Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 eu am mers pe dromader de fapt, ma scuzati si am stat calare...nu-mi place intr-o parte dromader ii zice? ala de are doar una?... era mai ascutzita sau era boanta? cum a fost senzatia? va rugam dati detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 dromader ii zice? ala de are doar una?... era mai ascutzita sau era boanta? cum a fost senzatia? va rugam dati detalii... Da...ala cu o cocoasa... Era foarte inalta. Ascutita nu mi s-a parut. Trebuia sa ma tin foarte bine sa nu cad cand o lua la fuga. Dar senzatia aia nu o voi uita niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 si am stat calare...nu-mi place intr-o parte buburuzei ii place calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 buburuzei ii place calare aveai vreun dubiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Da...ala cu o cocoasa... Era foarte inalta. Ascutita nu mi s-a parut. Trebuia sa ma tin foarte bine sa nu cad cand o lua la fuga. Dar senzatia aia nu o voi uita niciodata normal ca iti placea cind o lua la fuga. la toate le place atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 http://www.viatalaserviciu.ro/view_video.p...=&category= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) buburuzei ii place calare aveai vreun dubiu? Tzatzelor Intra in spital 3 motociclisti grav raniti dupa ce au avut accident. Dupa operatie merge doctotul la fiecare sa-l intrebe ce a patit. Il intreaba pe primul: -Cum ai avut accidentul? -Pai domnule doctor am acasa o Yamaha si m-am dus cu 200 km/h, am vazut o blonda, m-am uitat dupa ea si primul stalp a fost al meu. Doctorul ii spune sa nu se mai uite dupa femei cand conduce. Merge la al doilea. -Tu ce ai patit? -Domnule doctor am acasa o Honda, m-am dus cu 250 km/h, am vazut o blonda, primul pom a fost al meu. Doctorul ii spune din nou si lui sa nu se mai uite dupa femei in timp ce conduce. Merge la al treilea. -Tu cum ai avut accidentul? -Pai domnule doctor, am acasa un jaf de motoreta si cand i-am vazut pe astia 2 cu ce viteza trec pe langa mine am crezut ca eu stau pe loc si m-am dat jos sa vad ce are E mai vechi Editat Septembrie 25, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mergem si pe la Bastilia , se spune ca sunt multe chestii interesante pe acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 avatar update Se putea si mai bine @bubu...super senzatie sa vezi cu buldozeru N-AUZI MA CA NU ERA BULDOZER. ERA INCARCATOR FRONTAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mergem si pe la Bastilia , se spune ca sunt multe chestii interesante pe acolo..... Mergem, mergem... Se putea si mai bine N-AUZI MA CA NU ERA BULDOZER. ERA INCARCATOR FRONTAL Nu-l suparati pe BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) (2:16 PM): acum prestez o budinca cu branza (2:43 PM): mai dureaza (2:43 PM): am facut-o cu iaurt (2:43 PM): branza topita, feta, cascaval (2:43 PM): busuioc, rozmarin, piper de 4 feluri, maghiran si oregano (2:43 PM): la cuptor (2:50 PM): am gustat un pic din ea (2:50 PM): paradis (2:50 PM): dureaza mai mult pana se face, pana se evapora apa din iaurt (2:50 PM): dar e feerie (3:17 PM): iaurtul se bate cu 3 oua bai nene daca-mi ploua mie-n gura, ma gandeam ca voi de ce sa fiti scutitzi!!!? ia sa vad cine ghiceste?... cine "presteaza" ???????? luati tot cartierul din usha-n usha si vedeti la cine miroase a budinca d-asta buuuuuuuuuuuna! PS: cica facea si o poza... da nu mai ieste gaz in baterii `tui mama masii! Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Tzup, tzup...am aparut! Buna ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) bine ai venit la "bucatarie". Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 bine ai venit la "bucatarie". Bine ai venit, da! Dar la bucatarie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 bai nene daca-mi ploua mie-n gura, ma gandeam ca voi de ce sa fiti scutitzi!!!? ia sa vad cine ghiceste?... cine "presteaza" ???????? luati tot cartierul din usha-n usha si vedeti la cine miroase a budinca d-asta buuuuuuuuuuuna! PS: cica facea si o poza... da nu mai ieste gaz in baterii `tui mama masii! Mie nu-mi ploua in gura ca deja am mancat o tona de prajituri asa ca nu mai intra oricat as incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 new update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 new update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 new update Uuuu....dl. Mandibula...asa vei merge pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Mie nu-mi ploua in gura ca deja am mancat o tona de prajituri asa ca nu mai intra oricat as incerca ma tu tot mai cu motz sa fii! diseara mananc o inghetzata maaaaare apropo ideea e... ca nu o sa ghicitzi cine s-a apucat de bucatareala asta!... Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 mama, mi-e o foame !!!! nu mai vb de mancare ca va reglez dioptriile cu furculita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 new update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 ma tu tot mai cu motz sa fii! diseara mananc o inghetzata maaaaare apropo ideea e... ca nu o sa ghicitzi cine s-a apucat de bucatareala asta!... Pai sunt mai cu motz Mananca tu, la mine nu mai are unde sa intre E destul de usor de ghicit pentru ca sunt convinsa ca nu este vorba de un barbat si cum suntem putine femei pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Da...ala cu o cocoasa... Era foarte inalta. Ascutita nu mi s-a parut. Trebuia sa ma tin foarte bine sa nu cad cand o lua la fuga. Dar senzatia aia nu o voi uita niciodata te-a satisfacut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mergem si pe la Bastilia , se spune ca sunt multe chestii interesante pe acolo..... Vrei sa spui "in locul in care era odata Bastilia" .... k saraca a cazut la inceputul Revolutiei Franceze Tzup, tzup...am aparut! Buna ziua! Eu fac tzup tzup Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate