costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 noapte buna ya all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu abia astept sa vin in Bucuresti , nu stiu dar aici nu asa trai bun , si nu prea ai cum a te distra, si vremea nu tine cu noi Lol vin motoristi de la tara sa intre exact in grupul militari ? Mai intai se face initierea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 donsoara hohan...scuza'l pe blaze...e retardat..auzi..da ce ai zice sa imi aduci si mie o sticla de vodka iute? stiu ca la voi e asa ceva:) se poate? sar'na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 ce ai ma esti prost ? da 15 pagini mai in spate si ia si citeste ca eu m-am (cuvant urat) pe tine de ras ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu ma intereseaza ba ce e in spate..eu privesc inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ECOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hello ?? im all alone , and scared , I AM CORNHOLIO ! It's hammer time xD. Can't toutch the great CORNHOLIO ! Lake titticaca ? mweahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Neatza, Doamne ce-am pierdut aseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Buna dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 prietena = amica nu iubita sau nu stii sa faci diferenta??? Si eu care credeam ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 privet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 privet A revenit, sariti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 A revenit, sariti nu ii mai asmutii si tu, ca si asa sint rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Neatza Vand DEX pentru analfabeti sau pentru cei ce au uitat sa vorbeasca ROMANESTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ....apa trece , pietrele raman ... intelege fiecare ce vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 nu ii mai asmutii si tu, ca si asa sint rai nu suntem rai, suntem caterincosi.... Laur, Blaze azi nu sunteti in forma?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 nu suntem rai, suntem caterincosi.... Laur, Blaze azi nu sunteti in forma?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 draga..trebuie sa ne revenim si noi... da chiar asa in fiecare zi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 nu suntem rai, suntem caterincosi.... Laur, Blaze azi nu sunteti in forma?!? Blaze abaut pana la 5 o tuica de perje cumparata de la magazinul vesnic din coltul blocului. El cumparase de fapt 2 sticle dar una io chica in glod. VREAU SA FIU GALBEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 draga..trebuie sa ne revenim si noi... da chiar asa in fiecare zi.. pai asa este frumos, suntem tineri si in forma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Un pitic in autobuz, zice unei domnisoare: - Te dai jos ? - Da! - Cu ce, ca miroase foarte frumos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) aaa..parca erau niste versuri la o melodie..partea cu "suntem tineri si in forma"...d'alu sin with sebastian..... si parca se continuau cu... Shut up and sleep with me Come on why don't you sleep with me.... Editat Septembrie 18, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) ....apa trece , pietrele raman ... intelege fiecare ce vrea adik stai acolo nu mai veni la Capitala Bashinu nu poate sa posteze....na na na na na na .....baniii...........anonymous and guests user ....mwie )) Editat Septembrie 18, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 adik stai acolo nu mai veni la Capitala suntem mult prea rai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 VREAU SA FIU GALBEN se rezolva usor iti da shinu meditatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate