paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 blaze...u're gay... Am simtit eu ceva dubios intre voi in seara aia cand am v-am condus pana la lujerului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Am simtit eu ceva dubios intre voi in seara aia cand am v-am condus pana la lujerului... BITCH PLEASE !! ma apropii de 200 posturi aaaaaaaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Am simtit eu ceva dubios intre voi in seara aia cand am v-am condus pana la lujerului... si blaze mai avea undeva pepeni.. Editat Septembrie 18, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 BITCH PLEASE !! ma apropii de 200 posturi aaaaaaaaa ! si la 200 iei ban go on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 si la 200 iei ban go on ba asta ar fi culmea da de ce sa iau ban ? iau banii !! uite-te la shinu cate posturi are si inca mai e activ pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ba asta ar fi culmea da de ce sa iau ban ? iau banii !! uite-te la shinu cate posturi are si inca mai e activ pe forum Momentan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 poza nu m-am gandit sa bag sa dau un search pe google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Lectia de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 la la la la laaa laaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ai noroc ca stiu de gluma, nu ca altii! te explici te rog cine e ABCDE si gherciu? si care e treaba cu prodigy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 te explici te rog cine e ABCDE si gherciu? si care e treaba cu prodigy? este id-ul lui Nikolas de mess.... de Kristal mai bine renuntam...merem in alta parte de ex dj's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 te explici te rog cine e ABCDE si gherciu? si care e treaba cu prodigy? pfuuuuuuu, este Cherciu! pai se ia mereu de giurgiuvence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) pfuuuuuuu, este Cherciu! pai se ia mereu de giurgiuvence! ba GHErciu....de la Giurgiu 2 Guests and 1 Anonymous Users stiu ei de la mine Editat Septembrie 18, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Bai, aveti idee de ce e scris shin cu galben? n-am mai intrat pe forum de multicel si vaz ca se schimba multe Sunt in carantina. IAr m-am balacarit cu unii. Lucru bun, pt ca am descoperit ca bogdanawo e chiar un tip de treaba, aseara la ursu. nu mi a returnat banii mie : patience? plus ca nu mai stiu exact cat sunt.. daca ma poti ajuta cu un calcul mai precis.. Bashinu nu poate sa posteze....na na na na na na .....baniii...........anonymous and guests user ....mwie nu rade ca e urat sa postezi din 15 in 15 De venit tot vin in Bucuresti , place sau nu , nu te priveste pe tine vino mai, nu-i asculta p-astia ca-s rai! pe forum se dau cocosi dar de fapt sunt toti ok blaze...u're gay... si astea sunt noutati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Sunt in carantina. IAr m-am balacarit cu unii. Lucru bun, pt ca am descoperit ca bogdanawo e chiar un tip de treaba, aseara la ursu. patience? plus ca nu mai stiu exact cat sunt.. daca ma poti ajuta cu un calcul mai precis.. nu rade ca e urat sa postezi din 15 in 15 vino mai, nu-i asculta p-astia ca-s rai! pe forum se dau cocosi dar de fapt sunt toti ok si astea sunt noutati ? io cred ca te suspecteaza de sida si te au pus in carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 este id-ul lui Nikolas de mess....de Kristal mai bine renuntam...merem in alta parte de ex dj's de ce? pfuuuuuuu, este Cherciu! pai se ia mereu de giurgiuvence! nu ai inteles nimic giurgiuvence = taranci (nu cele ce vin din afara bucurestiului ci acelea care nu au nimic in cap) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Anca da ce giurgiuveanca erai acum ceva ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 v ati potolit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 shinule daca eu sunt gay inseamna ca tu ai 80 de kile cu haine, par si piele ! ce ? .....nu te-am auzit ....aaaa nu poti sa postezi decat peste 15 min zici ? nasool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) ce e cu linistea asta???? haideti cu posturile ca pana duminica vreau sa ajung ALBASTRU Editat Septembrie 18, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) ce e cu lnistea asta haideti cu posturile ca pana duminica vreau sa ajung ALBASTRU ai probleme cu culorile? vroiai galben, acum albastru Editat Septembrie 18, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 galben+albastru = verde Vrea de fapt verde. @iulia: cum se zice la motocicleta in chisinau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 haideti cu posturile ca pana duminica vreau sa ajung ALBASTRU Apuca-te si scrie poezii, un vers la post. Eu azi am trait inca o drama, ca in fiecare zi. Am fost sa o caut pe una sa dau spaguta pentru camin la cazarile de toamna, dar nu am gasit-o. Am sunat-o... "saru'mana, sunt anca-mihaela h., am mai colaborat cu dumneavoastra, cand veniti la cabinet sa discutam despre camin?" si a inceput disperata sa tipe-n telefon ca ce, ca toti vor preferential, ca hau hau hau ham ham ham huhuh, cu ultimele puteri, abtinandu-ma sa ridic tonul, i-am zis "sunt convinsa ca asa este si va inteleg, dar numai dumneavoastra ma puteti ajuta si va voi ajuta si eu cum pot, sa ne fie bine" Mereu patesc acelasi lucru cu zdrentele alea. Uita ca au mai primit spaga si zbiara Sunt un copil nacajit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ai probleme cu culorile? vroiai galben, acum albastru albastru - super membru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate