Honey Bunny Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Iete ma unde erau rockerii Rock on !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Iete ma unde erau rockerii Rock on !!!! Ascult, dar nu fac din asta un mod de viata Copilul nacajit a plasat plicul si a facut un pas inainte pentru un loc calduros la iarna. Astept sfarsitul saptamanii pentru deznodamant. Ma duc la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=0Atb5nlQ3O4...feature=related it's for the state of the YMCA! Editat Septembrie 22, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Ascult, dar nu fac din asta un mod de viata Copilul nacajit a plasat plicul si a facut un pas inainte pentru un loc calduros la iarna. Astept sfarsitul saptamanii pentru deznodamant. Ma duc la munca... DAI SPAGA LA CAMIN ???? unde s-a ajuns domle' saracii studenti ! admin la camine ma fac ! si daca o dati in rokereala...ia daci frate ! FARA NUMAR ! de la gogu din udriste, pt toti tovarasii lui , si pt soacra-sa, si pt cumnata-sa, ca-i mai buna decat nevasta-sa : Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take Editat Septembrie 22, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 http://www.postcardsfromplanetearth.com/wordpress/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 DAI SPAGA LA CAMIN ???? Multe sute eur Si trebuie sa te mai si milogesti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 admin la camine ma fac ! mai bine te faci admin la o retea..de prostitutie se castiga mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 mai bine te faci admin la o retea..de prostitutie se castiga mai bine mmmm, da, da spaga e legala in romania... prostitutia nu. oi fii io peste rau, dar tb sa fiu atent ce ape bantui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 iar ati dat-o in diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ascult, dar nu fac din asta un mod de viata Mmrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Aho,Aho........ Baieteleul s-a intors la munca si a observat ca s-au schimbat multe....Mama mi-a schimbat pilota cu plapuma sa nu raceasca copilasul,iar tatuca mi-a luat perna electrica sa nu fac vreo encefalita.Diseara poate ne vedem si noi la un cico. Cam slaba activitatea in ultimele zile.....Facem un scandal,bagam o soparla........Am venit cu forte noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Aho,Aho........Baieteleul s-a intors la munca si a observat ca s-au schimbat multe....Mama mi-a schimbat pilota cu plapuma sa nu raceasca copilasul,iar tatuca mi-a luat perna electrica sa nu fac vreo encefalita.Diseara poate ne vedem si noi la un cico. Cam slaba activitatea in ultimele zile.....Facem un scandal,bagam o soparla........Am venit cu forte noi.... Buna dimineata finule. Nu s'au schimbat prea multe. Doar ca e ceva mai frig, si in rest... nimic. Lumea o arde in diverse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Buna dimineata finule. Nu s'au schimbat prea multe. Doar ca e ceva mai frig, si in rest... nimic. Lumea o arde in diverse. Sarumana nasule,am vrut sa-ti aduc un clapon mare dar cum nu am gasit ti-am adus o cadana.Te rog sa-mi spui cand nu e fina acasa sa o livrez la domiciuliu....Serviciu complet ce mai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 @14 A venit Spirono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) hai sa o dam in diverse.... pierd ulei pe la o garnitura. intrebare : pot sa fac garnitura, sa o decupez din pluta ? locul exact al pierderii: capacul dreapta de la motor, adica intre capacul cu geamul de la ulei si blocul motor. ps: asta-i pt cunoscatori. cei care sunt tufa, ii rog sa faca abstractie de postul meu Editat Septembrie 22, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 hai sa o dam in diverse....pierd ulei pe la o garnitura. intrebare : pot sa fac garnitura, sa o decupez din pluta ? locul exact al pierderii: capacul dreapta de la motor, adica intre capacul cu geamul de la ulei si blocul motor. ps: asta-i pt cunoscatori. cei care sunt tufa, ii rog sa faca abstractie de postul meu Hmmmm......NU exista o pasta speciala de pus acolo, intreaba la un magazin specializat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Scoate uleiul (ca sa il poti pune la loc daca vrei), desfa capacul, curata bine marginile de garnitura actuala si eventual dai cu o carpa umeda cu benzina pe marginile capacului si pe blocul motor la fel. Vezi ca gasesti silicon care rezista la temperaturi mari, pui o pelicula de silicon in loc de garnitura, dar pui o pelicula subtire.. si montezi. P.S. : il lasi de pe o zi pe alta sa se intareasca succes Editat Septembrie 22, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Scoate uleiul (ca sa il poti pune la loc daca vrei), desfa capacul, curata bine marginile de garnitura actuala si eventual dai cu o carpa umeda cu benzina pe marginile capacului si pe blocul motor la fel. Vezi ca gasesti silicon care rezista la temperaturi mari, pui o pelicula de silicon in loc de garnitura, dar pui o pelicula subtire.. si montezi. P.S. : il lasi de pe o zi pe alta sa se intareasca succes Daca garnitura initiala era din carton - vezi ca gasesti carton special de garnituri pe la serviceuri. Sarumana nasule,am vrut sa-ti aduc un clapon mare dar cum nu am gasit ti-am adus o cadana.Te rog sa-mi spui cand nu e fina acasa sa o livrez la domiciuliu....Serviciu complet ce mai.... Aoleu finule, vorbesti si tu asa pentru toata lumea... vrei sa ne'o luam amandoi dupa ceafa de la nasa??? Exista privat, exista PM, exista SMS... ce naiba?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 jordy, te sunt diseara sa imi dai si mie dvd-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 jordy, te sunt diseara sa imi dai si mie dvd-ul? da vorbim dupa ora 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ce-i linistea asta? Nu e Iulia si tace toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ce-i linistea asta? Nu e Iulia si tace toata lumea? E luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 accident la noi in cartier ! /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 accident la noi in cartier ! /index.php?...t=0&start=0 nu merita mentionat chilotul nu avea permis, protectii, casca dar avea alcool la bord si viteza mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate