai mari la Tabiet...criteriu ce ar mai reduce din numarul celor care vin. Cred ca un loc bun de "intalneala" e la Pub 20 in Regie. E spatios, dragut, are preturi super accesibile si e aproape de majoritatea. E doar o sugestie...daca sunteti de acord, am nr de tel de acolo si as putea face o rezervare. Sau Pub21 Cu 10 ron iei o pizza mica si o cola ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Mie nu-mi prea place in Regie, dar daca majoritatea va vrea acolo am sa vin Nu-ti place Regia in genere sau doar Pub 20-ul? Sau Pub21 Cu 10 ron iei o pizza mica si o cola ) Nu m-as entuziasma la un pret mai mic pentru ca si calitatea lasa de dorit. Dupa cum bine stii mancarea de la 20 e si buna si ieftina. Iar in 21 sunt mese de 4, respectiv 6 persoane, mese ce nu pot fi mutate. Si nici rezervare nu se poate face in 21 Editat Septembrie 17, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Da, sunt bune pastele la P20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Sau Pub21 Cu 10 ron iei o pizza mica si o cola ) Alsy, Planters, Turabo, Galeron, Terminus, Beluci sau mai bine Sisesti winter club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu-ti place Regia in genere sau doar Pub 20-ul? Nu ma atrage in mod special Regia, dar asta nu inseamna ca n-am mai iesit si eu pe acolo. Daca lumea vrea acolo e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Alsy, Planters, Turabo, Galeron, Terminus, Beluci Alte locuri mai scumpe nu gasesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Alte locuri mai scumpe nu gasesti? yellow, edgars, irish, gpoint, zvon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Alsy, Planters, Turabo, Galeron, Terminus, Beluci sau mai bine Sisesti winter club Rechine uite nebunu ce locuri sugereaza...numai cu 8 ron apa plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Rechine uite nebunu ce locuri sugereaza...numai cu 8 ron apa plata 10 pt ca e servita in pahare curate si cu felii de lamaie proaspata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Gheata si lamaia neaparat aduse separat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate