alexander_all4rap Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 10 pt ca e servita in pahare curate si cu felii de lamaie proaspata Nu-i a buna. Scump dom`le scump...in Regie e mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu-i a buna. Scump dom`le scump...in Regie e mai ieftin la numar de posturi cantitatea nu calitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 la numar de posturi cantitatea nu calitatea Sa lasam poporul sa decida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Apa plata bauta din sticla e la fel peste tot Pub20 e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Apa plata bauta din sticla e la fel peste tot Pub20 e ok Poporul a decis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 1.Un copilas ii scrie lui Mos Neculai - "Trimite-mi un fratior". Mos Neculai raspunde - "Trimite-mi-o pe ma-ta" 2.Două doamne elegante: - Auzi, dragă, cică acu' e la modă să faci sex în ureche. - Vai, tu! Dacă e periculos Âşi rămîi surdă? - Da' ce? Pînă acu' ai rămas mută? la al doilea banc astept niste raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Bai prodigy, eu te-am auzit vorbind, esti ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Bai prodigy, eu te-am auzit vorbind, esti ok mai bine mergi pe burta ......si detaliaza stii tu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Bai prodigy, eu te-am auzit vorbind, esti ok aiurea comentariu nu cred ca o sa o ia ca pe o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 aiurea comentariu nu cred ca o sa o ia ca pe o gluma parca nu stii cum sunt femeile..........tocmai ea s-a gasit sa comenteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 acum 13 useri astepta urmatoare aberatie spusa "de mine de tine sau de ei" @admin: urmatorul care scoate vreo ineptie sa primeasca ban vreo 2-3 zile, poate ne linistim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Citeam ceva dragut. Si uitati ce am retinut: Viata nu trebuie sa fie o calatorie catre cosciug incercand sa ajungi sanatoasa acolo si cu un corp extraordinar si bine ingrijit, ci mai degraba o plimbare cu ciocolata intr-o mana, vin in cealalta, corpul facut praf, total distrus si strigand: "Mai sa fie, ce plimbare!" Asa Hammere, pune piciorul in prag. Editat Septembrie 17, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Filmele de la Paul le are cineva? Sau sunt puse pe vreun site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 mai bine mergi pe burta ......si detaliaza Nu am mutit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 yellow, edgars, irish, gpoint, zvon G Point sau Zebra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Trebuie sa ai in vedere ca sunt si preturile mai mari la Tabiet...criteriu ce ar mai reduce din numarul celor care vin. Cred ca un loc bun de "intalneala" e la Pub 20 in Regie. E spatios, dragut, are preturi super accesibile si e aproape de majoritatea. E doar o sugestie...daca sunteti de acord, am nr de tel de acolo si as putea face o rezervare. Daca au narghilea merge ! Stiti bancu cu SHINU ? Da, au inceput sa faca bancuri cu el...saracu Shinu in armata. - Shinule, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. shinu ce este patria? - Patria este mam lui Vasile. - (cuvant jignitor), patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Daca au narghilea merge ! Stiti bancu cu SHINU ? Da, au inceput sa faca bancuri cu el...saracu Shinu in armata. - Shinule, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. shinu ce este patria? - Patria este mam lui Vasile. - (cuvant jignitor), patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile. asta e din 1900 toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) G Point sau Zebra! g point pt ca au camera separata cu jacuzzi si daca vrei sa o inchiriezi te costa o sampanie de 1 mil jumate Editat Septembrie 17, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 g point pt ca au camera separata cu jacuzzi si daca vrei sa o inchiriezi te costa o sampanie de 1 mil jumate mie imi place foarte mult acolo, ar mai fi cateva locuri dragute...cum ar fi irish pub...dar prefer sa nu mergem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 privet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 sokeres? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 sokeres? salutare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) sokeres? ce limbaj .... Editat Septembrie 17, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 privet Buna seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 mie imi place foarte mult acolo, ar mai fi cateva locuri dragute...cum ar fi irish pub...dar prefer sa nu mergem acolo! detaliaza de ce? ce limbaj .... bahtalo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate