mandibula Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ce liniste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ce pustiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 salutri din amsterdam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 distractie la Sibiu, mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 salutri din amsterdam Sa saluti si oraselul Breda din partea mea ! Sa ai parte de mushrooms de calitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ce liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 > Comunitatea Motociclistilor din Romania > Comunitati Moto Regionale > OLTENIA, MUNTENIA si DOBROGEA > Bucuresti ce e chestia asta ? nu mai e militari sau am gresit topicu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 salutri din amsterdam Jordi sa nu te duci in cartierul cu felinare rosii dar daca te duci sa-mi aduci si mie o siliconata sa o intep/Vezi ca esti insurat. .Olandezele la ce trag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Buna dimineatza si o saptamana excelenta tuturor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Neatza! Buna dimineata tuturor... Care v'ati plimbat prin wknd? Si pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Buna dimineatza, o saptamana buna. si sa vina wkd-ul mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 `neatzaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 te doare capul ?stiai ca primii barbati erau surzi, si nu auzeai ca femeia plange. stiai ca unii barbati sunt surzi si acum. si femeia nare decat sa planga-n continuare ? buzzzz Are you sure? Buna dimineata tuturor... Care v'ati plimbat prin wknd? Si pe unde? Me & Shin da. Am fost pana la Biker's, apoi am avut o tentativa de autostrada soarelui insa vremea capricioasa ne-a intors din drum, iar la Universitate drumurile noastre s-au despartit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Neatza all. Un banc asa de dimineata: Cand sotul a ajuns la hotel , a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: \" Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Are you sure? Me & Shin da. Am fost pana la Biker's, apoi am avut o tentativa de autostrada soarelui insa vremea capricioasa ne-a intors din drum, iar la Universitate drumurile noastre s-au despartit Doamne, ati mers ceva. Costuri? Cum v'ati pregatit? Vreau si eu un track de GPS de la excursia asta. Poze ceva? ) PS. Nu sariti de poponeata in sus, ca glumesc, evident ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Buna dimineata lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Doamne, ati mers ceva. Costuri? Cum v'ati pregatit? Vreau si eu un track de GPS de la excursia asta. Poze ceva? ) PS. Nu sariti de poponeata in sus, ca glumesc, evident ) Rautati, rautati... Neata, tovarasi! Sunt foarte fericita! Am inceput o noua saptamana :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Doamne, ati mers ceva. Costuri? Cum v'ati pregatit? Vreau si eu un track de GPS de la excursia asta. Poze ceva? ) PS. Nu sariti de poponeata in sus, ca glumesc, evident ) Evident...evident. Shin..ai cuvantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Evident...evident. Shin..ai cuvantul BRE!!! NU ati citit si la PS???? Am zis ca glumesc. Olio!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 C'est la vie... BRE!!! NU ati citit si la PS???? Am zis ca glumesc. Olio!! Stiu ..ce ti s-a parut serios la postu` meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Alex, tare povestea ta de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Buna dimineata.....Ce e linistea asta?Facem un scandal ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Buna dimineata.....Ce e linistea asta?Facem un scandal ceva? N-ai somn? Treci in patut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Alex, tare povestea ta de viata E chintesenta vietii... Scurt si la obiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate