costin_hammer Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 'neata all neatza sa ne spui cand te dai jos din pat nu cand ajungi acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 neatza sa ne spui cand te dai jos din pat nu cand ajungi acasa Bre, cre'ca nu ne'am prins noi..Prodigy se duce la schimbu' 3 si abia se trezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 neatza sa ne spui cand te dai jos din pat nu cand ajungi acasa ma duc sa mi iau oglinzi...au venit cine mai doreste editie limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ce vreme de motoretaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Eu vreau la munte sa ma dau cu placa Ai placa Borris? Join the club. Pana acum membri eu si paispe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Bre, cre'ca nu ne'am prins noi..Prodigy se duce la schimbu' 3 si abia se trezi diferit de cum ne a obisnuit in ultimul timp, prodigy azi sa trezit f f f devreme dar a postat doar dupa ce a ajuns inapoi acasa si de aia am zis ca data viitoare sa posteze "neatza" cand se trezeste nu atunci cand isi termina treaba @14 acum plec la plimbarica Ai placa Borris? Join the club. Pana acum membri eu si paispe. me too Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) Miercuri... Editat Septembrie 29, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Miercuri... miercuri se intampla ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ai placa Borris? Join the club. Pana acum membri eu si paispe. nu e f buna zapada de placa acum...nu prea tine si faza nasoala e ca nu e bine asezata si stricati placa de pietrele de dedesubt...sfatul meu ar fi sa mai aveti rabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ai placa Borris? Join the club. Pana acum membri eu si paispe. Si eu am placa De revelion ma duc cu ea in Austria.. chiar azi am platit rezervarea Dar pana atunci mai e si trebuie ceva antrenament pt. mentinerea conditiei fizice, ca sa nu fac febra in prima zi si restul de 7 zile sa stau sa ma uit la partie ) asa ca va invit la o tura imediat ce va fi zapada pe partii.. la noi, de obicei merg in Azuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Si eu am placa De revelion ma duc cu ea in Austria.. chiar azi am platit rezervarea Dar pana atunci mai e si trebuie ceva antrenament pt. mentinerea conditiei fizice, ca sa nu fac febra in prima zi si restul de 7 zile sa stau sa ma uit la partie ) asa ca va invit la o tura imediat ce va fi zapada pe partii.. la noi, de obicei merg in Azuga. M-am dat si eo cu placa de cateva ori (placa si clapari inchiriate).. Asa ca be sure to let me know, mi-e dor de rupt shalele pe partie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Astazi este ziua Iuliei Hohan Face 19 ani La multi ani! Cand ne dai de baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 eu beau doar absint cu bere ! si nu iau de la necunoscuti ! Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg e vechi dar e adevarat rau, nu...nus beat...si am reusit sa citesc tot fara sa ma incurc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 salutri din amsterdam salutari din miami beach! Si eu am placa De revelion ma duc cu ea in Austria.. chiar azi am platit rezervarea Dar pana atunci mai e si trebuie ceva antrenament pt. mentinerea conditiei fizice, ca sa nu fac febra in prima zi si restul de 7 zile sa stau sa ma uit la partie ) asa ca va invit la o tura imediat ce va fi zapada pe partii.. la noi, de obicei merg in Azuga. eu am fost de parere ca trebuie sa-mi mentzin bronzul, dar promit ca dupa ca ma intorc imi voi cerui placa si iti voi onora invitatzia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La multi ani Iulia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 buna dimineatza....o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 M-am dat si eo cu placa de cateva ori (placa si clapari inchiriate).. Asa ca be sure to let me know, mi-e dor de rupt shalele pe partie.. emo... buna dimineatza....o zi buna neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPR Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 aveti de gand sa iesiti undeva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 emo... Lasa, bre, ne dam cu placa in directii diferite, sa nu apara vorbe.. La multi ani, Iulia!! ...19 ani... eheeee!!! ce vremuri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La Multi Ani ! Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 aveti de gand sa iesiti undeva azi? De obicei ne hotaram in ultimul moment dar te anuntam ...19 ani... eheeee!!! ce vremuri!! Ce dusa eram ...nu ca acum mi-as fi revenit complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Good mournin' ! Sorry k n-am ajuns aseara,poate ne vedem diseara sau maine.V-am pupaaaaaaat!!! O zi super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 neatza........... o pila de canturi are careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 De obicei ne hotaram in ultimul moment dar te anuntam Ca aseara Bre,anuntati si voi mai devreme,sa nu-si mai faca omul alte planuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate