super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu e asa! eu sunt prezent! restu dorm! Si eu sunt prezenta, dar inca dorm. M-am trezit la 8 si la 9 fara 5 eram la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Ce matinali estem... Table,hmmm treb sa vin si eu...m-am saturat de doizece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Hello everybody! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Ce matinali estem... Table,hmmm treb sa vin si eu...m-am saturat de doizece Poate nu vii... http://stiri.rol.ro/content/view/149856/3/ Editat Septembrie 25, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 'Neatza All...... va mobilizati de wkd sau nu? http://www.ziare.com/Adio__Vama_Veche__Com...aja-421022.html Ca tot plangeau unii depa Vama Veche, ieri. E de acum vom plange toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 'Neatza All...... va mobilizati de wkd sau nu? http://www.ziare.com/Adio__Vama_Veche__Com...aja-421022.html Ca tot plangeau unii depa Vama Veche, ieri. E de acum vom plange toti. Ne mai ramane Vadu. Sa speram .... http://vadu.satulmeu.info/?p=8 Eu deja sunt pregatita de w-e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) 'neata! Ce se intampla aici? Matinali mai sunteti... Se pare ca n-o sa ploua in w/e? Unde mergem? Editat Septembrie 25, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 'Neatza All...... va mobilizati de wkd sau nu? http://www.ziare.com/Adio__Vama_Veche__Com...aja-421022.html Ca tot plangeau unii depa Vama Veche, ieri. E de acum vom plange toti. Oh common!!! Nu le ajunge rahatul ala al lor de Mamaia? Tre' sa strice de tot si Vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 'neata! Ce se intampla aici? Matinali mai sunteti... Se pare ca n-o sa ploua in w/e? Unde mergem? Acolo unde am stabilit. si sambata si duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 neatza..... am terminat cafeaua. am condus buldozerul . unde se merge in WE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Acolo unde am stabilit. si sambata si duminica plecati de simbata? nu mai mergeti la midii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) unde se merge in WE ? Aici ...dar vorbim despre asta cand ne vedem Editat Septembrie 25, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Aici ...dar vorbim despre asta cand ne vedem vreti sa ramineti acolo peste noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 vreti sa ramineti acolo peste noapte? Nu jordy, doar intr'una din zile mergem acolo, in cealalta zi mergem in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Privet , Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Nu jordy, doar intr'una din zile mergem acolo, in cealalta zi mergem in alta parte. si nu v-ati hotarit unde mergeti simbata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Am vb cu multi dintre voi pe privat si mi-am dat seama ca sunteti deosebiti,deabea astept sa va vad.Pupicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Am vb cu multi dintre voi pe privat si mi-am dat seama ca sunteti deosebiti,deabea astept sa va vad.Pupicei te-ai mai gandit la propunerea mea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 si nu v-ati hotarit unde mergeti simbata? Inca nu. Avem doua variante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 lumeeeeeeeee, s-a trezit baietelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 te-ai mai gandit la propunerea mea ? Fac public,dau un premiu pt cel care afla ce dracu i-a propus Dan ........Nu pot sa scoti de la niciunu nimic.....Hai ma macar pe privat ca nu sunt prieten cu suspansul... Dane al dracu cuceritor esti...Vezi ca are o prietena sa ma conectezi si pe mine... Sper sa mai am mancare calda diseara cand ajung acasa ca vaz ca sunt shpioni pe aici... lumeeeeeeeee, s-a trezit baietelul Jordy azi nu ai fost atent,baietelul s-a si intors de la munca.Veni vidi vici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Jordy azi nu ai fost atent,baietelul s-a si intors de la munca.Veni vidi vici. ai fost matinal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Fac public,dau un premiu pt cel care afla ce dracu i-a propus Dan ........Nu pot sa scoti de la niciunu nimic.....Hai ma macar pe privat ca nu sunt prieten cu suspansul...Dane al dracu cuceritor esti...Vezi ca are o prietena sa ma conectezi si pe mine... Sper sa mai am mancare calda diseara cand ajung acasa ca vaz ca sunt shpioni pe aici... Nu va face publica discutia noastra , asta este intelegerea , este un pact bilateral dar nu mai este mult si voi reveni in Bucuresti si atunci va vom da de stire . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 ai fost matinal? Al dracu si e o vreme de somn afara.......Ma simt vinovat daca o sa ma culc fata de cei care sunt la munca asa ca nu o sa intind canapeaua sa dorm mai prost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate