nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 suntem mult prea rai! dar este asa amuzant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Un pitic in autobuz, zice unei domnisoare: - Te dai jos ? - Da! - Cu ce, ca miroase foarte frumos ? daca spuneam noi astfel de poante eram calificati misogini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 se rezolva usor iti da shinu meditatii Iti dau eu meditatii cum sa iei ban daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Iti dau eu meditatii cum sa iei ban daca vrei ia ia ti tu ban singura asa ..... cu prietenele tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Iti dau eu meditatii cum sa iei ban daca vrei ia uite ce te profesori iti gasesti hammer. vorba aia, fereste-ma doamne de prieteni, ca de dujmani ma ferest eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ia ia ti tu ban singura asa ..... cu prietenele tale Eu mi-am luat pe userul anca14 deja, ma in 2006... "ma pis pe forumu vostru" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Eu mi-am luat pe userul anca14 deja, ma in 2006... "ma pis pe forumu vostru" si s au pishat si ei pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Iti dau eu meditatii cum sa iei ban daca vrei la ceva constructiv nu ma ajutati, numai la prostii va sta mintea ce se mai aude cu inundatiile alea? Editat Septembrie 18, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) /index.php?...t=0&start=0 /index.php?...st&p=485934 si s au pishat si ei pe tine Da Editat Septembrie 18, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 De venit tot vin in Bucuresti , place sau nu , nu te priveste pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 la ceva constructiv nu ma ajutati, numai la prostii va sta mintea ce se mai aude cu inundatiile alea? vor fi in week end cand vom merge sa ne imbatam...inundatii cu diverse licori magive! acum fara misto...este nasoala vremea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 De venit tot vin in Bucuresti , place sau nu , nu te priveste pe tine inchide ca te sunam noi....mai avem minute GRATIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 inchide ca te sunam noi....mai avem minute GRATIS da ti s-a pus pata pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Shut up and sleep with me Come on why don't you sleep with me.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 da ti s-a pus pata pe ea nu numai lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Anca da ce giurgiuveanca erai acum ceva ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 De venit tot vin in Bucuresti , place sau nu , nu te priveste pe tine place, place hai sa ne pisam pe ea de gramatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) da ti s-a pus pata pe ea mi s a pus pata pe tine......voltaj doar suntem o comunitate citat ABCDEF......... cherciu: auzi da ai ceva cu mine in sensul rau? ABCDEF......... cherciu: sa stiu ABCDEF......... cherciu: ai ce ai cu girgiu ABCDEF......... cherciu: giurgiu....tovarasa noastra Nikolas Editat Septembrie 18, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Anca da ce giurgiuveanca erai acum ceva ani I wouldn't chaaaange a thiiing dududududum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Pentru a evita intarzieri in livrarea biletelor, biletele la acest eveniment pot fi ridicate NUMAI de la Kristal Glam club in ziua de sambata 20 Septembrie - intre orele 14:00 si 18:00. Pe baza acestei rezervari pretul va fi de 50RON/bilet! cine vrea sa mearga?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 BITCH PLEASA ,homfg a n-am baut aseara nimic doar rachiu si bere ! Ce aveti cu mine ? Doctoru mi-a zis sa beau multe lichide dar nu sa referit la nici unu specific... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Rezultatul unui consum seara tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 blaze...u're gay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 mi s a pus pata pe tine......voltaj doar suntem o comunitate citat ABCDEF......... cherciu: auzi da ai ceva cu mine in sensul rau? ABCDEF......... cherciu: sa stiu ABCDEF......... cherciu: ai ce ai cu girgiu ABCDEF......... cherciu: giurgiu....tovarasa noastra Nikolas ai noroc ca stiu de gluma, nu ca altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 blaze...u're gay... fack off ala din clip e ghey , si tu esti constipat asa ca taci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate